Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Цитата:
Сообщение от temych_p
змінювати смугу руху на перехресті. Багатьох це не зупиняє або не знають про це.

котя писал за мос.проспект/павлова.я десь це сказав?
ну здесь понятно, с попутных рельс.на останньому немає знаку
якщо не заважаєш трамваютут треба з рейок.

вечер удивительных историйтоді я не розумію про шо ****

змінювати смугу руху на перехресті. Багатьох це не зупиняє або не знають про це.
"все смешалось - кони люди"котя писал за мос.проспект/павлова.
Хорошо значит, мы друг друга не поняли.
Я тоже имел ввиду мос.проспект/павлова, где поворот с рельс запрещен.

це ж ХФ - тут завжди **** із нічоготоді я не розумію про шо ****

Колись тут вже обговорювали, прийшли такого висновку, згадавши опис знаку з ПДР:А можно ссылочку на ПДД про :
Я колись почав збирати відео, потім закинув це. пару разів мене чуть не притерли, якщо б я не знав про цю фішку. Було навіть декілька разів поспіль така маячня.Мне тут уже объяснили, что он не по ГОСТу висит, поэтому многие кладут на этот кирпич свой![]()
Я, на відміну від вас, не знаю ДСТУ. Можна знайти , але мене це мало турбує. Є знак, але для вас це не знак, як я зрозумів.
Дивна харківська логіка.

там за поворотом торгують цеглоюИ что этот знак показывает?

То якщо б по дсту висів. а так - його нібито не має.он жеж четко запрещает ехать куда бы то ни было

сегодня в Дергачах, два проездуна на красный по встречке (АХ3977СI и АХ4646ЕК).. походу там это норма..
То якщо б по дсту висів. а так - його нібито не має.
Був випадок - людину оштрафували, ствілофор з додатковою секцію, як 95% в Харкові, не відповідав дсту. Людина подала до суду. Рішення суду - не в вашій компетенції вирішувати, за ДСТУ чи ні висить світлофор тощо![]()
Так много лет назад выяснили - это добродетель. Разгружальщики (с).Как вы относитесь если человек стоит впереди вами с левым поворотником, но затем не дожидаясь зеленого, разворачивается через 2 сплошные и едет по своим делам.
С одной стороны 2 сплошные, но с другой он вам сэкономил времени.