Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
я там дальше в свое время тоже набокопорил в знаменитом месте, поворачивая налево с броненосца на кирова с полосы МТС.
Сьогодні там їхав зранку, всі з правого! Я в шоці. Але в будні дні там більше половини з зустрічної повертають та опиняються в більш зручному положені. Ми вище вже ще обоворили, багато хто вважає її односмуговою, як ту дорогу в попередньому відео :)))))

Знак-невидимка 3.21 :)

какой то ***** прикрепил знак на столб что бы никто чи не ездил мимо дома???? висит же и направление главной дороги и указатель посредине стоит....оторвать его от столба и делов то, а лучше вызвать копов. это из той серии как рекламщики поставили баннер, который закрывает дорогу. выход один был-либо разбить его либо цивильно перенести в другое место. перенесли:).
dbe0e7ebf321f397651e1b344cdaed4e.webp

? Неужели уже разрешили левый поворот со встречных трамвайных?
Я там не повертав з зустрічної трамвайної колії - я не ній не стояв, я переїхав їх, трохи "зрізав". Але чи є такий мій рух порушенням?

"Поворот ліворуч або розворот повинні виконуватися з трамвайної колії попутного напрямку, розташованої на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів"

Я вважаю, що з "зустрічних трамвайних" повертають ті, хто на них стоїть перед поворотом - дуже часто з моспроспекта на потемкина.

У мого знайомого колись за такий обгін трамваю забрали права :)

На Московском там много *****ов со встречных рельс или даже попутных едут на лево,так как ПДД не знают. Уже раз 5 видел копов, которые останавливали таких.

та ладно. Пацифик ездит и ничего. все по пдд.

Там по ПДР майже не можливо повернути. Стою на своїх рейках - мене об'їжджають з двох боків, виїжджають на зустрічні, стоїмо вже в 3 ряди :(
На свої рейки там нічого не заважає виїжджати, якщо не заважаєш трамваю. Чи не прав?

Там по ПДР майже не можливо повернути. Стою на своїх рейках - мене об'їжджають з двох боків, виїжджають на зустрічні, стоїмо вже в 3 ряди :(
На свої рейки там нічого не заважає виїжджати, якщо не заважаєш трамваю. Чи не прав?

так там жеж 5.16 вверху висит, какие рельсы?

сегодня в Дергачах, два проездуна на красный по встречке (АХ3977СI и АХ4646ЕК).. походу там это норма..

Знак 5.16 - Напрямки руху по смугах. Показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них.
Він висить на перехресті Павлова-моспроспект, якщо ми про цю ділянку.
На перехресті! а не до кінця моспроспекту :)

С попутного, но не встречного!!!
що вкладати в це поняття? Стояти на зустрічних та пропускати - це з зустрічних повертати, як на мене. А як я на відео - трохи зрізав, але я не стояв на зустрічних, переїхав їх і все. Можна було під прямим кутом повернути, но не думаю, що в тому випадку щось би змінилось.

Знак 5.16 - Напрямки руху по смугах. Показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них.
Він висить на перехресті Павлова-моспроспект, якщо ми про цю ділянку.
А что он еще запрещает делать ?

там висит знак, движение по полосам, а значит, поворот с трамвайных путей запрещен!

де?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так, что при наличии 5.16 можно с реек трамвайных поворачивать?:ги:

при наличии 5.16 можно с реек трамвайных поворачивать?
я десь це сказав?

Тут вже сплуталось 2 перехрестя - павлва-московський та московський потемкіна :)
на останньому немає знаку
egga1c.webp

Назад
Зверху Знизу