Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
соблюдайте правила парковки ****сты

• Це лайк!
Реакції: bw8
Жив собі був один астроном, що дуже добре заробляв читанням лекцій. Так добре, що навіть мав особистого водія. Їдуть вони якось, і астроном каже водію:
— Ти знаєш, я майже щодня читаю одну й ту ж лекцію. Набрідла мені вся ця одноманітність достобіса.
— А мені вже давно водіння остогідло, — відповів шофер.
— Еврика! — вигукнув астроном. — Тобі набридло водити, а мені — читати. Зміняймося місцями. Всі мої лекції записані на папері, а в цьому мене ніхто в обличчі не знає.
Так і зробили. Водій прочитав лекцію без запинки й заслужив гучні оплески. Настав час для питань і відповідей.
— А не могли б ви прокоментувати концепцію відносних переваг моделей пульсаційної нестабільності та зростання нестабільності дискових моделей з призначенням пояснення процесів катаклізматичних вибухів у різних ступенях? — запитав один із слухачів.
Водій замислився на хвильку й відповів:
— Я здивований, що ви вирішили запитати мене про таку просту річ. І щоби вам це довести, я попрошу мого шофера відповісти на це питання…

Їде якось дальнобійник на фурі, бачить біля пороги монашка “голосує”. Він зупиняється, запитує, мовляв, куди тобі. Так каже “до міста”. Ну, сіли поїхали.
Їдуть-їдуть, тут монашка заводить розмову.
— От вам далекобійникам добре, їздите куди хочете, повсюди в країні побуваєте.
— Це так. — усміхнувся водій. — Усюди буваємо.
— Так, добре вам далекобійникам. — провадить монашка. — Ви кого хочете, можете поцілувати, навіть монашку.
Ну, водій натяк зрозумів і поцілував монашку. Та віддихалась і каже:
— Добре вам все ж таки, дальнобійникам. Ось ви можете з ким завгодно, коли заманеться любов'ю зайнятися.
Водій натяк зрозумів, загальмував і пішов з монашкою в кущі. Та каже:
— Тільки я роздягатися не буду, бо бентежусь. А ще давай відразу в попку, бо я від класики бентежусь іще сильніше.
Дальнобійнику однаково, відмав він монашку в дупу по повній програмі. Натягує штани й каже:
— Ну що, красуню? Поїхали до міста?
— Та ні, я тут залишусь. — каже йому монашка. — Це вам далекобійникам все добре й просто, а нам геям , щоби чоловіка нормального знайти, доведено то в монашку наряджатися, то в клоуна…

Водій московської фури повів на ній портрети Порошенка з Яценюком, аби його пропустили через Україну… Ледве не забили.

Стоїть даїшник, повз нього проїздить Фольксваген-Гольф. Раптом даїшник різко махає водієм жезлом, оглушливо свистить і вихоплює пістолета. Водій мерщій тісне на гальму, ледь не вилітає через вітрове скло, виходить весь блідий, на ватних ногах:
— Що трапилось?
— Та все город. (Замислено дивлячись на машину.) Я от хочу також Гольфа купити, та щось кажуть, гальма в нього слабкі…

2 *****а на галстуке перед трамваем бабку сбили-шишку на лбу ей набили.

А военных *****ометром меряют?

Зацепились как то два Равчика, третьего и первого поколения... Я то по делу в шашки уворачивался, а "первого поколения" (мохровые 90е) на хвосте сидел и как то объехал - на красный, не в полосе, не притормаживая. Какбы за год двоим знакомым хорошо тачки расквасили - одни пьяные, другие в самоволке.

А военных *****ометром меряют?

Зацепились как то два Равчика, третьего и первого поколения... Я то по делу в шашки уворачивался, а "первого поколения" (мохровые 90е) на хвосте сидел и как то объехал - на красный, не в полосе, не притормаживая. Какбы за год двоим знакомым хорошо тачки расквасили - одни пьяные, другие в самоволке.

Зараз вже міряють. На нулі може і пофіг, але нещодавно тачка з проблемними доками не підійшла для одного з харківських підрозділів.

Пробил колесо? В зоне блоков? *** на всех, меняй колесо. Протянуть за блоки ни ни

Добірка "кращого" за 2022 рік. На годину.

Пробил колесо? В зоне блоков? *** на всех, меняй колесо. Протянуть за блоки ни ни
держи в копилку - разворот внутри блоков на Полтавском Шляхе (территориально блок за перекрестком от Роста в сторону Песочина) :yahoo:

Упёрся сегодня в стену тумана, но меня обогнал спонсор проезда. Поднажал, держу дистанцию, со своим тормозящим Тойотой. *****, прилип в задний бампер далбаёб. Тормознул кнопкой педали - *****.

**** бессмертные, кругом вальгала

Паркуюсь купить перекус, перед заведением выезд и знаки "машину не парковать". Становлюсь правее, перед бардюрой.

Слышу писк. Смотрю стоят сзади моей машины и сигналють нервно. А это оказывается хозяин знаков, который знаки не убирает, а проезжает по бардюру и дальше по пешетопной.

На какомто ****олазе, весь вояка

А шо там возле 2й кафедры акушерства? Девушка стоит ****** к встречке вместе с полицией.

И на универмаге дальше полицей враскоряку

Давно тут ничего не писал))
1. вечером оленей ясноглазых - это ****ец! кто во что горазд. или просто едущих с дальним.
2. на перекрестках даже если едешь по главной обязательно смотреть на едущих по второстепенной - *****ов, которые на отключенных светофорах топят не глядя по ней еще больше.
3. ну пешики не обозначенные в темноте это вообще песня... только и видишь патрульки и фишки на переходах.

привет пидрилле на митсубиси лансер с номером 0666, столб тебе уебок.

Давно тут ничего не писал))
1. вечером оленей ясноглазых - это ****ец! кто во что горазд. или просто едущих с дальним.
2. на перекрестках даже если едешь по главной обязательно смотреть на едущих по второстепенной - *****ов, которые на отключенных светофорах топят не глядя по ней еще больше.
3. ну пешики не обозначенные в темноте это вообще песня... только и видишь патрульки и фишки на переходах.
3й пункт это полный пздц - в свете встречных фар не видать нихера,ну здесь и 1й пункт присутствует.

Потеплело! По Победе, два хруста носятся шо ****утые!

Назад
Зверху Знизу