Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Народ подскажите плиз за что полицаи вечно тормозят на перекрёстке Маршала Конева и Нетеченская набережная? Как не проеду там, постоянно вижу что кого-то принимают, примерно на против 21 дома Нетеченской наб.
а чем вам жигули не угодили?

и все гастарбайтерыполиция выписала штрафы более 100 водителям
там из гуся весь пух выщипали быгуся на них нема
Та ото мабуть про розмітку, знаки та таке інше їм хтось розповів, але забув згадати, що накшталт за 70-80 км/г у межах міста можна й без прав залишитися. А самі вони кудись далі аніж Бердянськ або Жмеринка і не їздили ніколи.От я вкотре дивуюся з наших панікерів від дорожнього руху
кричать: дайте мені те, дайте мені се, розмітку-знаки, організація руху блаблабла, на Європу кивають...
А в Європі стільки нюансів, які залежать не від тупо механічної їзди по знаках, а від участі в процесі руху людської складової, що дивуєшся: як цим особам їзда ТАМ не доставляє стільки "ребусів" та "загадок", як ТУТ. Імхо не бути єбланом - означає одне й те ж, в будь-якій країні.
Перед поворотом уже видел в зеркало, что шкодовод летит и явно будет обгонять, но думал на китайце более адекватный, зря...
Перед поворотом уже видел в зеркало, что шкодовод летит и явно будет обгонять, но думал на китайце более адекватный, зря...
АХ5050КК
Непонятно, то-ли родственники Дронова то-ли Зайцевой .
Ул.Веснина
вот *****изм в людях, вот зачем уступать дорогу если сзади нагоняют ?
еду по шевченко, играю в шашечки, поворотики все классно, тут один ***хер обосрался и пошел вправо передо мной. вот зачем этот стресс... ладно я как бы провокатор, но тот кто за мной он -то за что ?

темой не ошибся?![]()