Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
А он мне не друг и не родственник,
А он мне заклятый враг,
Очкастый частный собственник
В зеленых, серых, белых "жигулях"
(с) ВС

Народ подскажите плиз за что полицаи вечно тормозят на перекрёстке Маршала Конева и Нетеченская набережная? Как не проеду там, постоянно вижу что кого-то принимают, примерно на против 21 дома Нетеченской наб.

Народ подскажите плиз за что полицаи вечно тормозят на перекрёстке Маршала Конева и Нетеченская набережная? Как не проеду там, постоянно вижу что кого-то принимают, примерно на против 21 дома Нетеченской наб.

там с рельс нельзя поворачивать налево. висят знаки "движение по полосам"

Перед поворотом уже видел в зеркало, что шкодовод летит и явно будет обгонять, но думал на китайце более адекватный, зря...

у нас очень любят
неоднозначность
во всем
и это
fin

От я вкотре дивуюся з наших панікерів від дорожнього руху
кричать: дайте мені те, дайте мені се, розмітку-знаки, організація руху блаблабла, на Європу кивають...
А в Європі стільки нюансів, які залежать не від тупо механічної їзди по знаках, а від участі в процесі руху людської складової, що дивуєшся: як цим особам їзда ТАМ не доставляє стільки "ребусів" та "загадок", як ТУТ. Імхо не бути єбланом - означає одне й те ж, в будь-якій країні.
Та ото мабуть про розмітку, знаки та таке інше їм хтось розповів, але забув згадати, що накшталт за 70-80 км/г у межах міста можна й без прав залишитися. А самі вони кудись далі аніж Бердянськ або Жмеринка і не їздили ніколи.
До того ж можна згадати традиційні сподівання - щоб усе було по закону, але кум міг би повирішувати.

До речі - здається, що з'явився ще один різновід єбланів - замасковані ***хери - номера українські, але їздять як на ***хах. Спочатку гадав, що то мені мариться, але учора такий таксист мене віз - Опель Астра 2009 року, на лобовому кругла нашліпка (страховка або техогляд з ЕС). Тобто автівки вони порозмитнювали, але так само єбланять як і раніше

Перед поворотом уже видел в зеркало, что шкодовод летит и явно будет обгонять, но думал на китайце более адекватный, зря...

Такой "проспект", почему бы и не вжарить. Но приняли новый закон об ... короче препятствиях, островках безопасности...вобщем надо настроить клумб в опасных местах, ну или запретить поворот налево.

Если еще поворот не за 10м до маневра будешь включать - вообще огонь будет.
Иначе вот такие ситуации неизбежны.

АХ5050КК
Непонятно, то-ли родственники Дронова то-ли Зайцевой .:незнаю:
Ул.Веснина

Вкладення

• IMG_20190310_115105.webp
    IMG_20190310_115105.webp
    65 КБ · Перегляди: 384
вот *****изм в людях, вот зачем уступать дорогу если сзади нагоняют ?

еду по шевченко, играю в шашечки, поворотики все классно, тут один ***хер обосрался и пошел вправо передо мной. вот зачем этот стресс... ладно я как бы провокатор, но тот кто за мной он -то за что ?

вот *****изм в людях, вот зачем уступать дорогу если сзади нагоняют ?

еду по шевченко, играю в шашечки, поворотики все классно, тут один ***хер обосрался и пошел вправо передо мной. вот зачем этот стресс... ладно я как бы провокатор, но тот кто за мной он -то за что ?

темой не ошибся?:D

Пытался заехать на велодорожку, да только там ров выкопали, для таких *****ов.

0dhbdj.webp

Назад
Зверху Знизу