Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю - Part 5

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
Яким чином мене стосується ремонт рейок на його стороні?
Як це заважало проїхати той ремонт йому зправа і повернути після нього?
В крайньому випадку нічого не заважало йому під'їхати до того ремонту впритул і чекати вікна для повороту, а не віїжджати мені в лоба та розмахувати своїми клешнями.
Чи ти так само робиш? :дивитись:

куди ти йому пропонуєш їхати? Screenshot_11.webp

Чи ти так само робиш?
як ти? ні, я коли б побачив ситуацію як на фото, то прийняв би вправо, чи програмісти таку логічну задачу аналізувати не спроможні, є тільки свій ряд 1 та 2 і все?

ленка просто опять поехала по быдлячему, это норма. ибо она знает ПДД.:рл:
а чувак на каблуке молодец, клал он на эти фафа ленкины.:клас: :D

почему опять? :D он ей всегда был.

Коди по-твоєму поїхава октавія таксішна?
віслюка упрямого тебе об'їхати.
Давай з посиланнями на ПДР що на твою думку я тут порушив.
я не говорю, що ти порушив, ти просто до інших учасників руху повівся без поваги, було зрозуміло, що йому окрім як по зустрічній ніде проїхати.
Все, можеш копатися в ПДР і доказувати, що ти нічого не порушив.

знов пдр:рл: та не по пдр ты *****, а по жизни. стирай уже, не позорься.:D
обисрався ты выложить свое рабочее фото с шашелем, чтобы не прослыть *****болом, а гомофантазии можешь засунуть себе в очко.:клас: :123:

Все в минус 20ть ставят машину на ручник?

Давай з посиланнями на ПДР що на твою думку я тут порушив. :клас:

выезжать на трамвайные рельсы можно только для поворота, разворота и обгона? а у тебя опережение кажись....да и вообще там можно колёса ******** нафиг. какие хм....только там по рельсам ездят? я на барабан поворачивал как пирожок этот, так там так кидало на рельсах....:(

Все в минус 20ть ставят машину на ручник?

Акимич,лето на дворе! Очнись!:D

выезжать на трамвайные рельсы можно только для поворота, разворота и обгона?
Также можно и двигаться.

11.8. По трамвайным путям попутного направления, расположенным на одном уровне с проезжей частью для нерельсовых транспортных средств, разрешается движение при условии, что это не запрещено дорожными знаками или дорожной разметкой, а также во время опережения, объезда, когда ширина проезжей части недостаточна для выполнения объезда, без выезда на трамвайные пути.

Также можно и двигаться.

11.8. По трамвайным путям попутного направления, расположенным на одном уровне с проезжей частью для нерельсовых транспортных средств, разрешается движение при условии, что это не запрещено дорожными знаками или дорожной разметкой, а также во время опережения, объезда, когда ширина проезжей части недостаточна для выполнения объезда, без выезда на трамвайные пути.

мммммм цивилизация, при Союзе кажись что то запрещалось:)

Ну тобто я з самого початку був правий, коли запитав у тебе, чи ти так само виїжджаєш в лоб зустрічному, коли у тебе перешкода...
На цьому можна з тобою закінчити, все зрозуміло. :D

та ні, коли такі упрямі барани трапляються, то дам йому скористатися його правом. Але частіше зустрічаються адекватні водії та пропускають. От якби ти вчинив як Євген на амароці, або Да-да колись, коли порушник об'їздив затор, тоді був би героєм, а так хєрой звичайний автобидло хто не поважає інших.

Давно заметил этот *****изм, некоторые считают за зелёный сигнал светофора: когда остаётся 5-6 секунд.
Начинают потихоньку ехать..:рл:
Поведение маршруточников заразно..:-)

Колія Фокуса як раз як ширина рейок.
Без резины не боишься остаться?

Назад
Зверху Знизу