Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сравнить не смогу, у меня не снегоход и не спортну знаешь. Снегоход сравнить с спортбайком...
Выходил 19 ноября в 10 утра, был +1 градус и подмерзания на грунте. Последнее обстоятельство исключало выезд на мотоцикле.Ну согласись, что 19 ноября с температурой +5 - не совсем удачное время для прогулки с ветерком?
мне довелось ездить на моте в -25 и по гололеду...![]()
вечером будет парад.мало?
сегодня их нереальные кучи просто.
Джипам место в ****омесах, а не на асфальтированных участках страны
шотакое янипонял?!
зачем же всех под одну гребенку?![]()
1) ТП в капюшоне-полный "мороз" на дорожную обстановку.
2) папа-детоубийца.
RBdIn5uwXLQ
Как бэ там знака "пешеходный переход" нема и преимущество у пешетопов там только перед поворачивающими
Читаем вниматочно стр.1 пдд:
а на перехресті за відсутності пішохідних світлофорів, дорожніх знаків та розмітки - шириною тротуарів чи узбіч.
и где мне нужно было конкретно остановиться чтобы пропустить их?
Да элементарно снизить скорость и потом поехать себе дальше не нервничая.
1)
RBdIn5uwXLQ
никто не нервничал,у меня внезапно могли отказать тормоза
а что это за чтиво?
4.10. Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об'єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються.
4.16. Пішохід має право:
а) на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора
Дружище, у тебя ковсему и тазу пипец.
А за техсостоянием авто надо следить, чтоб не отказывали![]()