Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
та скоро уже и на воздух пора ввести налог, а то на з/пл помощникам депутатов не хватает, там им решено повыситьідєм в Європу жє как нікак.
Написав їм в сапорт, відповіли щось типу спробуйте через годину, і о диво, через годину запрацювало.Спробуйте видалити реквізити карти, змінити айпі ( якщо мобільний інет, то відключитись від мережі і знову підключитись ) і під час оплати товару внести дані карти знову.
Поздно всрались.когда выборы? пора заканчивать беспредел власти
клоунам место в цирке а не в политике!
Така ж, як і зараз - 150 Євро.А при янику яка була сума,щоб без мита?
Ніт.Така ж, як і зараз - 150 Євро.
Как же так получилось?!при яныке я жил а щас существую![]()
Ну ладно, значит, запамятовал.Ніт.
300євро.
Рукописи не горят.Ну ладно, значит, запамятовал.
Да толку.Рукописи не горят.
Отвечал,как бы челу выше,что клоуны сейчас...Да толку.
поворот не туда
(ужасы)
2014
Коли сивочолий гетьман забороняв, всі аплодували стоячі. Так він вбив демократіюкогда выборы?
Это временный трек, с таким приходит либо совместное отправление (два и больше в одном пакете), либо потом меняется на Укрпошту.Хто знає що воно таке, перший раз бачу трек такого формату
CNG006648666xxxxx
Никто вам на две единицы скидки не сделаетПанове - хочу купить у чайніков пару зірок на велосипед. Але хОчу якого купона вимутіть, шоб було хочаб на сотку дешевше. Куда там надо продавану настучать, шоб продав дешевше?
Заебали гниды зелёныепокращення, НДС на посылки будет с 45 евро, раньше было с 150.