Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
за що?не банят?
зі зміною на полтавський регіонПриветствую 👌, так что идут сейчас в Харьков как до войны посылки с алиекспресс со старыми адресами и индексами ? ( Без изменения адреса на другой регион )
ото для жовтня це пробують (мені 20\200 прилетіло) і тільки те що вище я написала.бля, тільки это написали - зайшов в приложуху и вона подкинула код LGE10 на 10/100. Щелчком підбору вычислений LGE2 и LGE5.
буду писать по-русски, потому что форум украинский коверкает ужасно.да на окремі товари взагалі ЖОДНОГО разу не отрмував знижок. Ну тобто на ті товари, що мені потрібні.
Засилає регулярно, але на те, що мені нах не треба.
Засилало б на те, що в віш листі - брав би.
Може ці коди є й вищі - не перевіряв. Мене цікавило два лота - 125 та 55.
Обидва знизили ціну біля 7% зараз, плюс 3/30, плюс ще 10% з цими промо - норм, загалом ті ж 11.11.
В мене зараз напевно "найгірший" 11.11 буде. Раніше в мене був забитий віш лист, щоб купити 11.11, але зараз ніфіга нема. От зараз два лоти на, грубо, 180 взяв з усіма складовими великого розпродажу( просто знижка, 3/30, 10% промокод/купон)
отслеживатели цен не могут знать, что определенный продавец снижает цену моим друзьям))ну по основних лотах я ціни знаю приблизно, не точно, але коли вони впадуть на 10%+- на розпродажу, то побачу це.
В кінці кінців є відслідковувачі ціни від кешбекерів. Продавани тут теж намагаються никатись, але загалом палиться все.
ну а дрібнота пох - вона набирається до основних лотів, щоб добити до якоїсь суми, щоб заюзати промокод/купон.
Те, що треба, я купую зараз. Що ще вчора - купую в нас логічно.
общие промокоды и таблицу пришлю, как только выйдут.это надто складно вже выходит - пали окремі "твої" товары, інших тощо.
Ну я это точно не робитиму.
НДС возвращают при любой экспортной операции, страна назначения не важна. Конечно, если эта страна не балалайнятрохи не в тему питання...
Британія вже не є членом ЄС ніби, але й остаточно ще не вийшла ніби. Чи нараховуватимуться митні збори на посилку з німеччини? Німецький магазин при замовленні в британію пдв віднімає.
в приложении есть раздел "монеты" -- там можно искать скидки. Также есть автоматическая скидка при покупке, у всех разный процентТак) То что перехватила НП уже прибыло с Китая, менее чем за 17 дней. То что идет скорее всего Укрпочтой, еще в транзитной стране.
Подскажите по монетам, что с ними делать, как использовать?!