Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

AliExpress під час війни

🔴 00:55 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🔴 00:55 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
що там по промокодах?
розпродаж якийсь зараз, є що купити треба, хочеться промокодів ;)

• 🔴 00:55 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
бля, тільки це написав - зайшов в приложуху та вона підкинула код LGE10 на 10/100. Ще шляхом підбору вичислив LGE2 та LGE5.

Приветствую 👌, так что идут сейчас в Харьков как до войны посылки с алиекспресс со старыми адресами и индексами ? ( Без изменения адреса на другой регион )

за що?
я 3-4 рази набрав неправильні коди - з логіки 2-3-5-6-7-8 пробував. Явно мало, щоб блочити, тим паче через великі( відносно бо руками ж пишу) та рендомні проміжки часу.

Приветствую 👌, так что идут сейчас в Харьков как до войны посылки с алиекспресс со старыми адресами и индексами ? ( Без изменения адреса на другой регион )
зі зміною на полтавський регіон

бля, тільки это написали - зайшов в приложуху и вона подкинула код LGE10 на 10/100. Щелчком підбору вычислений LGE2 и LGE5.
ото для жовтня це пробують (мені 20\200 прилетіло) і тільки те що вище я написала.
Є ще пропозиції по окремим товарам, але в мене нема часу то все копіювати))) Якщо є назва, або хоч магазин, то я можу глянути.
Скоро ж 11.11 і всі вже готовляться до нього

цеЙ форум переводчик взяв у алишки???

да на окремі товари взагалі ЖОДНОГО разу не отрмував знижок. Ну тобто на ті товари, що мені потрібні.
Засилає регулярно, але на те, що мені нах не треба.
Засилало б на те, що в віш листі - брав би.

Може ці коди є й вищі - не перевіряв. Мене цікавило два лота - 125 та 55.
Обидва знизили ціну біля 7% зараз, плюс 3/30, плюс ще 10% з цими промо - норм, загалом ті ж 11.11.

В мене зараз напевно "найгірший" 11.11 буде. Раніше в мене був забитий віш лист, щоб купити 11.11, але зараз ніфіга нема. От зараз два лоти на, грубо, 180 взяв з усіма складовими великого розпродажу( просто знижка, 3/30, 10% промокод/купон), й до цього влітку теж було кілька покупок, що нормально лежали до 11.11, але все ж були куплені бо знижки були на достатньому рівні.

Останнє редагування:
да на окремі товари взагалі ЖОДНОГО разу не отрмував знижок. Ну тобто на ті товари, що мені потрібні.
Засилає регулярно, але на те, що мені нах не треба.
Засилало б на те, що в віш листі - брав би.

Може ці коди є й вищі - не перевіряв. Мене цікавило два лота - 125 та 55.
Обидва знизили ціну біля 7% зараз, плюс 3/30, плюс ще 10% з цими промо - норм, загалом ті ж 11.11.

В мене зараз напевно "найгірший" 11.11 буде. Раніше в мене був забитий віш лист, щоб купити 11.11, але зараз ніфіга нема. От зараз два лоти на, грубо, 180 взяв з усіма складовими великого розпродажу( просто знижка, 3/30, 10% промокод/купон)
буду писать по-русски, потому что форум украинский коверкает ужасно.

Со своим опытом могу посоветовать собирать корзину, или виш лист заранее и делать скрины.

Есть много продавцов кто завышает цены заранее, чтоб потом снизить и попасть в акционное продвижение от площадки ( туда принимают позиции если в определенное время есть реальная, необходимая для акции скидка. Но не все могут от своей обычной цены так снижать, поэтому предварительно поднимают).

Также есть продавцы, которые реально снижают цену, но это в основном -- новички-магазины, новые товары бренда, или просто богатый бренд -- это все для раскрутки и некоторые таким увлекаются и не ждя распродаж.

А еще есть мошенники и студенты... но студенты то отдельная история

ну по основних лотах я ціни знаю приблизно, не точно, але коли вони впадуть на 10%+- на розпродажу, то побачу це.
В кінці кінців є відслідковувачі ціни від кешбекерів. Продавани тут теж намагаються никатись, але загалом палиться все.

ну а дрібнота пох - вона набирається до основних лотів, щоб добити до якоїсь суми, щоб заюзати промокод/купон.

Те, що треба, я купую зараз. Що ще вчора - купую в нас логічно.

ну по основних лотах я ціни знаю приблизно, не точно, але коли вони впадуть на 10%+- на розпродажу, то побачу це.
В кінці кінців є відслідковувачі ціни від кешбекерів. Продавани тут теж намагаються никатись, але загалом палиться все.

ну а дрібнота пох - вона набирається до основних лотів, щоб добити до якоїсь суми, щоб заюзати промокод/купон.

Те, що треба, я купую зараз. Що ще вчора - купую в нас логічно.
отслеживатели цен не могут знать, что определенный продавец снижает цену моим друзьям))
А еще иногда продавцам нужно распродать остатки со склада, чтоб освободить место под новый товар ( в такой случае продают по себестоимости)
поэтому у меня могут быть и не общие промокоды, а именные, или по запросу.

Но я пока не знаю как все будут работать в нынешней ситуации, они и сами пока не знают.

Продавцы вот этих товаров уже сказали, что готовы давать скидку для моих друзей, возможно это предложение распространяется и на весь магазин, если кому интересно -- могу уточнить.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

це надто складно вже виходить - палити окремі "твої" товари, інших тощо.
Ну я цього точно не робитиму.

это надто складно вже выходит - пали окремі "твої" товары, інших тощо.
Ну я это точно не робитиму.
общие промокоды и таблицу пришлю, как только выйдут.
В октябре ничего уже нового не будет, за исключением того, что в моем посте с таблицей.
А индивидуальны это не для всех, поэтому и сложно, я тоже их не люблю

трохи не в тему питання...

Британія вже не є членом ЄС ніби, але й остаточно ще не вийшла ніби. Чи нараховуватимуться митні збори на посилку з німеччини? Німецький магазин при замовленні в британію пдв віднімає.

трохи не в тему питання...

Британія вже не є членом ЄС ніби, але й остаточно ще не вийшла ніби. Чи нараховуватимуться митні збори на посилку з німеччини? Німецький магазин при замовленні в британію пдв віднімає.
НДС возвращают при любой экспортной операции, страна назначения не важна. Конечно, если эта страна не балалайня

Так) То что перехватила НП уже пришло с Китая, менее чем за 17 дней. То что идет скорее всего Укрпочтой, еще в транзитной стране.

Подскажите по монетам, что с ними делать, как использовать?!

Так) То что перехватила НП уже прибыло с Китая, менее чем за 17 дней. То что идет скорее всего Укрпочтой, еще в транзитной стране.

Подскажите по монетам, что с ними делать, как использовать?!
в приложении есть раздел "монеты" -- там можно искать скидки. Также есть автоматическая скидка при покупке, у всех разный процент

на алиэкспресс уже начался разогрев и запустили игры, где можно добыть купоны
сама распродажа начнется уже с 1 ноября

помогите мне добыть ходы, нужен еще 1 человек

нефіг вам ото робити з тими іграми - купонів цікавих все одно не дають, а звичайні аля 5/50 й так потім промокодами можна отримати всім бажаючим в достатній кількості.

Назад
Зверху Знизу