Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Акция оппозиции "Вставай, Украина!" в Харькове 12 апреля

• Автор теми Автор теми yurasus
  • Дата створення Дата створення

А ты был?

• Да

Голосів: 20 26.0%
  • Нет

Голосів: 36 46.8%
  • Хотел(а) пойти, но не смог(ла)

Голосів: 21 27.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    77
Оно не ответит.:) Это человекообразные используют такой приём в полемике, когда обгаживают оппонента и не утруждают себя доказательствами, на неокрепшие умы действует, к сожалению.
Второй их приём - не признавать аргументов оппонента. Будучи припёртыми к стенке неопровержимыми фактами, они через пару постов будут продолжать твердить как мантру свою чушь, как будто ничего и не было. Своих ошибок не признают никогда, перейдут на личности или уведут разговор в сторону от рассматриваемого вопроса.

Резервист був припертий до стіни, але випав на мороз і не визнавав власних слів. Я ще вчора це хотів сказати, але втомився від безпросвітної ******і опонента і його топтання на місці.

Резервист був припертий до стіни, але випав на мороз і не визнавав власних слів. Я ще вчора це хотів сказати, але втомився від безпросвітної ******і опонента і його топтання на місці.
Отвечай на вопрос где я что либо в приведенной цитате утверждаю от имени всего города
где я говорил за пошану до Ильича?

Просто уже интересно, ты бот или живой

И это помешало Украине встать?

Україні заважає піднятися те, що їжа в людей ще є, та ніхто не стріляє в темних провулках.

Отвечай на вопрос где я что либо в приведенной цитате утверждаю от имени всего города
где я говорил за пошану до Ильича?

Просто уже интересно, ты бот или живой

Ти більше на бота схожий.

Україні заважає піднятися те, що їжа в людей ще є, та ніхто не стріляє в темних провулках.

Ти більше на бота схожий.
Отвечай на вопрос - где в цитате я говорил от имени всего города/харьковчан. Дословно цитируй битте. Где я говорю за пошану, дословно цитируй битте.

И это помешало Украине встать?
А з чого ж тоді він обісрався? Саме через те, що Україна встала! :іржач:
Чи настільки тупий, що треба тобі усе по поличкам розкласти? Може з третього разу зрозумієш, як "особливо обдарований"?:D

Отвечай на вопрос - где в цитате я говорил от имени всего города/харьковчан. Дословно цитируй битее. Где я говорю за пошану, дословно цитируй битте.

Я так розумію, ти хочеш, щоб у тексті були саме слова "Я кажу від імені Харкова" та "пошана до Леніна"? :D Тобто просто логіка побудови твоїх повідомлень не рахується? :D

На жаль я тебе вчора не зустрів.

А з чого ж тоді він обісрався? Саме через те, що Україна встала! :іржач:

А! Так она всё-таки встала? Или нет?
То есть она сейчас уже стоит, или пока ещё нет? Или немного постояла, и опять того-этого?
"Барышня уже легли и просют!" (с)

То есть она сейчас уже стоит, или пока ещё нет? Или немного постояла, и опять того-этого?
Тільки тупий з третього разу не розуміє.
Тепер зрозуміло, чому у Вас Путін такий бідний. :D

Це так ти до своїх сусідів постійно через балкон з такими питаннячками влазиш? Багато тебе вже били?

Це так ти до своїх сусідів постійно через балкон з такими питаннячками влазиш? Багато тебе вже били?
Отож. Не треба було бити по голові :D, бо пошкодили хлопцю мізок. Тепер нічого не може зрозуміти. Навіть трьохразовий повтор не допомагає...:D

Я так розумію, ти хочеш, щоб у тексті були саме слова "Я кажу від імені Харкова" та "пошана до Леніна"? :D Тобто просто логіка побудови твоїх повідомлень не рахується? :D

На жаль я тебе вчора не зустрів.
Да, я хочу чтобы ты процитировал такие слова.

Да, я хочу чтобы ты процитировал такие слова.

Так прямо такого сказано не було (і взагалі де факто такого майже ніхто не говорить), але за логікою саме такий смисл. Цитати я навів, де ти вказуєш на те, що Харків заклики до зносу пам'ятника Леніну нібито сприймає як "вы ****о", а саму пропозицію зносу "Леніна" ти порівнюш з ситуацією у Львові з "Бадерою": "ето сродни приехать в Лемберг и сказать мы снесем памятники Бандере по закону". Тобто ти мовиш за весь Харків, приписуючи його мешканцям таке ж ставлення до памятника Леніну в Харкові, яке львів'яни мають до пам'ятника Бандері у Львові, тобто шановливе.
Розумієш, про що я?

Так прямо такого сказано не було (і взагалі де факто такого майже ніхто не говорить), але за логікою саме такий смисл. Цитати я навів, де ти вказуєш на те, що Харків заклики до зносу пам'ятника Леніну нібито сприймає як "вы ****о", а саму пропозицію зносу "Леніна" ти порівнюш з ситуацією у Львові з "Бадерою": "ето сродни приехать в Лемберг и сказать мы снесем памятники Бандере по закону". Тобто ти мовиш за весь Харків, приписуючи його мешканцям таке ж ставлення до памятника Леніну в Харкові, яке львів'яни мають до пам'ятника Бандері у Львові, тобто шановливе.
Розумієш, про що я?

ну да.я тоже так понимаю сказаное.наверноя я тоже бот ?

Назад
Зверху Знизу