Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АГЗС. Газовые заправки Харькова и области

Re: АГЗС. Газовые заправки Харькова и области

А мощность на метане как? Помню, на газели ехали, так по прямой она летела, а в гору водила иногда на бенз переключал.

С мощностью беда вгору груженным.

На ОККО 14-99. По моей скидке выходит 13-49 - дешевле чем -1грн от 14-50 :D На Родниках 14-19, не считая скидки.

Утром ехал было еще по 14-79. По часам дорожает.

зы у меня скидка 2.07грн :D:D:D

Утром ехал было еще по 14-79. По часам дорожает.

зы у меня скидка 2.07грн :D:D:D
У меня ОККИ по дороге нет - так что я по сайту сужу. Вчера да - видел 14-79.

Новини також будуть державною? ;)

правильнее будет огласить список заправок какие не переваривает-любители кексиков будут удивлены

Список я уже постил. Кстати, удивлены могут быть не только любители кексиков, но и контентрайтеры на гривной ставке.
Вот, завалялся скрин с отзывом одноклубника, которого я лично знаю и которому нет причин не доверять: https://www.kharkovforum.com/attachment.php?attachmentid=12990893&d=1581255104
А по делу - не все, что хорошо для четвертого поколения, хорошо для LPI. Я об этом уже писал. Из того, что не особо зашло моей машине по моему личному опыту: ВОГ, БВС, в последнее время UPG. На газе этих сетей машина тупит. Хорошо же машина едет на газу от ОККО, ОВИС, Сокар, БРСМ(но у них бывают приколы с наливом на некоторых АЗС), УГО. Из не харьковских - понравились КЛО, Авантаж 7. Из польских - Orlen.

Новини нафтогазового ринку

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

09.02.2021 18:05
СВГ «Укргазвидобування» здорожчав на 3 000 грн/т
АТ «Укргазвидобування» на аукціоні 9 лютого продало 1 292 т скрапленого газу з виставлених 2 812 т за середньозваженою ціною 24 568 грн/т, свідчать дані Української енергетичної біржі (УЕБ).

Порівняно з результатами попереднього аукціону, що відбувся 2 лютого, середньозважена ціна зросла на 3 035 грн/т.
24 817 ТЦСК «Базилівщина»,Яблуніське ВПГ 24 611,67,
Полтавська газонафтова компанія (ПГНК), яка проводила торги паралельно з УГД, продала газ за 25 300 грн/т, що на 1 800 грн/т вище від ціни минулих торгів. Geo Alliance – за 24 180 грн/т (-600 грн/т).

За словами трейдерів, на ринку зберігається підвищений попит. На тлі зростання цін всередині країни і на кордоні трейдери обмежили продаж, чим спровокували локальний брак ресурсу головним чином у компаній, які не мають власних імпортних контрактів. Це зокрема провокує зростання цін на аукціонах внутрішніх виробників. Водночас ресурс «Укргазвидобування» виявився не викупленими повністю навіть за очікувань подальшого зростання цін.

Тим часом великі компанії відзначають триваюче падіння прокачування в роздробі, яке, як очікується, посилиться зі зростанням ціни на стелі.

За словами ****ітика Консалтингової групи «А-95» Артема Куюна, прогнозна динаміка постачань газу на український ринок говорить про те, що попит і пропозиція на ньому в лютому будуть збалансованими. «Імпортні постачання за довгими контрактами повинні покрити понад 95% потреб країни в зарубіжному ресурсі. Залишок, як і зазвичай, буде закуплено в режимі споту, на тлі зростання цін в Україні він уже проходить за вартістю», – вважає ****ітик.

Что тут у вас нового? Давно не заходил. Вижу всё так же все ****осят Богдана.

Тут всякое бывает :D

Давеча Валера заходил, хорошо сектантов погонял :D

Назад
Зверху Знизу