Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я такого не писав, нехуй на мене напраслину наводии!!!!неправильній вагін вібрал, дядя Федор )))
Рiзна, дед, рiзна, в одних - як шапка, в других - як мишине око! Ти що, мало бабiв пробував???Пизда у всех одинакова.
Лучше девочка без сиси, чем машина Мицубиси, ты на это намекаешь?Лучче ебать пизду без сисек, чем сиськи без пиздьі...
Старий, ти шо верзеш..до чогу тут я..??Я такого не писав, нехуй на мене напраслину наводии!!!!
Рiзна, дед, рiзна, в одних - як шапка, в других - як мишине око! Ти що, мало бабiв пробував???
Лучше девочка без сиси, чем машина Митсубиси, ты на это намекаешь?
А ти - нi до чого, я все писав деду, який НехтоСтарий, ти шо верзеш..до чогу тут я..??
Я не про размер а про функции.Рiзна, дед, рiзна, в одних - як шапка, в других - як мишине око! Ти що, мало бабiв пробував???
Ежели для єбли то да. Лучче ебацца с девкой чем с машіной.Лучше девочка без сиси, чем машина Мицубиси, ты на это намекаешь?
А так випив і всьо...А вот, я всегда говоріл, що самие лепшіе повара, то мушчини?
Я таку яешню заїбашив.. йоу..якби не віски, хуй би я її їв..![]()

Цікава в тебе метода шоп пити кинуть.От як перестати пиячити
Я фшистко розумю, нерви, війна..алеш то не можна так..
От палити я кинув, зробив собі блок тай не палю..самотужки..довго
А от кинути пити не можу..розумію що вже починае перешкоджати, алеж, не можу..
Два дні тому нірки зхопили за іічки так, що мислив усе, алеш купив пляшку ґорілки тай піхуй..
Сук, еду в командіровку, еле хожу перекошений.. но фляжку 30 градусной взял..идиот блять..??
Памаґіте.. кто может.. памагіте..(с)
№ карти могу сбросить, но только тем, кто будет постоянно помогать..
Спасібо/до свіданія..22
Цікава в тебе метода шоп пити кинуть.
Вициганити гроші, купить на них пляшку алкоголю і викинуть її, попередньо заливши її зміст у себе...
Да то стеб бил про тему с Владом..А картка зачем?![]()
Машина.Задача на лоґіку
Трое в машине, сидят в ряд, якась курва пьорднула..
Я не пердів, хто перднув..
Якби вона не перділа, ми би не їхали..Машина.

Друг за дружкою, чи бок о бок?Трое в машине, сидят в ряд
Я теж не пердів. А хто третій з нами? Пердун старИй.Я не пердів, хто перднув..
Угумсбок о бок?
А зелепухам слова не давали.Друг за дружкою, чи бок о бок?
Я теж не пердів. А хто третій з нами? Пердун старИй.