4000 грн на місяць

а вот в России.....

• Автор теми Автор теми 3rx
  • Дата створення Дата створення
а сколько у нас шпаг? 4!
а сколько у нас курящих? 80%!
думаешь доберёт голоса? может наоборот?
я, курящий 13 лет из своих 26, всеми руками и ногами проголосую за запрет рекламы алкоголя и табака, а так же за расстрел на месте тех продавцов, что продают табак и алкоголь несовершеннолетним.

я, курящий 13 лет из своих 26, всеми руками и ногами проголосую за запрет рекламы алкоголя и табака, а так же за расстрел на месте тех продавцов, что продают табак и алкоголь несовершеннолетним.

Расстрел не расстрел а штраф несмешной, пару раз, а потом лицензию кирдык.

ну да, тоже верно, чтобы пули не тратить - красивый штраф, чтобы еблан-продавец пришел домой и повесился от грусти.

В 2005м году, когда стал министром здравоохранения Полищук, была предложена такая же программа и у нас... Был направлен проект на обсуждение в верховну раду, но там янукэвычи его зарубили.... тьфу.....

А сколько тупизмов в другой отрасли собирался сделать Полищук??? Это же ж ужОС. куда там Януковичи...

Там надо не рекламу алкоголя и табака запрещать, а трансляцию телеканалов со всякими домами,

И еще ток-шоу типа Пусть Говорят. Это же ж ужас... Куда там реклама алкоголя. Я например. не пью, не курю. Фиолетово. Меня раздражает не то, что рекламируют пиво, например, а КАК. Типо - не пьешь пива - ты отстал от жизни ты н екрутой. не мужик. не друг.

Думаю, на взрослых курильщиков и выпивальщиков реклама влияние не оказывает. Ну разве что только в смысле что пить/курить, а не пить/крить ли вообще. Реклама больше на молодёжь ориентирована. Так что проголосовать за запрет рекламы могут и курящие/пьющие.

Думаю, на взрослых курильщиков и выпивальщиков реклама влияние не оказывает. Ну разве что только в смысле что пить/курить, а не пить/крить ли вообще. Реклама больше на молодёжь ориентирована. Так что проголосовать за запрет рекламы могут и курящие/пьющие.

Ну вообщем да. Недумаю что курящие будут голосовать за рекламу сигарет. Ну может кто и будет.

Не пи*ди!!! Если не знаешь! Есть такой закон и у нас! Приняли его! Только блин, хрен контролируют его соблюдение!

Приведите, пожалуйста, номер закона и дату принятия...

И не надо оскорблять других пользователей...

Я не понял... Это шо, респект России сейчас прозвучал??? (Или меня глючит???)

Приведите, пожалуйста, номер закона и дату принятия...

И не надо оскорблять других пользователей...

Посилання видалено

З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення
( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2005, N 52, ст.565 )
{ Із змінами, внесеними згідно із Законом N 3425-IV ( 3425-15 ) від 09.02.2006, ВВР, 2006, N 26, ст.213 }

Стаття 13. Обмеження щодо реалізації (продажу) та вживання тютюнових виробів
Реалізація (продаж) тютюнових виробів, предметів, пов'язаних з їх вживанням, забороняється особам, які не досягли 18 років. Законом можуть встановлюватися й інші обмеження щодо реалізації (продажу) тютюнових виробів.
Забороняється куріння тютюнових виробів на робочих місцях та в громадських місцях, за винятком спеціально для цього відведених місць. Власник або уповноважені ним особи, чи орендарі відповідних споруд, окремих приміщень зобов'язані відвести спеціальні місця для куріння, обладнані витяжною вентиляцією чи іншими засобами для видалення тютюнового диму, а також розмістити наочну інформацію про розташування таких місць та про шкоду, якої завдають здоров'ю людини куріння тютюнових виробів чи інші способи їх вживання. Законом можуть встановлюватися й інші обмеження щодо місць вживання тютюнових виробів.
У громадських місцях для осіб, які не курять, відводиться не менше ніж 50 відсотків площі цих громадських місць, розміщеної так, щоб тютюновий дим не поширювався на цю територію. ( Частина третя статті 13 набирає чинності з 1 липня 2006 року згідно з пунктом 1 статті 21 цього Закону )

Посилання видалено

В Росии запретят рекламу сигарет. когда же у нас будет такое?? Куда не посмотри-- хортица, немироф, бонд, малиборо и тд.

Есть такой закон и у нас! Приняли его! Только блин, хрен контролируют его соблюдение!

Стаття 13. Обмеження щодо реалізації (продажу) та вживання тютюнових виробів
Реалізація (продаж) тютюнових виробів, предметів, пов'язаних з їх вживанням, забороняється особам, які не досягли 18 років. Законом можуть встановлюватися й інші обмеження щодо реалізації (продажу) тютюнових виробів.
Забороняється куріння тютюнових виробів на робочих місцях та в громадських місцях, за винятком спеціально для цього відведених місць. Власник або уповноважені ним особи, чи орендарі відповідних споруд, окремих приміщень зобов'язані відвести спеціальні місця для куріння, обладнані витяжною вентиляцією чи іншими засобами для видалення тютюнового диму, а також розмістити наочну інформацію про розташування таких місць та про шкоду, якої завдають здоров'ю людини куріння тютюнових виробів чи інші способи їх вживання. Законом можуть встановлюватися й інші обмеження щодо місць вживання тютюнових виробів.
У громадських місцях для осіб, які не курять, відводиться не менше ніж 50 відсотків площі цих громадських місць, розміщеної так, щоб тютюновий дим не поширювався на цю територію. ( Частина третя статті 13 набирає чинності з 1 липня 2006 року згідно з пунктом 1 статті 21 цього Закону )

В приведенной Вами цитате нет упоминания о рекламе...

Я не понял... Это шо, респект России сейчас прозвучал??? (Или меня глючит???)

а шо ж ты думал что мы тут как зомби тока дрочим на путина и пытаемся зачитать про ислам и чеченцев?
нет, уважаемый, пора понять - украина и россия две большие разницы.

В приведенной Вами цитате нет упоминания о рекламе...
Я тебе, что? Должон весь закон цитировать? Так это большая простыня!! И речь шла о запрете курения!
Ты, блин, прости господи, по ссылке ходил? Прочитай весь закон!! :( Там есть и о рекламе!!
Плюс к этому есть еще законы , регламентирующие рекламу алкоголя и табачных изделий!!

а я бы не так поступил
Пусть рекламируют и все такое.
Я бы однял цену на акцизные марки на алкоголь и сигареты
Так чтобы цена товара увеличилась на порядок
У молодежи не было бы возможности начинать пить и курить
А у тех кто курит или пьет появилось бы желание поскорее бросить
И деньги бы в бюджет пошли
И пусть себе рекламируют

Ардалион
Что за бред?
Давайте поднимем цены на транспорте в ...надцать раз, тогда все призадумаются и начнут пешком ходить, это для растущих молодых организмов полезно, да еще при этом деньги в бюджет прям ХЛЫНУТ :), и т.д.

Стаття 16. Реклама тютюнових виробів

Реклама тютюнових виробів здійснюється відповідно до закону
про рекламу.

Закон про рекламу Посилання видалено

Стаття 22. Реклама алкогольних напоїв та тютюнових виробів,
знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права
інтелектуальної власності, під якими випускаються
алкогольні напої та тютюнові вироби
1. Реклама тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг,
інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими
випускаються тютюнові вироби, забороняється: на радіо та
телебаченні, на перших і останніх сторінках газет, перших і
останніх сторінках обкладинок журналів та інших видань, засобами
внутрішньої реклами, реклами на транспорті, за допомогою заходів
рекламного характеру (крім спеціальних виставкових заходів).

Сорри, но здесь не указано о рекламе на улице...

Doctor:D Пустое, не бери в свою голову!;)

Назад
Зверху Знизу