Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

А тем временем, во Львове продолжается кровопролитная война

...звичайно, можеш,НАСОСАЛА 😂
между прочим, вполне себе нормальный карьерный лифт. доступный не только девушкам.

однажды будущий мэр одного провинциального города, когда он еще не был долларовым миллиардером, женился на дочке гайсинского. а потом те люди, которых плющит из-за торта и джипа, 100500 раз его переизбирали и радовались лавочкам.

Погана спроба. В цій темі ніхто навіть не натякав на це
В жодному разі "це" не малося на увазі.

На думку деяких митців, Швондєр і Шаріков гармонійно доповнюють один одного.
Так що мій допис був лише для повноти картини нашої художниці :)

В жодному разі "це" не малося на увазі.

На думку деяких митців, Швондєр і Шаріков гармонійно доповнюють один одного.
Так що мій допис був лише для повноти картини нашої художниці :)
...у тій сцені з фільму не було Шарикова(малює вона дійсно непогано)

между прочим, вполне себе нормальный карьерный лифт. доступный не только девушкам.

однажды будущий мэр одного провинциального города, когда он еще не был долларовым миллиардером, женился на дочке гайсинского. а потом те люди, которых плющит из-за торта и джипа, 100500 раз его переизбирали и радовались лавочкам.
А навіщо ти живеш у провінційному місті?

...ти ж чуєш,малювала з фото з фільму, авторська достовірність
Та тож не були "вказівки" авторці. Розумію, що вона "то" так бачить :)
Я лише виказую свою думку, як поціновувачка :-)

Когда силовики закрывают дело, то даже лавочек не будет. Ну и до того как стать чиновником у него бизнесструктура была в топ 5 по капиталу в области. Но по твоей логике, если б кго посадили, то это было неправильно, травля, заказуха итп…

Когда силовики закрывают дело, то даже лавочек не будет. Ну и до того как стать чиновником у него бизнесструктура была в топ 5 по капиталу в области. Но по твоей логике, если б кго посадили, то это было неправильно, травля, заказуха итп…
Не підказуйте.І хай ще розповість, чому саме дочка Гайсінського стала його вибором. А то так, половину сказав, а половину - ні

конечно же любовь. чистая, светлая, как у дартаньяна и констанции. и алмазные подвески вообще ни при чем.
Зрозуміло. Не в курсі. Хоча навіть гугл як мінімум половину відповіді дає. Недарма тебе вже в декількох темах назвали ****аболом

Зрозуміло. Не в курсі. Хоча навіть гугл як мінімум половину відповіді дає. Недарма тебе вже в декількох темах назвали ****аболом
геннадий адольфович! а я-то думал, вам *****! а вы вононоче ) ну с воскрешением )

Назад
Зверху Знизу