...о многом говорит, знаете ли. )
І які ж такі "космічного масштабу" (С) висновки можна зробити на підставі кількох рядків поста?
За освітою я не гуманітарій. Ніколи не брала участі у наукових дискусіях із професіоналами-філологами і не претендую на це у майбутньому. Але вважаю життєво важливим обмін досвідом із тими, хто, як і я, опановує мову самотужки.
Перепутать "вживати" с "застосовувати"
Помилкове "застосовувати слово" - замість правильного "вживати слово" - "вистрілило" першим, тому що у моєму активному лексиконі "застосовувати" vs "уживати" стоїть на першому місці. Це зумовлено моєю негуманітарною освітою і багаторічною сферою діяльності, де об'єктом дослідження були не словА, а діла: експерименти та розрахунки до них.
Так, я вмію визнавати свої помилки. І щиро вдячна долі, яка дає змогу усвідомити їх у той чи інший спосіб. Ось така несподіванка...
Не було наміру повчати когось. Невже мій стримано-лаконічний стиль мовлення, до якого я призвичаїлася завдяки написанню наукових статей, сприймається як надмірно категоричний тон?
...з калькованими настановами...
А можна ознайомитися з посиланням? Аж цікаво стало, які саме настанови я мимоволі скалькувала. А то я вже і не пригадую, коли і з якого джерела здобула знання, яким поділилася.
регистрации 12 червня 2023
І що з того? До цієї сакральної дати моє життя було позбавлено будь-якого змісту та сенсу?
Я живу в Харкові майже з народження, форум читаю давно, рішення зареєструватися було цілком спонтанним.
не знаю шо більш : смішить чи дратує.
Будемо оптимістами і вважатимемо, що більшЕ смішить, ніж дратує. Смійтеся. Щирий і не зловтішний сміх корисний для здоров'я.