Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А вот прохіесор писав проффесор..Я вот не знал шо прохфесор пишется профессор
Дарова.Деньги у тя есть на это плохое
Здравствуй Дед
В совецкое время бьіл. А щас уже всьо...Может мак есть, семена можешь бабке отдать, бум кухнарь пить
Лопухи сами садятся. А в огороде я уже не работник.Шо и не садишь ничего
На самогоне далеко не уедешь да и палево
Двоєшнік.Я ваще нихрена не знаю. Научите меня плохому.
По какому предмету?Я тоже прогульщик хоть и мама учитель
Йа..йа.. натюрліх..Русский язык и литература
Для учителя, ето самий високій показатель к его ученікам..Да братуха именно так мою маму помнят шо на вы ко всем даже к пиздюкам ну кроме меня ко мне на ты
Кіся, я канеш ебнентний, но не до такой же степені..путенхуйло було вже?![]()
Не знаю но Хуйло хуйло ещё то как словарь т9 бо с большой буквы правит фамилию хуйла,
то ти про мене так??? як мііло і приємно..Як ты зирочка
не приймай на свій рахунок, просто раніше було кошерно писати на ХФ щось на кшталт ТС..або Продам гараж...Кіся, я канеш ебнентний, но не до такой же степені..![]()
ніні, Паха, ти -правий...Короче я опять не прав и Хуйло надо с большой буквы писать но увы я не т9
Так, а ще було кг/ам..не приймай на свій рахунок, просто раніше було кошерно писати на ХФ щось на кшталт ТС..або Продам гараж...
а тепер - інши часи![]()
не можу, мене тримають тут заради находження до 18 00Да я такой пиздюк шо могу удивить , и да сваливай уже с работы
стари часи..Так, а ще було кг/ам..![]()
![]()