Ні, це різні речі. Друкармія - може складатись з тисяч володарів принтеру, які в тиждень надрукують по 10 стабіків і цим покриють потреби на весь фронт.
Розробка складного електронного виробу так не робиться. Потрібна стабільна команда проекту, яка 100% часу виділяє на ций проект. Звісно - вона хоче їсти і їй потрібні гарантії, що завтра їх не згребе військомат і вони замість розробок не опиняться в окопі.
Інакше - ні хто не буде й починати. Проста немає сенсу, всеодно не завершиш.
Друкармія як приклад дана. У тому сенсі, що є багато волонтерів із різним ступенем обізнаності. Однак всфі працюють на результат. І не погано. Хтось задачі формує, хтось 3Д моделі розробляє, хтось друкує дослідні зразки, хтось перевіряє, корегує.
З багатьма напрямками сьогодні так і працюють. Розподілив завдання.
Щодо команд, я так сподівався, щовони ж є. ?! У нас жене купка вільних срілків була в АйТі. Там і донатять, як тут пишуть, багато. Тож трохи переадресувати потік коштів можна, мабуть...
Від НДУ і концентрації - треба дійсно відмовлятися. Бо прилетить...
Хоче їсти та інше - звичайно. Але ж зараз треба і на перспективу попрацювати. Тож виділити час...
Військомат та інше... Так ми всі такі ж!? Спершу дай результат, потім дадуть бронь. І, мабуть, це правильно...
В іншому.... Нажаль, я зараз в тій галузі, де мало розумію. Тож, по суті, намагаюсь сказати як би робив я, якщо б вмів це робити...
Тож тапками не кидай... Мені за країну сумно нашу! Та злість бере, коли кацапи знов нас обгоняють...
Там, крім візуального наведення ще одна думка проскочила. А саме - можливість роботи дронів в группах... Із керуванням ШІ....
Я до кінця не розумію, що вони мали на увазі, але так розумію, що це круто. Бо йде виявлення нових цілий, їх діференціація та знешкодження В автоматичному режимі...