Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

9 простих правил, яким має слідувати кожен харків'янин:

• Автор теми Автор теми oxiumoron
  • Дата створення Дата створення
ну это смотря кто что ищёт, если тебе нужна локальная/местная информация на русском - то ты ищешь её на русском, я же обычно ищу такую информацию, которую изначально удобней искать на английском, да и местная информация у нас тоже на английском
А почему не на ирландском? Страна же вроде Ирландия называется, значит искать нужно на ирландском. Куда только ваши местные нацики смотрят?

у нас англоязычное государство и для 99.5% населения рождённого здесь английский является родным языком
И что и квот на ирландский язык на телевидении нет? И школы англоязычные не закрывают? И мелочью не швыряют в девушек на кассах, если они на английском отвечают?
Как же вы живёте, бедняжки?

Ты не поверишь, война началась из-за таких мудаков как ты!!!!
Війна почалася, коли війська ворожої росії вторглися на територію України. Путін це син повії, якому треба виколоти очі та випатрати як свиню живцем. Він особисто відповідальний за те що в Україні війна.
Усе російське має бути знищене в Україні. Тільки так є шанс захистити країну від повної окупації.

ghca9d.webp

Боротьба з російською окупацією починається з себе.

ответ на вопрос простой - запустить в открытый космос сумасшедших нациков и таких как ты автор, сделать русский вторым государственным - тогда неприязнь к языку в связи с принудительной украинизацией и вовсе сойдет на нет. Политика и кнута и пряника всегда работает

Я знаю українські пісні та українську історію. До кого звернена ця претензія?

купи у меня два словаря,Украинско-русский и второй наоборот Русско-Украинский.
ато я их сдам на маккулатуру..они толстые и тяжелые,как раз на литруху пива хватит!

ответ на вопрос простой - запустить в открытый космос сумасшедших нациков и таких как ты автор, сделать русский вторым государственным - тогда неприязнь к языку в связи с принудительной украинизацией и вовсе сойдет на нет. Политика и кнута и пряника всегда работает

Пропоную просто депортувати фанатів рускійвторойгосударствєнний у Саратов, щоб не мучились.

В мене дід відтіль. Які питання по Пєнзі?
Та нормальне місце для депортації тих, хто не може вивчити державної мови і через власну дурість вимагає прийняти зміни до Конституції України. Нащо їх примушувати страждати?
Не, предлагаю никого не депортировать. Тем более - в Саратов.
Тю, люди страждають, а ти, ****** такий, не даєш їм шансу.

Взагалі-то ТС сильно радикалізує. Ну хочуть люди російською говорити, ну що ж, у всіх свої недоліки. Головне, щоб неповнолітніх в це не втягували. І паради їхні - ну меншина ти, нащо ж це всім демонструвати? А вдома за зачиненими дверима - хай роблять одне з одним що хочуть, хоч навіть і російською.

Та нормальне місце для депортації тих, хто не може вивчити державної мови і через власну дурість вимагає прийняти зміни до Конституції України. Нащо їх примушувати страждати?

Тю, люди страждають, а ти, ****** такий, не даєш їм шансу.

Взагалі-то ТС сильно радикалізує. Ну хочуть люди російською говорити, ну що ж, у всіх свої недоліки. Головне, щоб неповнолітніх в це не втягували. І паради їхні - ну меншина ти, нащо ж це всім демонструвати? А вдома за зачиненими дверима - хай роблять одне з одним що хочуть, хоч навіть і російською.
Ну вот выше человек писал про Ирландию. Обошлись там как-то без депортации англоязычных в Бирмингем. Живут себе с двумя государственными языками. И неплохо живут.

Ну вот выше человек писал про Ирландию. Обошлись там как-то без депортации англоязычных в Бирмингем. Живут себе с двумя государственными языками. И неплохо живут.
Ну то в кожній країні свої порядки. В Нідерландах теж, наприклад - по іншому до меншин ставляться.

Ну так у нас країна вільна, виїзних віз нема - кожен з них може переїхати до Ірландії і там вже хоч гельською, хоч англійською. Хоча російська там теж не офіційна - але люди там толерантні, вдома нею займатися теж не забороняють.

Степи широкі. Вирощують рускіх борзих, цигани їздять. Ляпота.

Степи широкі. Вірощують рускіх борзих, цигани їздять. Ляпота.

Ну так а я про що. І що головне, навкруги не буде жодного бандерівця. У українською ніхто не вимагає розмовляти. Ляпота. Можна сказати - рай для щелепи.

Пропоную просто депортувати фанатів рускійвторойгосударствєнний у Саратов, щоб не мучились.

Да що ти говариш? серьезна? департирувати у Саратов? :рл:
Ты же живешь у Вильний держави, так чего же ты тут рассказываешь людям на каком им языке разговаривать? Ты знаешь что, попробуй походить по Харькову и встречным тебе людям говорить аля "Разговаривайте на Украинском" "Мы в Украине, и вы обязаны говорить на Украинском" и посмотришь сколько человек тебя на *** пошлет ;)

Да що ти говариш? серьезна? департирувати у Саратов? :рл:
Ты же живешь у Вильний держави, так чего же ты тут рассказываешь людям на каком им языке разговаривать? Ты знаешь что, попробуй походить по Харькову и встречным тебе людям говорить аля "Разговаривайте на Украинском" "Мы в Украине, и вы обязаны говорить на Украинском" и посмотришь сколько человек тебя на *** пошлет ;)
Я розумію, що ти почуваєшся пригніченим і погано розумієш те, що я тобі написав. Але що тобі поганого зробив Саратов, що ти його так ненавидиш? Хіба там не живуть твої брати по схильності до державної російської мови?

Я розумію, що ти почуваєшся пригніченим і погано розумієш те, що я тобі написав. Але що тобі поганого зробив Саратов, що ти його так ненавидиш? Хіба там не живуть твої брати по схильності до державної російської мови?

Очень слабый и не актуальный ответ от столь разумного пропагандиста как ты. Сегодня как будешь разговаривать на Русском языке (а я больше чем уверен,что ты в повседневной жизни именно на нем общаешься) то задумайся о том, какой ты унылый клоун в интернете.

Назад
Зверху Знизу