Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

9 простих правил, яким має слідувати кожен харків'янин:

• Автор теми Автор теми oxiumoron
  • Дата створення Дата створення
Очень слабый и не актуальный ответ от столь разумного пропагандиста как ты. Сегодня как будешь разговаривать на Русском языке (а я больше чем уверен,что ты в повседневной жизни именно на нем общаешься) то задумайся о том, какой ты унылый клоун в интернете.

О, навіть з великої літери написав, мабуть ще й поричавперед монітором. Сподіваюсь, що ти не картавий, бо тоді зовсім смішно звучить.
От не розумію, чим тобі Саратов не подобається - російська мова навкруги. Знов таки, у тебе там є всі шанси стати інтелектуальною елітою хоча б місцевого рівня. Самі плюси. Не хочеш Саратов - вибір великий - та ж Пєнза або Чєрєповєц. Шикарні місця!

та ну, я вот в Торонто уехал от мовы, соласись, лучше, чем в Пензу мм Саратов

Радий за тебе і за себе. Але остаточно ти не переїхав і тепер вимушений читати мене. Я от в роздумах, ти на торонтівських ресурсах не сидиш, бо місцеву мову погано знаєш чи тому що там тобі не дуже й раді?

Ось питання до ТС. А що будемо робити з російськомовними українцями, які не схотіли їхати до Саратова? Ну, можливо таке, що вони тут народились і їм подобається їхня Батьківщина? Насеремо під дверима - це зрозуміло. А потім? В концтабори їх, щоб порозумнішали? Жовту чи червону зірку на одяг?

Я не хочу ее защищать. Она взрослая и самостоятельная.

ghca9d.webp

10. Переходити на ****ьний ****

пора тему закрывать ... админ слеп или не видит провокации, а вообще в Харькове 90% говорят на русском! лучше б экономику делали а то курс 27! а не 8 как при яныке! ну на выборах народ покажет за кого он!

Пропоную просто депортувати фанатів рускійвторойгосударствєнний у Саратов, щоб не мучились.

тогда это будет очень нищая и очень маленькая страна, потому что дохуя украинцев говорит на русском

**** и люди звонящие мне в Харьков из других регионов, более украиноговоряших говорят ***** на РУССКОМ
Задрачили уже ****ая агентура ***ла подрывать тут этот вопрос. НЕТ в Украине проблем с язык.
АДМИНЫ забаньте ***** ТС это такое же *** как фарион. :відстій:

харків - україномовний регіон, а російська - мова меншин в україні. для ватніка важко таке сприйняти, але ти впораєшся.

**** и люди звонящие мне в Харьков из других регионов, более украиноговоряших говорят ***** на РУССКОМ
Задрачили уже ****ая агентура ***ла подрывать тут этот вопрос. НЕТ в Украине проблем с язык.
АДМИНЫ забаньте ***** ТС это такое же *** как фарион. :відстій:

мне тоже звонят или пишут на украинском, отвечаю на русском, все прекрасно друг друга понимают, ни у кого никаких проблем нет. Только такие как автор дрочат ходят на свою украинизацию, все остальные нормально себя чувствуют и не ассоциируют русский язык с Россией. Почти все эмигранты из укр-рос говорят на русском и ниче
блин в городке в Дании где живет подруга, почти целая украинская диаспора, они еще пару лет назад собирали помощь для переселенцем зон боев действий - почему то никто не говорил там на украинском и никого это не смущало - говорят на том языке на каком комфортно
дрочите на Канаду, так возьмите с нее пример - несколько офиц языков и прикиньте - конец света не настал :україна:

ТС - профессиональный патриот , можно сказать штатный патриот ХФ.

Человек на зарплате и делает свою работу. А вы задаете такие наивные вопросы :)

Не мешайте ему выполнять дневной план по политинформации на ХФ
:браво:
за такое здесь могут забанить..:D

ТС - профессиональный патриот , можно сказать штатный патриот ХФ.

Человек на зарплате и делает свою работу. А вы задаете такие наивные вопросы :)

Не мешайте ему выполнять дневной план по политинформации на ХФ

в моих орешках больше патриотизма, чем в нем :іржач:

c2dgbj.webp
bdhgb4.webp

Вкладення

• c2dgbj.webp
    c2dgbj.webp
    140.3 КБ · Перегляди: 31
Ось питання до ТС. А що будемо робити з російськомовними українцями, які не схотіли їхати до Саратова? Ну, можливо таке, що вони тут народились і їм подобається їхня Батьківщина? Насеремо під дверима - це зрозуміло. А потім? В концтабори їх, щоб порозумнішали? Жовту чи червону зірку на одяг?

До Саратова запропонував я і виключно тих, хто хоче російську державною :)

а я видела цифру в 40 с чем то процентов

20 відсотків вважає російську рідною
Ще 17 відсотків вважають рідними українську та російську
Десь 65 відсотків вважають рідною виключно українську

Отже, російська мова є мовою нацменшин.

Не розумію, чому у нацменшини від того бомбить.

))) Макс, ты становишься оксюмороном. али то твой клон?

Назад
Зверху Знизу