Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

65-та річниця створення УПА

• Автор теми Автор теми Валерий
  • Дата створення Дата створення
Вы бы хоть читали внимательней. Я о Масловском говорил. Вы бы, перед тем как блеснкть знаниями о поведении спецслужб (кстати, откуда? ;) ) прочитали бы книгу, а потом уже бы говорили, кому нужно было заткнуть невписывающемуся в "генеральную линию" историку.

ну вот опять 25 :-)
Предлагаю же вам почитайте ещё Пруса и Семашко для полной картины - и вы тогда будете тем кто прочитал весь спектр польской заказухи :-)

А вот другой взглд тех же поляков прочитать слабо? ;)

Я не знаю что такое общеизвестные истины...:) Просвети...:)
Хотя конечно, извини, я забыл что храм Соломона тоже гэбня разрушила...:)

Зачем так плохо думать о гебне? Гебня убивает и разрушает только то, что ей надо.

Зачем так плохо думать о гебне? Гебня убивает и разрушает только то, что ей надо.

Так оказывается о гэбне можно думать плохо? Я то думал что это олицетворение вселенского хаоса. Эдакая цитадель зла!
Кстати, храм Соломона это святыня евреев, а так как гэбисты правоверные ******ы, а значит и антисемиты, то всё сходится!

Так оказывается о гэбне можно думать плохо? Я то думал что это олицетворение вселенского хаоса. Эдакая цитадель зла!
Кстати, храм Соломона это святыня евреев, а так как гэбисты правоверные ******ы, а значит и антисемиты, то всё сходится!

ФСБ- это и есть цитадель зла. Эти люди поставили себя вне контекста развития человечества.

А насчёт храма хронология не сходится. В то время ещё не было *****ов как этноса, и точно так же не будет, иудеи их переживут на века.

Останнє редагування:
ФСБ- это и есть цитадель зла. Эти люди поставили себя вне контекста развития человечества.

А насчёт храма хронология не сходится. В то время ещё не было *****ов как этноса, и точно так же не будет, иудеи их переживут на века.

Так это лишний раз показывает длину щипалец этих сатанистов! Даже в древность забрались чтобы вершить свои гнусные делишки...:)

Неловкий стёб - это одна из методик "бригадников" :)
Но шотохеровато у вас это стало выходить ;)

Кто такие бригадники?:)
Сомдарис, умоляю тебя, никогда не уходи с этого форума, без тебя будет скучно. Мне было очень жалко когда Новодворская стала редко выступать по телевизору, вот хоть с тобой её вспомнил...:)

А я с тобой вспоминаю Жирика. Ты случайно не **** ЛДПР? Там все такие.

А я вроде на настолько гуманен, как Новодворская.

Книжку полищука в Студию!

Полищука стоит прочесть что б знать ,что творили эти "борцы" , но для того что б понять кто такие украинские националисты и чего они хотели(хотят) добиться стоит читать как раз именно то ,что они писали сами , в часности "труды" их идеологов.Хотя бы, к примеру, Донцова или Сциборского ....ну или других(их там хватает).Взять хотя бы того же Сциборского...официальный сайт ОУН-УПА на странице Посилання видалено пишет о нём,в часности:

Микола Сциборский (28.03.97 – 30.08.41)
Псевдонимы: Рокош, Органский, Житомирский.
Выдающийся деятель ОУН, теоретик украинского националистического движения... С 1927 входил в Провод украинских националистов...В 1929 - делегат 1 Конгресса украинских националистов в Вене, избран первым заместителем председателя Провода украинских националистов. В 1930-х годах вышел ряд работ Сциборского: "Рабочий класс и ОУН" (1932), "ОУН и крестьянство" (1933), "Нациократия" (1935), "Национальная политика большевиков в Украине" (1938), "Земельный вопрос" (1939), "Украина в цифрах" (1940), "Сталинизм" (1940) и др. Один из творцов солидаризма. В сентябре 1939, по доверенности А.Мельника разработал проект Конституции Украины...

Теперь глянем в его "Нациократию"( Сциборский М. Нациократия. Париж, 1938.):
"Фашизм підхопив, вирвав із рук демократії упосліджений ідеал нації та підніс його на небувалу висоту, вкладаючи її його життєве здійснення свою вольову потугу і патос молодої творчости. Весь свій ідеалізм і волюнтаризм фашизм зосереджує в одному рішаючому центрі: у власній нації. Нація для нього — це абсолютна цінність, що їй підпорядковується все інше. Ставлячи в основу своїх ідеалів націю, фашизм ототожнює її з державою, як тою формою, що найкраще забезпечує національний розвиток"
"Змагаючи до посилення держави назовні, фашизм об`єднує навколо спільного національного ідеалу всі соціальні прошарки нації, викидаючи гасло; нація й держава понад класи й партії. Цей його всенаціональний і надкласовий принцип в основі заперечує режим політичної демократії, з пріоритетом її часткових партійних інтересів, як також апольогетику внутрішньої соціальної боротьби та інтернаціоналізму комуно-соціялістичної доктрини."
"Треба зазначити, що основні ідеї фашизму не замкнулися в самій Італії, але швидко поширили свій вплив у цілому світі, посилюючи та оформлюючи той психологічний і суспільно-політичний процес, що по останній війні стихійно вибуяв серед різних (насамперед поневолених і покривджених) народів; це — націоналізм. Самий фашизм, це насамперед націоналізм — любов до власної батьківщини й патріотичне почування, доведені до самопосвяти й культу жертвенного фанатизму. Джерелами його народження є національний інстинкт, національний дух і національна свідомість."
"Історична заслуга фашизму полягає в тому, що... він спромігся не лише здусити внутрішні руїнницькі сили, але й здійснити свою власну соціальну систему... Демократичному сонливому «непротивленню злу» і ворохобництву комунізму — фашизм протиставив чин творчої розбудови".
"Диктатура для фашизму не є переходовим етапом. Вона є стабільним елементом устрою й випливає з певних рис ******івської ідеології, що творить культ сильної одиниці — вождя, і провідної меншості, при одночасовому недовіррі до будуючої ролі народних мас. Провідна еліта творить і наказує; маси виконують і повинуються — така формула фашизму."

Ни и так далее и в том же духе....По этом ******ским формулам он и написал свой вариант Конституции. Где в часности:
Раздел I:
Артикул I: ..."Україна є суверенною, авторитарною, тоталітарною, професійно становою державою, що носить назву Українська Держава"...
Aртикул II:...Устрій Української Держави будується на засадах націократії.
Націократія — це влада Нації в Державі, що спирається на зорганізованій солідарній співпраці всіх соціяльно-корисних верств, об`єднаних — відповідно до їх суспільних і професійно виробничих функцій — в представницьких органах державного керування....
Артикул III:...Вся повнота влади в Українській Державі належить Українській Нації. Цю владу Українська Нація здійснює через Голову Держави — Вождя Нації, що уособлює її суверенітет і єдність....
...Раздел III:
Артикул I:...На чолі Української Держави стоїть Голова Держави— Вождь Нації українського походження....
...Артикул IV: Голова Держави покликається доживотньо , або до часу, коли він самий виявить бажання уступити зо свойого посту....
Артикул VI: ...В руках Голови Держави спочиває вся повнота верховної влади Української Держави, за здійснення якої він відповідає перед Богом, Нацією і власним сумлінням.... Свою владу виконує Голова Держави через відповідальний перед ним Державний Уряд, на чолі якого він стоїть особисто....Голова Держави має вищий догляд над чинністю законодавчих, виконавчих і судових органів Держави...
Раздел ІV:
Артикул XII:... Державний Сойм скликає на першу сесію Голова Держави окремим наказом за своїм підписом, що оголошується у Віснику Державних Законів. В той же спосіб відбувається замкнення сесій...
Aртикул XIII:...У випадку потреби, в згоді з інтересами Держави, Голова Держави може власним наказом розв`язати Державний Сойм та призначити нові вибори, або спинити на певний час праці Державного Сойму...;)
Pаздел V :
Артикул II: ...Кількісний склад Державних Секретарів і дотичних Державних Секретарів визначає відповідно потребі Голова Держави окремим декретом...Карно-судове, чи карно-адміністративне переслідування та арештування Державних Секретарів може наступити тільки з наказу Голови Держави...;)
...Pазделе ІX:
Артикул I: В основу суспільного устрою Української Держави кладеться солідарна співпраця всіх соціяльно-виробничих верств, яку нормує Держава в загальних інтересах Української Нації. Для здійснення цієї засади суспільних відносин, Держава будує свій господарський устрій на підставі тотального пляну, контролі й мішаних форм удержавленої, громадської та приватної власности на засоби господарського виробництва...
...Артикул 7: Існування політичних партій, груп, організацій та ідеольогічних вільних гуртів — заборонене в Українській Державі.
Артикул 8: Одинокою ідеольогією, що виховує громадян Української Держави, є ідеольогія Українського Націоналізму, а одинокою формою політичної організації суспільства є Організація Українських Націоналістів.
Артикул 9: Організація Українських Націоналістів є підставою державного ладу й чинником виховання Нації та організації суспільного життя.
Артикул 10: Верховним керівним органом Організації Українських Націоналістів є Провід Українських Націоналістів...
Pаздел Х:
...Артикул II:...Права громадян Української Держави зумовляються їх обов`язками перед Нацією й Державою.
...Aртикул IV:..особи ***івської народности, підлягають окремому законові.
...Артикул XVI. Держава контролює всі роди видавничої діяльності, зокрема пресу...Видання на чужих мовах допускається за окремим дозволом влади й підлягає її контролю.
...Право власності на всі матеріяльні добра належить Нації.
(Центральный государственный архив высших органов власти и управления Украины — Ф. 3833, О. 1, Д. 7, Л. 1-9)

Вот такое государство хотели построить украинские националисты. Сугубо ******ское.Исходя из того ,что современными украинскими националистами его труды назвали на праздновании 110-летия со дня рождения автора отмечавшегося ими в марте этого года не иначе, как "наріжний камінь у системі державотворчих засад українського націоналізму" и до сих пор не желания не потеряли.

Останнє редагування:
Полищука стоит прочесть что б знать ,что творили эти "борцы" , но для того что б понять кто такие украинские националисты и чего они хотели(хотят) добиться стоит читать как раз именно то ,что они писали сами , в часности "труды" их идеологов.Хотя бы, к примеру, Донцова или Сциборского ....ну или других(их там хватает).Взять хотя бы того же Сциборского...официальный сайт ОУН-УПА на странице Посилання видалено пишет о нём,в часности:

Теперь глянем в его "Нациократию"( Сциборский М. Нациократия. Париж, 1938.):

Ни и так далее и в том же духе....По этом ******ским формулам он и написал свой вариант Конституции. Где в часности:

(Центральный государственный архив высших органов власти и управления Украины — Ф. 3833, О. 1, Д. 7, Л. 1-9)

Вот такое государство хотели построить украинские националисты. Сугубо ******ское.Исходя из того ,что современными украинскими националистами его труды назвали на праздновании 110-летия со дня рождения автора отмечавшегося ими в марте этого года не иначе, как "наріжний камінь у системі державотворчих засад українського націоналізму" и до сих пор не желания не потеряли.

Ну на счёт поляка-Полищука и его взгляда на межэтнический ПОЛЬСКО-Украинский конфликт сказано уже достаточно, не хотелось бы снова обсуждать его писюльку :-) :іржач:

Остальное манипулирование фактами - подтасовка так сказать (ну что поделаешь какие вожди такой электорат :іржач:)
Потрудились бы рассказать панству - в каких условиях и по каким требованиям возникала конституция

Gr, читаю тебя читаю и думаю: ты за свою жизнь хоть одну книгу от корки до корки прочёл? Хотя бы букварь! Я серьёзно, ответь, пожалуйста.

Gr, читаю тебя читаю и думаю: ты за свою жизнь хоть одну книгу от корки до корки прочёл? Хотя бы букварь! Я серьёзно, ответь, пожалуйста.
За то , что я твою **** читаю ежедневно надо Нобелевскую премию вручить, мне.:D

За то , что я твою **** читаю ежедневно надо Нобелевскую премию вручить, мне.:D
Мою ****?! ха ха! Я тебя, как и Ваню Курского, вызываю на спаринг в открытом чате. Тема - история Украины. Принимаешь вызов, сцыкел?

Отрадно видеть, что ни один бандерлог так и не смог ничего вразумительного сказать по поводу процитированных мной документов, подтверждающих сотрудничество УПА с ******ами.

Я еще как-то могу понять западенцев - это их родычи в конце концов, но если ты харьковчанин, и скорее всего внук советского солдата, который гнал ******а со своей земли, иного слова кроме "выродок" подобрать не могу, т.к. это прямое неуважение к памяти предков.

Назад
Зверху Знизу