Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

29 дней на востоке Украины нет боевых потерь

• Автор теми Автор теми a999
  • Дата створення Дата створення

Вы рады тому, что 29 дней на востоке Украины нет боевых потерь, или не рады этому?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    49
  • Опитування закрито .
85fb169beba30a338b1e.webp

У клоунов? Нет конечно. Не удалось им на Порошенко ничего нарыть.
это всё политика, детка. если не посадили, то значит кому то так нада.. в Украине верховенство политики , а не права.... будь маньяк - убийца нужен какой либо партии, то его оправдают и представят к награде, а ещё жертву обвинят в клевете... такова суть этой страны. увы.

вот и у меня такое впечатление. это всё что угодно но не война.
вспомни как подвозили боеприпасы ВСУ, проезжая блокпосты боевиков днр:рл:
какая ***** война?
или когда общались меж собой - " пацаны, дайте поесть, ******* стрелять..."... " аа... ну жрите..." это война?

Дело свинарчуков развалено, так что ни о чём...
Та да, развалено...:іржач:

Василь Піддубний
1 д. ·
Топ 10 мошквальських фейків про Пороха /спростовані/:

1. В організації "котлів" винні не російські війська, а Порошенко. /Спростовано судом в результаті розслідування світових комісій. Ворог вторгся на територію України, тим самим не дозволивши завершити АТО в короткі строки./

2. Украінци обніщалі. ****** іх обворовал!
/Економіка росла, зарплати, пенсії теж. Попри війну ми не пізнали голоду, холоду, реального зубожіння. А що діється сьогодні, коли скінчилося те "зубажіння"? Порівняйте... Чи супові набори тепер не модно рахувати?/
_ Наживаєтса на войне, Свинарчукі.
/"Свинарчуки" на разі працюють з новою владою. Схема визнана законною. Звинувачення знято в суді/
_ Наживаєтса на людях, Роттердам+.
/схема визнана законною досі діє/
_ Зарабативаєт в Росіі, в Ліпєцкє.
/ Майно Фабрики в Липецьку було заарештовано. Фабрику офіційно закрито п'ять років тому/
_ Все деньгі в офшорах!
/З усіх прибутків виплачуються податки. Більше того, власні кошти Порошенко вкладає в благодійність та захист Держави. На відміну від Зеленського, котрий щодня вигадує нові схеми не платити в казну, а навпаки.../

3. Розбагатєл в 82 раза.
/Насправді збіднів втроє, але рік тому статки повернулись до рівня 2013 року. Не збагатів. Офшорів нема. Тим часом Зе гроші вивів в офшори, з останнього - зняв податки на експортну кіноіндустрію. На серіальчики "Кварталу95", тобто./

4. Посаділ в тюрми 8 тисяч патріотов.
/Справді були відкриті деякі судові справи, загалом кількасот, але не по причині участі звинувачених в АТО, як то робиться сьогодні. Ми забуваємо що атовці - ті само люди, як і неатовці/
_ Ставіл патріотов на колєні!
/Насправді то було зроблено за наказом Авакова. Котрий досі є міністром./

5. Єврей.
/Спростовано біографією та родинним деревом, де євреїв нема. Та якби й були, що це ща ******ський антисемізм? До речі, батько Зеленського щирий єврей. І Зе для татка зробив іудейські свята державними в Україні. Але то такоє.../

6. Кум Путіна.
/"Начитані" сайтам.ру експерти плутають Пороха та Медведчука./

7. Убіл родного брата!
/Брат Петра Олексійовича загинув в автокатастрофі/

8. Постоянно готовіт пєрєвороти ілі сбєгаєт за граніцу.
/Щодня. Вивозить гроші вантажівками та ввозить контрабандою картини./

9. Бухає.
/Діабетик. Та навіть якби й дозволяв краплинку вина - молодчага! Жива людина! При чому Зе наприклад, заявив що випиває з солдатами. До нього в однобоких претензій нема./

10. Друг олігархов.
/Насправді захистив вкладників Приватбанку від афери Коломойського, повернувши вкрадене людям. В той же час Зеленський є проектом та протеже Коломойського, та одночасно приймає в себе олігархів, замість того щоб "саджати", як обіцяв./

Далі... Ваш варіант, панове!
Додавайте претензії, подивимось, наскільки багата ватня фантазія!

А на кінець питання до ненависників...
Брехню спростовано,
П. О. Порошенка виправдано в шести судах. Ніхто не хоче визнати, що поширював мошканську та коломойську брехню, сам їй вірив та ганьбився тим самим перед людьми?
Чи як мінімум, хоча б зробіть висновки...
Вас зробили, разом.

вспомни как подвозили боеприпасы ВСУ, проезжая блокпосты боевиков днр:рл:
какая ***** война?
или когда общались меж собой - " пацаны, дайте поесть, ******* стрелять..."... " аа... ну жрите..." это война?
ссылка будет? откуда дровишки?

ссылка будет? откуда дровишки?
какая ссылка? ты в своём уме? нада было в то время новыны смотреть, по каналам показывали и рассказывали за эту ***ню.... как нашим везли боеприпасы, а на блокпосту забирали кое что и не всё разрешали провозить... ты вообще из Украины?

какая ссылка? ты в своём уме? нада было в то время новыны смотреть, по каналам показывали и рассказывали за эту ***ню.... как нашим везли боеприпасы, а на блокпосту забирали кое что и не всё разрешали провозить... ты вообще из Украины?
ты только атовцам такую уйню не рассказывай. я-то, ладно, просто подумаю, что у тебя не все дома...

ты только атовцам такую уйню не рассказывай. я-то, ладно, просто подумаю, что у тебя не все дома...

Увы, мэм, даже такая ***ня случалась.
Мы тоже проехались через сепарский блок-пост гусянкой...даже "подарок" им оставили на память.

Увы, мэм, даже такая ***ня случалась.
Мы тоже проехались через сепарский блок-пост гусянкой...даже "подарок" им оставили на память.
объясни, не поняла.
боеприпасы через блокпосты сепаров провозил с их разрешения? и с ними баланду хлебал?

Лично я очень рад этому.

Не знаю, было такое при Пете Мародёре, или нет, это совершенно неважно.

А вы рады тому, что 29 дней на востоке Украины нет боевых потерь, или не рады этому?

Голосуют только граждане Украины.

Такая новость вообще никаких эмоций не вызывает.

объясни, не поняла.
боеприпасы через блокпосты сепаров провозил с их разрешения? и с ними баланду хлебал?

Странно, я же однозначно написал, что проехались гусянкой через блок-пост...никого естессно, не спрашивали, можно-не можно, а кто был не согласен, тот удобрил земельку.
Но бывали и другие случаи, это в том случае, когда у командира скилл в дипломатии отличен от нуля, а вот дипломатия точно не мое. Странно, родители оба из дипкорпуса, в кого я пошел хз, наверно в старого деда-******а.

Что-то фанаты Шоколадного Фюрера не голосуют в голосовалке, не хотят продемонстрировать своё мнение общественности по этому вопросу.
Давай голосовалку:
1. Я гражданин Украины и я рад, что а999 *******
2. Я гражданин Украины и я не рад, что а999 *******.

ты совсем ****? посмотри архивные записи айситиви и интера
это только то, что первое нашёл в инете

Странно, я же однозначно написал, что проехались гусянкой через блок-пост...никого естессно, не спрашивали, можно-не можно, а кто был не согласен, тот удобрил земельку.
Но бывали и другие случаи, это в том случае, когда у командира скилл в дипломатии отличен от нуля, а вот дипломатия точно не мое. Странно, родители оба из дипкорпуса, в кого я пошел хз, наверно в старого деда-******а.
да, но если ты не заметил, то u150307 по-другому это обрисовал

Назад
Зверху Знизу