Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Він самий. А як же я вірила тій команді помаранчевій, що вони поведуть Україну в цивілізованй світ, що вони такі патріоти, такі щирі. А воно он як. Пересралися, обісралися. Тьфу, яка гидота.Типово
Не тот ли это Жвания который присутствовал на ужине когда траванули Ющенко?
Ти зараз трохи пригальмуй, бо Штати і фігляру допомогу надають, а ти кажеш, що вже рік нічого не надаєшь... Тобто ти в штатах податки не платиш????? Може слід вказати на це відповідним органам?))Моя ж ты рыбонька золотая..
Я вот прямо сейчас составлю подробный отчёт на твоё славное имя о том, что я делаю...
Впрочем... ты прав.. Уже около года ты от меня реально ничего не получал.. Ни материального, ни нематериального.
И не только от меня...
Так что...
******* сами! Бог вам в помощь!
пусть моя челюсть, практически, так и осталась рускоязычной( ну почти), но именно в те годы я обрела понимание, что Украина - отдельная страна. Со своей!!! Историей и культурой !!! Никакой "дружбы народов" не существовало, как в учебника союза.Але, вони зробили основне - вони презентували Україну в світовому політикумі, як окрему Державу. Помаранчева команда зробила все, щоб нарешті там зрозуміли, що Україна то не ****а і аж ніяк не частина ****и. Це був ривок.
интересно, что такое "меры дисциплинарного воздействия" на стороне оккупанта?
там ведь "партизаны-шахтеры" воюют против оккупации донецкой и луганской областей Украины западенцами-натовцами.
*******я не палится совсем.![]()
WBC Ультрас Динамо
4 ч. ·
Що ж, ми до останнього вірили, що це якийсь невдалий розіграш, але керівництво клубу втратило усі залишки здорового глузду, честі та гідності. Призначення 74-річного тренера, який неодноразово некоректно висловлювався на адресу Динамо - це плювок в очі усім вболівальникам Динамо, і суркіси мали б усвідомлювати, які наслідки це потягне за собою.
На даний момент ми звертаємось до всіх працівників Динамо Київ, у яких залишилась хоч крихта самоповаги: все, що вам залишається в нинішній ситуацій - написати заяву на звільнення. А всіх вболівальників, кому болить за Динамо так само, як і нам, просимо слідкувати за повідомленнями нашої спільноти - акції протесту не змусять себе довго чекати.
Суркіси - від'їбіться від Динамо!
удалил.а про хокей когда?
ЗЫ шашки, литрбол и прочее![]()