Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Скоро, скор все непросвещенные "чекушки" или как там 25% поймут, что проголосовавшие 4 с лишним миллиона украинцев не есть 25%, и что мозгов у них еще меньше

Если вы не знали как выглядят ****ашки, то смотрите.
Это уже даже не шизофрения.
b0dccg.webp

200 прифотошоплено!:D Вот шпрот литовский!:іржач::іржач::іржач:

Володимир Мартинюк

Одним і з найбільших "чудес" кампанії Зеленського стало заблокування інформації про те, що "влада" Порошенка:
- раз і назавжди підняла пенсії і виплати, і після Порошенка пенсії і мінімальні заплати будуть підніматися автоматично - у відповідності з рівнем інфляції.
- заблокування інформації про підняття допомоги мамам з дитиною.
- виведення з межі уваги пенсіонерів того що підняття пенсії не є одноразовим передвиборчим актом, а це буде виплачуватися постійно- без залежності до виборів.

І це напевно було ну дуже важливо для кампанії Зе - бо вони ( яккаже керівник цього напряму Михало Федоров) "штучним інтелектом" визначили, що мами, які сидять вдома з дітьми є їхнім головний резервом - і таки залучили їх до активної (тобто безплатної) роботи на свою користь.

Тому тих мам нехитрими маніпуляціями в Гугл-пошку та адресною рекламрю турботливо "берегли" від інформації про те, що допомогу на дитину їм збільшили ще в лютому.

- Пенсііонерів на підтримку Зе залучила, і відповідно дезінформувала попередня кампанія Юлії Тимошенко.

- постійно "іщущих інтєлігенов" на бік Зе залучили Гриценко, ,Садовий з Томенками,Катеринчукми і Доніями.

- мешканців потенційної "Новоросії" відповідно проінформували і дезінформували ті, хто хто тої "Новоросії" не дочекався у 2014 , але продовжує мріяти про те, що ще цьго дочекається ...

Напевно зараз би було дуже чесно з боку тих пенсіонерів , інвалідів та мам масового відмовитися від тих всіх надбавок, виплат і монетизованих субсидій. Скажімо у вигляді масового флешмобу. І людних мітингів та демонстрацій
.
Тим більше що вони вже краєм вуха чули ще якийсь там "одноразовий виборчий підкуп" і тому подібне.

І не чули що це мало бути запущене ще у минулом 2018 році, але "турботлива і героїчна" Верховна Рада разом з деякими зацікавленими персонами в Уряді. зробили все можливе аби відтягнути це якомога на довше. Тобто до часу виборів, і навіть після них..

Найпростіше це зробити мамам - бо для отримання цього всього їм потрібно було б кудись там звернутися і написати якусь там заяву.

Втім можна просто нічого не роботи і далі лаяти вальцманів з порошенками.

Бо від "команди нових і молодих облич" вже долинають заяви що це все слід скасовувати.

У всякому разі вже оприлюнено намір скасувати запровадження вільного ринку електроенергії.

Який до простих громадян - добре, але для великих корпорацій - проблема. Тому що що вони (Ахметов, Коломойський, Пінчук - вже не зможуть користуватися пільговими тарифами. Тобто фактично доїти бюджет.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Що зміниться у травні: ціни на газ, комуналка, техогляд.
У травні на українців очікує зменшення тарифів на газ, новини у сфері комунальних послуг, "наліпка" за техогляд авто, завершення оформлення "євроблях", можливість змінити оператора без зміни номеру та е-медкарти.

Ха,сміху трохи.
Як приготувати птеродактиля.
відео.

Володимир Мартинюк

Одним і з найбільших "чудес" кампанії Зеленського стало заблокування інформації про те, що "влада" Порошенка:
- раз і назавжди підняла пенсії і виплати, і після Порошенка пенсії і мінімальні заплати будуть підніматися автоматично - у відповідності з рівнем інфляції.
- заблокування інформації про підняття допомоги мамам з дитиною.
- виведення з межі уваги пенсіонерів того що підняття пенсії не є одноразовим передвиборчим актом, а це буде виплачуватися постійно- без залежності до виборів.

І це напевно було ну дуже важливо для кампанії Зе - бо вони ( яккаже керівник цього напряму Михало Федоров) "штучним інтелектом" визначили, що мами, які сидять вдома з дітьми є їхнім головний резервом - і таки залучили їх до активної (тобто безплатної) роботи на свою користь.

Тому тих мам нехитрими маніпуляціями в Гугл-пошку та адресною рекламрю турботливо "берегли" від інформації про те, що допомогу на дитину їм збільшили ще в лютому.

- Пенсііонерів на підтримку Зе залучила, і відповідно дезінформувала попередня кампанія Юлії Тимошенко.

- постійно "іщущих інтєлігенов" на бік Зе залучили Гриценко, ,Садовий з Томенками,Катеринчукми і Доніями.

- мешканців потенційної "Новоросії" відповідно проінформували і дезінформували ті, хто хто тої "Новоросії" не дочекався у 2014 , але продовжує мріяти про те, що ще цьго дочекається ...

Напевно зараз би було дуже чесно з боку тих пенсіонерів , інвалідів та мам масового відмовитися від тих всіх надбавок, виплат і монетизованих субсидій. Скажімо у вигляді масового флешмобу. І людних мітингів та демонстрацій
.
Тим більше що вони вже краєм вуха чули ще якийсь там "одноразовий виборчий підкуп" і тому подібне.

І не чули що це мало бути запущене ще у минулом 2018 році, але "турботлива і героїчна" Верховна Рада разом з деякими зацікавленими персонами в Уряді. зробили все можливе аби відтягнути це якомога на довше. Тобто до часу виборів, і навіть після них..

Найпростіше це зробити мамам - бо для отримання цього всього їм потрібно було б кудись там звернутися і написати якусь там заяву.

Втім можна просто нічого не роботи і далі лаяти вальцманів з порошенками.

Бо від "команди нових і молодих облич" вже долинають заяви що це все слід скасовувати.

У всякому разі вже оприлюнено намір скасувати запровадження вільного ринку електроенергії.

Який до простих громадян - добре, але для великих корпорацій - проблема. Тому що що вони (Ахметов, Коломойський, Пінчук - вже не зможуть користуватися пільговими тарифами. Тобто фактично доїти бюджет.

Що зміниться у травні: ціни на газ, комуналка, техогляд.
У травні на українців очікує зменшення тарифів на газ, новини у сфері комунальних послуг, "наліпка" за техогляд авто, завершення оформлення "євроблях", можливість змінити оператора без зміни номеру та е-медкарти.
Не знаю, как там на рождение ребенка, но что с индексацией пенсий, что с субсидиями правительство Гройсмана обмануло людей. Я сужу по себе. Если они говорили, а говорили три месяца, подтягивая к выборам повышение пенсий, что поднимут на 17%, в моем случае это почти 1500 гриивен, то подняли ровно на 100 гривен, положив *** на свой же закон! Точно так и с субчсидиями, винницкий *** гройсман сделал все, чтобы сократить число тех, кто получает субсидию. Он врал, что если коммуналка больше 15-20% дохода семьи - субсидия обеспечена. Это ложь! Я плачу треть пенсии за коммуналку , и субсидию мне не дают.
Все, что обещали власти - ложь. Дорог нет как и не было, банан дешевле морковки( позор). :відстій:

Алексей Петров (Олексій Петров)

Почитав я другу частину інтервью полковника Івана Апаршина, радника команди Зе з військових питань. Нагадаю, що цей стратег трішечки прогуляв війну, але зараз хизується тим, що може спланувати будь яку військову операцію. І не просто піф-паф, а по серйозному, наприклад в Криму. Доречі я теж можу її спланувати, ось тільки відповідальність нехай бере на себе хтось інший.

Але я за інше зараз... Полковник нагородив цілий паркан, чомусь згадавши ГСВГ (хоча з 1989 року, вже ЗГВ). Мовляв в останні роки були цілком востановлені військові частини ЗГВ, а саме ті шість армій, які у 1994 році остаточно вивели на теріторію росіі. І це свідчить про те, що вони готуються до війни з Україною. Я звичайно ж не такий фахівець з військової справи, як той полковник, але ж е деякий досвід. А саме служба в тій самій ЗГВ. І наприклад друга гвардійська танкова армія, де я служив не була розформована після виведення, а лише переформована. Зараз її штаб знаходиться в м.Самара. Доречі 458 ракетна бригада, де я відповідно топтав сапоги, з часом була переозброена на ракетні комплекси «Іскандер». Якщо звернутись до гугла, то він підкаже, що з шістьох армій, лише одна (третя) остаточно була розформована, і ще одна (восьма) нещодавно сформована знов, перетворившись на восьмий армійський корпус. Я взагалі не зрозумів, навіщо було згадувати ЗГВ? Так, чисто панты? Пожонглювати номерами військових частин?

Стільки води налив в своєму інтерв`ю полковник, що можна рівень Дніпра на метр підняти.

P.S. І знов щось згадує той страшний 2014 рік. Начебто у нас був шанс... Саме так. Але він був у серпні, і ніяк не в березні, або квітні. Але це моя особиста думка. Полковникам звичайно ж видніше.

ggea4f.webp

Не знаю, как там на рождение ребенка, но что с индексацией пенсий, что с субсидиями правительство Гройсмана обмануло людей. Я сужу по себе. Если они говорили, а говорили три месяца, подтягивая к выборам повышение пенсий, что поднимут на 17%, в моем случае это почти 1500 гриивен, то подняли ровно на 100 гривен, положив *** на свой же закон! Точно так и с субчсидиями, винницкий *** гройсман сделал все, чтобы сократить число тех, кто получает субсидию. Он врал, что если коммуналка больше 15-20% дохода семьи - субсидия обеспечена. Это ложь! Я плачу треть пенсии за коммуналку , и субсидию мне не дают.
Все, что обещали власти - ложь. Дорог нет как и не было, банан дешевле морковки( позор). :відстій:

Что то ты всё в кучу с утра смешал. При чём тут морковка и бананы к Гройсману ? Ты считаешь, что только ай-тишники могут хорошо зарабатывать ?
Все, кто может продать свой труд - должны зарабатывать.

Да и пенсия твоя - около 9 000 гривен, получается . Хорошая пенсия. надо урезать. )) шутка. Добавили не тем, у кого пенсия по 9 тыщ.
Ты зимой за коммуналку платишь всего 30 процентов пенсии ? Очень хороший показатель. Не знаю чего ты разбурчался :незнаю:

Центр контент-аналізу.
https://www.facebook.com/ukrcontent/?
«РОСІЙСЬКИЙ СТИЛЬ ПРОПАГАНДИ» І «ЛІДЕРИ ДУМОК НА ПЕНСІЇ»: ЯК ЗЕЛЕНСЬКИЙ І ПОРОШЕНКО ВОЮВАЛИ В СОЦМЕРЕЖАХ
Ви вже оговталися від божевільних передвиборчих дискусій? тепер дивіться, як це було з вами зроблено.
Ми провели одне із наймасштабніших і найскладніших наших досліджень і з'ясували, якими були прихильники двох кандидатів у соцмережах, на що вони реагували і як одне з одним взаємодіяли.
Завантажте повну версію за посиланням!

Ну а тут, традиційно, короткі висновки:

- Соцмережі не були найголовнішим чинником перемоги Зеленського.

- "*******ки сприйняття", характерні для кампанії Дональда Трампа 2016 року, були дуже важливими і в цій дискусії.

- Технології 2013-2015 років, залучення лідерів думок і упор на текстову комунікацію з активними дискусіями, відійшли в минуле. Вони все ще працюють для мобілізації "ядра" аудиторії соцмереж, але "периферія" Facebook, розмір якої сильно виріс після блокування російських сервісів, радше реагувала на візуальні меседжі і не схильна була до активних взаємодій.

- Штаб Зеленського вдало таргетував свої меседжі, зокрема, підбирав їх окремо для різних регіонів. Саме такий підхід дозволив йому "підкорити" навіть Західну Україну, на яку спрямовувалося більше позитиву про Зеленського, і менше негативу про Порошенка.

- В кампанії дуже активо використовувалися фейки і конспіративні теорії, поширювані через мережу старих "зливних бачків" та через вищезгадані регіональні групи. Всі ці маніпуляції відбувалися дуже подібно до маніпуляцій зафіксованих на виборах президента у США 2016 року, участь російських тролів у яких було доведено.

- Постів з негативними меседжами було набагато більше, ніж з позитивними, але при цьому пости з позитивними меседжами мали в цілому більшу кількість взаємодій, а отже, відіграли більшу роль у комунікації.

- Ідеологія не завжди визначала вибір користувачів. Майже всі носії ліберальних цінностей були прихильниками Порошенка, однак серед носіїв соціальних цінностей було порівну прихильників обох кандидатів. Серед авторів з патріотичним світоглядом було більше прихильників Порошенка, але приблизно чверть із них все ж голосували за Зеленського. І навпаки, серед прихильників Порошенка була помітна частка "космополітів", які запевняли, що мова не важлива. Тобто, якщо вам ксжуть, що 25% - це і є всі патріоти країни, то це - неправда!
"Консерватори" – критики ЛГБТ і фемінізму – дещо частіше зустрічаються серед виборців Порошенка, а їх опоненти з модерним світоглядом – серед виборців Зеленського.

fjfeb9.webp

Да и пенсия твоя - около 9 000 гривен, получается .
Якщо він має 9000 то це середня пенсія як в Литві,но в Литві комуналка доходить до 50%,тобто 150є залишається.
можете тут почитати.

В мене комуналка зимою 150є,літом 50є.

Якщо він має 9000 то це середня пенсія як в Литві,но в Литві комуналка доходить до 50%,тобто 150є залишається.
можете тут почитати.

В мене комуналка зимою 150є,літом 50є.

О-о , як скрутно вам жити ! Дайошь Лисого з Кварталу в Президенти Литви !
Буде весело !

Голос Украины обнародовал результаты выборов
--
Ось тепер пішов відлік часу.

Назад
Зверху Знизу