as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты сам понял, что написал?![]()

Если вы не знали как выглядят ****ашки, то смотрите.
Это уже даже не шизофрения.
![]()
Вот шпрот литовский!

Не знаю, как там на рождение ребенка, но что с индексацией пенсий, что с субсидиями правительство Гройсмана обмануло людей. Я сужу по себе. Если они говорили, а говорили три месяца, подтягивая к выборам повышение пенсий, что поднимут на 17%, в моем случае это почти 1500 гриивен, то подняли ровно на 100 гривен, положив *** на свой же закон! Точно так и с субчсидиями, винницкий *** гройсман сделал все, чтобы сократить число тех, кто получает субсидию. Он врал, что если коммуналка больше 15-20% дохода семьи - субсидия обеспечена. Это ложь! Я плачу треть пенсии за коммуналку , и субсидию мне не дают.Володимир Мартинюк
Одним і з найбільших "чудес" кампанії Зеленського стало заблокування інформації про те, що "влада" Порошенка:
- раз і назавжди підняла пенсії і виплати, і після Порошенка пенсії і мінімальні заплати будуть підніматися автоматично - у відповідності з рівнем інфляції.
- заблокування інформації про підняття допомоги мамам з дитиною.
- виведення з межі уваги пенсіонерів того що підняття пенсії не є одноразовим передвиборчим актом, а це буде виплачуватися постійно- без залежності до виборів.
І це напевно було ну дуже важливо для кампанії Зе - бо вони ( яккаже керівник цього напряму Михало Федоров) "штучним інтелектом" визначили, що мами, які сидять вдома з дітьми є їхнім головний резервом - і таки залучили їх до активної (тобто безплатної) роботи на свою користь.
Тому тих мам нехитрими маніпуляціями в Гугл-пошку та адресною рекламрю турботливо "берегли" від інформації про те, що допомогу на дитину їм збільшили ще в лютому.
- Пенсііонерів на підтримку Зе залучила, і відповідно дезінформувала попередня кампанія Юлії Тимошенко.
- постійно "іщущих інтєлігенов" на бік Зе залучили Гриценко, ,Садовий з Томенками,Катеринчукми і Доніями.
- мешканців потенційної "Новоросії" відповідно проінформували і дезінформували ті, хто хто тої "Новоросії" не дочекався у 2014 , але продовжує мріяти про те, що ще цьго дочекається ...
Напевно зараз би було дуже чесно з боку тих пенсіонерів , інвалідів та мам масового відмовитися від тих всіх надбавок, виплат і монетизованих субсидій. Скажімо у вигляді масового флешмобу. І людних мітингів та демонстрацій
.
Тим більше що вони вже краєм вуха чули ще якийсь там "одноразовий виборчий підкуп" і тому подібне.
І не чули що це мало бути запущене ще у минулом 2018 році, але "турботлива і героїчна" Верховна Рада разом з деякими зацікавленими персонами в Уряді. зробили все можливе аби відтягнути це якомога на довше. Тобто до часу виборів, і навіть після них..
Найпростіше це зробити мамам - бо для отримання цього всього їм потрібно було б кудись там звернутися і написати якусь там заяву.
Втім можна просто нічого не роботи і далі лаяти вальцманів з порошенками.
Бо від "команди нових і молодих облич" вже долинають заяви що це все слід скасовувати.
У всякому разі вже оприлюнено намір скасувати запровадження вільного ринку електроенергії.
Який до простих громадян - добре, але для великих корпорацій - проблема. Тому що що вони (Ахметов, Коломойський, Пінчук - вже не зможуть користуватися пільговими тарифами. Тобто фактично доїти бюджет.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Що зміниться у травні: ціни на газ, комуналка, техогляд.
У травні на українців очікує зменшення тарифів на газ, новини у сфері комунальних послуг, "наліпка" за техогляд авто, завершення оформлення "євроблях", можливість змінити оператора без зміни номеру та е-медкарти.

А чому не дають?,шо не так?Я плачу треть пенсии за коммуналку , и субсидию мне не дают.
Не знаю, как там на рождение ребенка, но что с индексацией пенсий, что с субсидиями правительство Гройсмана обмануло людей. Я сужу по себе. Если они говорили, а говорили три месяца, подтягивая к выборам повышение пенсий, что поднимут на 17%, в моем случае это почти 1500 гриивен, то подняли ровно на 100 гривен, положив *** на свой же закон! Точно так и с субчсидиями, винницкий *** гройсман сделал все, чтобы сократить число тех, кто получает субсидию. Он врал, что если коммуналка больше 15-20% дохода семьи - субсидия обеспечена. Это ложь! Я плачу треть пенсии за коммуналку , и субсидию мне не дают.
Все, что обещали власти - ложь. Дорог нет как и не было, банан дешевле морковки( позор).![]()

Якщо він має 9000 то це середня пенсія як в Литві,но в Литві комуналка доходить до 50%,тобто 150є залишається.Да и пенсия твоя - около 9 000 гривен, получается .
Якщо він має 9000 то це середня пенсія як в Литві,но в Литві комуналка доходить до 50%,тобто 150є залишається.
можете тут почитати.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
В мене комуналка зимою 150є,літом 50є.