Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
ac7jjd.webp

Natalka Mishchenko
«Украине конец, если этот ваш артист победит. У нас везде об этом говорят. Собирайтесь, а то вам потом визу не дадут», — то був дзвінок з Чехії. Сьогодні вдруге з часів Майдану мені запропонували виїхати з країни.

Люди, нам нема що втрачати? Що ми робимо? Ми не розуміємо, що нас охопила масова пошесть, яка має просту назву — «лохотрон»? Нам здається, що перед нами крутять цукеркою? Але ж ні! Це не цукерка, це лише обгортка, всередині нічого нема!

Хіба це виборчі перегони? А де ж кандидати? Має бути два, а нема двох! Є лише один, який провів титанічну роботу, але припустився десь помилок, — з одного боку, і маска з кіна — з іншого. Але це не кандидат в Президенти, це навіть не клоун, це кіт в мішку. Це наш кінець!

Ми тішимося, що обираємо свій кінець? Уявімо, що буде далі. Ні, я не прошу повірити, я прошу лише уявити собі, де ми прокинемося на наступний день після землетрусу. Ми впевнені, що все буде добре?

Люди, не буде! Вже нічого не буде! Оте добре поступово, непомітно зникатиме щодня з нашого життя. Й одного ранку ми прокинемося й усвідомимо, що все зруйновано, нас знищено, країну прос@рано! Нами, чуєте, нами проср@ано! Ми ніколи більше не виліземо з ями! Нам ніхто вже не допоможе!

Зате ми так тішилися і плескали в долоні, коли дивилися казку про золоту рибку, правда? І так раділи ролику про бої без правил на стадіоні, еге ж?

Знаєте, про що я думаю, дивлячись на весь цей дикий цирк? Порошенко насправді ніколи не стане таким, як Зеленський, ніколи не гратиметься в шоу — забагато в його свідомості високих матерій. Так само як і Зеленський ніколи не стане таким, як Порошенко — дипломатом світового рівня і справжнім Верховним Головнокомандувачем, бо замало в ньому тих самих високих матерій.

І на останок: увляю собі, як адреналін штирить земозок: «Вот это прикол! А ведь лохи проглотили! И поверили же! Ну шо, ребята, я за руль? Пофиг, шо без прав и водить не умею! Погнали! Юху-ху!».
Дивись, Вовчик, не навернись.

Виталий Портников
4 ч. ·
В НАТО говорять про відправку кораблів альянсу саме до Чорного моря, не до Азовського, не до Керченської протоки. І напад російських прикордонників на українські кораблі стався саме в водах Чорного моря, а не у Керченській протоці! І в НАТО хочуть, щоб в чорноморському басейні більше нічого подібного не траплялося. Так, перебування іноземних кораблів в цьому басейні регулюється спеціальними правилами, термін їхнього перебування в Чорному морі обмежений - але при цьому можлива ротація суден і не потрібно дозволу країн чорноморського басейну - в тому числі і Росії - на їхнє перебування.
Цей режим - важлива частина режиму безпеки і співробітництва в усьому Середземномор'ї. Режиму, який росія в будь-який спосіб хоче порушити і який в НАТО хочуть відновити

Вибачайте, мовою оригіналу)

dhcg2j.webp

Говорят произошла частичная смена штаба. Уныло-старомодных отодвинули. И начался активный движ по всем направлениям.

Так же говорят у Пороха противоядие появилось, для не сильно обрезаных, в виде обрезанного по всем канонам. :D

Засцяв, зебедлан наркоша.:D
2gedjb.webp

Не знаю как кто, а протизубожильцi уже примеряют новый фасон лаптей.

Хто в Київраді “поЗе!ленів”: члени однієї з фракцій мають наліпки на телефонах (оновлено)

56184241_851999185150290_3281335025366204416_n_5syyP5P.png

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Уже не знает, какую еще хню придумать

Зеленський не прийде здавати ****ізи на "Олімпійський", кличе в іншу клініку -bbc.com

Зеленський запропонував Тимошенко стати ведучою дебатів- bbc.com

Антивсепропальщик/Антипопуліст

Невже українці - патріоти в унісон з *****ами будуть голосувати за Зєленського, за якого агітують такі неадекватні українофоби, як порєчєнков, охлобістін та жиріновський ?

Слідом за Пореченковим та Охлобистіним: ще один скандальний росіянин підтримав Зеленського

Скандальний російський політик Володимир Жириновський заявив, що Володимир Зеленський імпонує йому як кандидат у президенти України.

Більше того, депутат нелегітимної Держдуми навіть погодився визнати легітимність виборів, якщо на них переможе шоумен. Свою позицію лідер ЛДПР озвучив у ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "россия 1" (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Ніхто в Росії не бажає перемоги Порошенка! Забудьте це слово! Ні про яку перемогу Порошенка навіть і говорити не треба! Але якщо там залишається Зеленський... Ну, ім'я його мені подобається, я теж Володимир, і Ленін був Володимир, і в Кремлі сидить Володимир. Карта чудова!" — сказав він.

Після цього український громадський діяч Вадим Трюхан уточнив у Жириновського, чи готовий він визнати підсумки виборів в Україні, якщо на них виграє Зеленський. Російський політик ствердно відповів на це запитання.

"Так! Зеленський! Головне, щоб ніякого Порошенка! Тільки один Зеленський — молодий, чесний, чистий, енергійний. І він уже намалював карту! Я мрію, щоб Україна була такою!" — сказав Жириновський, коментуючи фрагмент серіалу "Слуга народу", де Україна нібито роздрібнилася на області за прикладом терористичних "Л/ДНР".

Зеленський не прийде здавати ****ізи на "Олімпійський", кличе в іншу клініку -bbc.com

это всё уже называется простым словом "****ец"... чувак просто тупо охуел и гонит! завтра захочет, чтобы Порох в космос полетел - иначе на дебаты не придет... или чтобы дал подсрачник Трампу... это уже даже отдаленно не напоминает выборы... идет конкретная и планомерная работа на рашаТВ! чтобы показать, какого тут *****а выбрало полстраны... и чтобы полностью дискредитировать Украину в глазах Запада

• Це лайк!
Реакції: asan
СТАДИОН ТАК СТАДИОН. ЗЕЛЕНСКИЙ НЕ СЦЫ

• Це лайк!
Реакції: asan
“сцяти, чи не сцяти, ці бл@@@кі питання за@@@@ть мене»

это всё уже называется простым словом "****ец"... чувак просто тупо охуел и гонит! завтра захочет, чтобы Порох в космос полетел - иначе на дебаты не придет... или чтобы дал подсрачник Трампу... это уже даже отдаленно не напоминает выборы... идет конкретная и планомерная работа на рашаТВ! чтобы показать, какого тут *****а выбрало полстраны... и чтобы полностью дискредитировать Украину в глазах Запада

Тут щось не так. Може бути(готується) якась несподіванка.

Олена Монова
Смотрите, что мы имеем.
Зеленая дрис... ой, кандидат в президенты Зеленский в хамской и ультимативной форме бросает вызов Порошенко и приглашает его на дебаты на стадион. Хотя в данном случае слово "приглашает" совсем не подходит к этому блатному быкованию.
При этом ставит заведомо унизительные условия, на которые не пойдет ни один уважающий себя человек, не растерявший достоинства, тем более — Президент.
То есть изначально все это было блефом, элементом шоу, большим таким гэгом. Причем это было понятно всем еще вчера, разве что кроме тех людей, которых я поклялась не оскорблять до 21 апреля. Зеленский ловил фан и куражился. В надежде на то, что Порошенко вызов не примет.
Но Порошенко принял, он вообще ни разу не слабак, поверить в то, что Порошенко слабак — самый большой просчет зекоманды.
И теперь включился план Б от Зеленского: ерзать в колготках по скамейке и педалить невыполненные условия: не извинился, не пописал в баночку на ********* и прочая ересь.
Это фиаско, братан (с).
Вы обосрались.

ТС "Черное зеркало", 1-й сезон, 1-я серия...

Назад
Зверху Знизу