as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я вже це активно роблю в ФБ. А зараз ось подумав, що взагалі то не все так плачевно. Другий тур багато в чому обнуляє результат першого. В першому турі проголосували близько 18 млн виборців. В другому турі явка буде нижча, прогнозує Бекешкіна. Отже, Галичина і Волинь можуть дати близько 5 млн за Пороха, в разі, якщо підключиться церква. Гарантовано Київ і Вінничина дадуть ще 2 млн разом. Тобто, це майже половина від необхідного. А далі на Схід, починаючи з Полтавщини, болото переходить в зєлєнь. І якщо кожен з нас спробує переконати болото, перемога буде за нами. Чиста арифметика- перемога цілком реальна.Отже, серед антипорошенківців або байдужих треба шукати тих, хто вам хоч трошки довіряє – близьких друзів, рідних. І у кожного з нас два тижні, щоб переконати (в реалі!) одного, а краще двох. Як це робити – порадьтеся з психологами.
І так, це надважке завдання. Але поставте його собі. І усім друзям. І хай вони поставлять його своїм друзям. Геометрична прогресія – ось наш союзник.
Команда Зеленського
3 hrs ·
Ми уважно ознайомились із заявою Президента України Петра Порошенка про те, що він почув молодь, яка проголосувала проти нього.
Тому вимагаємо, щоб до завершення терміну свого перебування на посаді Президента України він через контрольовану ним парламентську більшість, а також керівників правоохоронних органів:
— забезпечив ухвалення закону щодо скасування декларування доходів і витрат для громадських активістів;
— перезапустив роботу НАЗК шляхом формування нового складу цього органа за участю міжнародних експертів і запровадження зовнішнього аудиту його діяльності;
— забезпечив ухвалення виборчого закону для впровадження пропорційної системи з відкритими списками на наступних парламентських виборах;
— видав акти про призначення суддів та забезпечив вжиття заходів, які допоможуть розблокувати початок роботи Вищого антикорупційного суду;
— відкликав свій законопроект щодо криміналізації незаконного збагачення та доручив коаліції підтримати проект закону, що розроблений за участю міжнародних експертів;
— позбавив Службу безпеки України, Національну поліцію та інші правоохоронні органи повноважень у сфері боротьби з економічною злочинністю, а також припинив їхній тиск на суб’єктів підприємницької діяльності;- реалізував передбачені законом повноваження та звільнив Сергія Семочка з посади першого заступника Голови Служби зовнішньої розвідки України;
— ліквідував схему «Роттердам плюс» і розпочав зовнішній незалежний аудит діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг;
— опублікував перелік своїх офшорних компаній, банків, у яких ці компанії мають рахунки, а також фінансову звітність цих компаній за останні п’ять років
https://www.facebook.com/ze2019official/?__xts__
***ть - чисто *****астическая предьява. *****ь первым, не дожидаясь гонга. Питерско-тамбовской гебнёй за версту завоняло.
ЛЮБАЯ реакция Пороха ухудшит его положение.
Это ты о чём?
Впрочем, насчет любой реакции согласен полностью, если о "ультиматуме"
Просто меня нет в фб, не вижу, шо там
я вже це активно роблю в ФБ.
Цитата:
Команда Зеленського
3 hrs ·
Ми уважно ознайомились із заявою Президента України Петра Порошенка про те, що він почув молодь, яка проголосувала проти нього. ��
Тому вимагаємо, щоб до завершення терміну свого перебування на посаді Президента України він через контрольовану ним парламентську більшість, а також керівників правоохоронних органів:
— забезпечив ухвалення закону щодо скасування декларування доходів і витрат для громадських активістів;
— перезапустив роботу НАЗК шляхом формування нового складу цього органа за участю міжнародних експертів і запровадження зовнішнього аудиту його діяльності;
— забезпечив ухвалення виборчого закону для впровадження пропорційної системи з відкритими списками на наступних парламентських виборах;
— видав акти про призначення суддів та забезпечив вжиття заходів, які допоможуть розблокувати початок роботи Вищого антикорупційного суду;
— відкликав свій законопроект щодо криміналізації незаконного збагачення та доручив коаліції підтримати проект закону, що розроблений за участю міжнародних експертів;
— позбавив Службу безпеки України, Національну поліцію та інші правоохоронні органи повноважень у сфері боротьби з економічною злочинністю, а також припинив їхній тиск на суб’єктів підприємницької діяльності;- реалізував передбачені законом повноваження та звільнив Сергія Семочка з посади першого заступника Голови Служби зовнішньої розвідки України;
— ліквідував схему «Роттердам плюс» і розпочав зовнішній незалежний аудит діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг;
— опублікував перелік своїх офшорних компаній, банків, у яких ці компанії мають рахунки, а також фінансову звітність цих компаній за останні п’ять років
https://www.facebook.com/ze2019official/?__xts__
***ть - чисто *****астическая предьява. *****ь первым, не дожидаясь гонга. Питерско-тамбовской гебнёй за версту завоняло.
ЛЮБАЯ реакция Пороха ухудшит его положение.
Ладно. Давайте хоть что-то хорошее обсудим.
Вот в Краматорске строят ветряную электростанцию. Хорошо ведь, не так ли?
На фотке видно доставку одной из лопастей ветряка. Правда, целиком лопасть в кадр не поместилась.
Ладно. Давайте хоть что-то хорошее обсудим.
Вот в Краматорске строят ветряную электростанцию. Хорошо ведь, не так ли?
На фотке видно доставку одной из лопастей ветряка. Правда, целиком лопасть в кадр не поместилась.
Вот удивительно. В Краматорске - ветрогенерация. Там же где- то рядом - солнечная. Но, блин. У нас есть Херсонская и Одесская области.
Там солнечных дней в году - вдвое больше, чем даже в Днепре.
А про ветра я и не говорю.
Разговоры про фактор риска? В Краматорске рисков больше по-любому.
Вот кто это считает?
Ну это так я, по-дилетентски. Я не знаю возможностей сетей по приёму этих мощностей там и там.
А ветряк судя по лопасти - монстр)
Там виробництво. Цей парк невеличкий буде і це скоріш реклама та випробувальна експлуатація.Вот удивительно. В Краматорске - ветрогенерация. Там же где- то рядом - солнечная. Но, блин. У нас есть Херсонская и Одесская области.
Вот кто это считает?
Ну это так я, по-дилетентски. Я не знаю возможностей сетей по приёму этих мощностей там и там.
Вот удивительно. В Краматорске - ветрогенерация. Там же где- то рядом - солнечная. Но, блин. У нас есть Херсонская и Одесская области.
Вот кто это считает?