всё понятно... "хомо советикус" во всей красе! "мне платите до ***, а чтоб с меня не брали ни копейки"
Как все стандартно.
В 1941.Шта???
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
всё понятно... "хомо советикус" во всей красе! "мне платите до ***, а чтоб с меня не брали ни копейки"
В 1941.Шта???
Це так і ні.
Наприклад, коли в цю гілку заходить риба-*** так кричить, що буде нас стріляти - це вже загроза нападу чи ні? Це я до того, що наміри погрожувача можуть не відповідати його можливостям. І неадекватною може виявитись як раз самаоборона, а не напад.
А, что или.будешь терпеть или?
Чому не буде? Вчать. Нещодавно оформлював дозвіл на зброю, навчався на спеціальних курсах. Навіть екзамен здавав. Там всі ці моменти детально та доступно розповідали
О, це добреТоді скажіть, на місці отой поліцейской в роліку Ви би діяли так само?
Бо вчать і на курсах водіїв і екзамени там також є, але їздять вони потім всеодно хто як може(хоче)![]()
Не то, чтобы не решит. Но и считать наличие оружия панацеей не правильно.
Коп зробила все супер-професійно! І свій пістолет зняла з запобіжника, прикриваючи сумочкою, і після пострілу змістилась в сторону, і потім зброю нападника відкинула ногою подалі, і видно, що дає команди як себе вести пораненому (заставляє його перевернутись на живіт)
Єдине, що я б не зробив - не брав би в руки пістолет нападника. Але в них можуть бути свої тонкощі в цьому сенсі
імхо
Без претензий к субьективному восприятию автора... своё детство любит любой нормальный человек. А в нем и Алису и электроников и пионерлагеря. Сравнивать не с чем было, а детство у всех одно.
Представляешь, какая у неё будет травма, если она об этом узнает?А сейчас, когда я читаю о том, какая она стала йобнутая ватница, мне становится не хорошо.
так ты поныть?А, что или.
Я в детстве был в Алису влюблен. Ну вот реально, до потери сознания. Я засыпал с мыслью о ней. А сейчас, когда я читаю о том, какая она стала йобнутая ватница, мне становится не хорошо.
мне нада, я у своего полгода прошу.Табурет хоть есть?
мне нада, я у своего полгода прошу.
У меня в окружении 90% ваты и любителей дружбы с россией на любых российских условиях. И в эту тему заглядываю, что бы увидеть, что есть и другая Украина. Так вот из этих 90%, никто Юлю не упоминает.Це все знайомо. Тількі овоща тре замінити на Юлю. А так - майже все одне.Допис від CAXAP
та ні, то комусь понити закортило, про раніше було краще і я хз хто то ваще.
в мене зрада є круче чем текст того Кума - сьогодні трохи лаявся з тещей на тему їі любові до інтеру і тп херні, позиція ****ец - порох в неї поганий бо три роки 15% з пенсії податків знимав, а овощ кул бо пенсія була 200 баксів, і ***** все, непробиваємо. і те що пенсію ій платили з кредитів котри мені віддавати потім, і те що зараз війна (для неї війни і нема...) такого дохера тут - ім ***** все, хочь ригі тут будуть, хочь расейскій федеральний округ, головне щоб пенсія була 200 баксів![]()
Кстати, вот мама, - вполне себе проукраинская, тоже между Рабиновичем и Мураевым мечется. Смотрит украинские каналы. No comment.Спорят о том,- голосовать за Мураева или Рабиновича?