Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Реванш антиукраїнських сил на наступних виборах цілком реальний

Нові політичні проекти національного рівня в найближчий рік не з'являться. Олігархи, котрі є основними донорами політичних партій, вже давно визначались, і навряд чи готові нині запускати довгодіючі та коштовні політичні проекти.

Багато хто не погодився з результатами соціології, де Юлію Тимошенко назвали найбільш реальним претендентом на посаду Президента України. Хтось вважає, що це маніпуляція ЗМІ, інформаційна компанія росіян або якась передвиборча технологія. Але високий рейтинг Тимошенко – це реальність. Нажаль.

Провідні соціологічні служби регулярно проводять подібні опитування – і рейтинги Тимошенко стабільні, як і рейтинги "Опозиційного блоку" та "Радикальної партії Ляшка" Більш того, ми, схоже, на порозі грандіозного, болісного реваншу – у членів колишньої "Партії регіонів" є всі шанси повернутись і зайняти високі державні посади.

Люди, котрі прийшли до влади після Майдану не зробили нічого для покращення рівня життя населення. Навпаки, кожен з нас зубожів втричі – через інфляцію і новий курс долара. Бізнес на війні, корупція, кумівство, маніпуляції, бездарна гуманітарна політика, відсутність реформ, зростаючі тарифи на комунальні послуги і брехня, тотальна, щоденна брехня – це реальні характеристики діючої влади. Тож у політичних популістів, таких як Тимошенко, Ляшко, Рабинович – зараз є всі шанси отримати гарні результати на наступних вборах всіх рівнів. І вони це зроблять, я не маю сумнівів. Критикувати діючу владу завжди ефективно.

А тепер трохи цифр. Станом на початок року в Реєстрі виборців зареєстровано 35,8 млн виборців. Якщо відняти виборців тимчасово окупованих території Донецької і Луганської області, а також анексованого Криму, то виходить приблизно 30-32 млн. Кількість емігрантів не рахуємо, бо їх точна кількість невідома. Українська аудиторія Facebook зараз становить лише 10 млн.

Тож, чому ви думаєте, що рейтинг Тимошенко нереальний? 20 млн жителів країни (третина українських виборців) не користуються Facebook, ви нічого не знаєте про їх життя. Вони не ходять до ресторанів, не постять фото з подорожей, не відвідують спортивні зали з модними фітнес годинниками на руках – вони виживають. Буквально. А ще вони регулярно ходять на вибори – бо в невеличким містах та селах вибори це світська подія, привід гарно одягнутися, залишити тяжку працю та пройтися до "центру" поспілкуватися з сусідами. В день виборів, коли ви підете з друзями смажити шашлики, вони прийдуть на виборчі ділянки голосувати за демагогів – Ляшка і Тимошенко. Не маю сумнівів. А схід України дружно і одноголосно підтримає Бойка і "Опозиційний блок" як би він там не називався. А Харків проголосує за Добкіна і Кернеса, бо війна нічому не навчила виборців Сходу – як і раніше, вони будуть голосувати за "своїх", за регіональним принципом. Ну і куди ж без мовного питання та Бандери? Ці маркери в черговий раз спрацюють на відмінно.

Тож думка поважної аудиторії українського Facebook щодо надуманого рейтингу Тимошенко не має нічого спільного до поточної електоральної ситуації в країні. А ситуація критична – провладні партії себе дискредитували, навіть шалений адміністративний ресурс, кращі технологи та безмежні фінансові можливості не зроблять їх абсолютними переможцями майбутніх перегонів. Особливо, коли мова йде про президентські вибори. Альтернативні сили – "єврооптимісти" та "антикорупціонери" наскільки дискредитовані інформаційними атаками та скандалами, що їх політичне майбутнє взагалі під сумнівом.

Мої прогнози песимістичні – реванш "Опозиційного блоку", повернення Тимошенко на одну із державних посад, зростання впливу Ляшка та Рабиновича, поява величезної кількості дрібних штучно створених "альтернативних" політичних сил (для розсіювання цілісності проєвропейського електорату). Шалений тиск та використання адмінресурсу діючою владою на майбутніх виборах. Активна дискредитація правих сил – слова "******и" та "радикали" ми почуємо ще не раз. росія буде фінансувати зразу декілька великих політичних фігур та партій, крім грошей у їх розпорядженні буде дуже серйозний козир – можливе припинення війни і повернення загарбаних територій на Сході. Цілком реально, що росія навіть зробить якісь конкретні кроки для електорату. Щоб було зрозуміло: коли до влади прийдуть ці політичні сили – війна закінчиться.

Нові політичні проекти національного рівня в найближчий рік не з'являться. Олігархи, котрі є основними донорами політичних партій, вже давно визначались і навряд чи готові нині запускати довгодіючі та коштовні політичні проекти.

Ми на порозі реваншу антиукраїнських сил, а це означає чергову боротьбу за потоки і переулаштування пошматованої економічної системи під нових "кумів" та "любих друзів", зміна політичного вектору, прощення окупанта та спроба повернутись до тези "братніх народів". Також будуть переглянуті газові та митні відносини з Росією, і знову буде спроба на цьому заробити у представників вже нової влади. Знову будуть перейменовувати вулиці, відкривати з пафосом дитячі садочки після ремонту – і не робити нічого для захисту прав інвесторів. Ніхто не буде боротися із корупцією, бо наші політики її створили. Хто буде ******* власне дитя? З кожним роком, економічний розрив між західними країнами і Україною буде все відчутнішим.

Що робити, запитаєте ви? Однозначного рецепту протистояння я не маю, але рекомендую, як мінімум, мати більш активну громадянську позицію, незважаючи на величезне розчарування після Майдану. Закликаю не голосувати за "старих коней", котрі здатні, лише жувати позаторішнє сіно і гадити вам на галявину. Майбутнє української політики я бачу за франдрейзингом – це коли люди вносять невеличкі щомісячні благодійні внески на роботу свого політика або політичної сили. Сучасні інформаційні технології дозволять зробити процес збору коштів швидким. Тільки так можна знизити вплив олігархів на політичну систему та створити партію нового ґатунку, котра не буде залежати від багатіїв, а буде фінансуватись активним населенням.

Якщо така нова партія запропонує конкретні економічні та гуманітарні кроки для швидких змін, без ідеологічної боротьби та різного трактування історії, якщо головною ідеологією такої нової партії буде дрібний підприємець та розвиток малого та середнього бізнесу, а не герої минулих років – особисто я за неї проголосую. І щомісячно буду оплачувати внески на підтримку такої політичної сили. Головне питання – коли така партія з’явиться?

Автор: Сергей Блажко

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Настрої та очікування українців: регіональні особливості - Україна - Дослідження

feg1ff.webp

ccfcj7.webp

8fhjgh.webp

a9febh.webp

Хоч стріляйте в мене, але не вірю я в рейтинг Тімошенко більш, ніж 5%.
Звідки може взятися, коли в ВР набрала ледь прохідний бал.

Самі собі вороги

Росіяни ледве встигали за інформаційними приводами, які з’являлися в українських ЗМІ з легкої руки українських політиків. Порівняння політичних меседжів у російських ЗМІ та на українському ТБ в січні 2017 р.

Моніторинг за листопад-грудень читайте тут.

Коротке Різдвяне «перемир’я» на лінії фронту на Донбасі торкнулося й інформаційного простору. Показово, що бойові дії відновилися одразу після того, як під час спілкування в редакції «Комсомольської правди» президент РФ Володимир Путін прямо заявив, що не має наміру «заморожувати» конфлікт і вимагає від Києва повного виконання Мінських домовленостей.

Його ключові меседжі підхопили й основні російські видання та спікери. Основною метою пропаганди стала інтерпретація прийнятого Верховною Радою України так званого закону «про реінтеграцію Донбасу» як закону «про війну».

Читати далі→

Я никого не пиару не Порошенко, не Тимошенко.

А что ты вообще делаешь в этой ветке?

Таскателей новостей здесь и без тебя всегда было полно,
а вот столько фейлов как у тебя здесь никогда не было.

Если это у тебя вообще фейлы, а не продуманная стратегия.
Потому что если кто и притаскивал случайно сюда вбросы, то непременно потом их удалял,
ты так не делаешь.

Роман Донік

Ребята, ну давайте уже не будем вести себя как дети. Вам вилкулы сцут в глаза, а вы говорите "божья роса". Это отмазка ***********ства командования НГУ. Да, боевые знамена вывели из под запрета. Но это касается только боевых знамен. Не копий, не реплик, не имитаций

cd4aea.webp

Простому ****амотному ватному обывателю, глянувшему на этот "рейтинг", этого уже
достаточно, что бы сказать "Вся Украина за тимошенко" Люди то знают за кого голосовать, значит и я буду за неё "топтать"
Вата не разбирается где правда а где вбросы. Для них главное " по телику (интернету) показали". Дальше башкой даже не нужно думать,в неё нужно только есть.

Я с ним говорил как турист в Амстердаме", - добавил Луценко.
Ну если как турист , то Коломойский мог ему и лещей нащёлкать...Случайно в Амстердаме.. :рл: .встретил Коломойского... :

Шо то слишком молодые там пенсионеры. Или хорошо сохранились ?

По действовавшему на до войны времени закону, для выхода силовиков на пенсию, достаточно было стажа 20 лет. Это минимум.

Дальше.

Стаж был календарный и льготный. У кого не было льготного стажа, надо было оттарахтеть чистых 20 лет. В идеале 25. Тогда получал статус ветерана.

Но были льготные стажи. К примеру. Боевой стаж засчитывался год за три. Вот отвоевал в Афганестане 3 года, тебе записали 9 лет стажа. То же самое Ирак, или Югославия. Это где были наши уже после развала Слюза.

Оперативникам стаж шел год за полтора.

Дальше я не знаю, врать не буду. По моему, вроде чернобыльцам там стаж считали какой то льготный, или служившим на ядерных или химических объектах. У кого был северный стаж при СССР, тем тоже что то там считали год за полтора, или год за два.

Так и получалось.

В наших странах просто так раннюю пенсию не давали никому.

У гражданских тоже в мартене, в шахте, или на химпредприятии давали льготный стаж.

Не просто так.

З.ы. Я видел пенсионеров в 28 лет. Сейчас эту лавочку вроде прикрыли. Для силовиков сейчас нижний возрастной ценз 45 лет. По моему. Не буду спорить.

Госдеп поставит Украине 35 систем Javelin и 210 ракет, достаточно, чтобы на треть уменьшить количество русских танков на Донбассе

Паук, тримайся.
Чужаків потерли і забанили. Сіськи вже ніхто не постить. Але основний інстинкт все ж дається взнаки, треба ж кого-то ***** !
Дійшла й до тебе черга. Начувайся, вражина ! :іржач::іржач:

Я вижу много МТЛБ без пулеметов. Не пойму -- на хрена с МТЛБ поснимали пулеметы? Это же бортовое ******. Пусть не пушка, но хотя бы какая то защита машины, экипажа и орудийного расчета.

Про союзников с июня 1812 до конца зимы 1813. Когда наполеоновцы туда-сюда прошлись по империи

Для тех, у кого рация на бронепоезде. По империи прошлись не все наполеоновцы. Наполеону надо было держать войска по всей Европе. Если бы у России не было союзников, и Наполеон кинул на Москву всю свою армию, то он загнал бы *******тов за Урал.

Никто не в курсе, почему Наполеон пошел на Москву, а не на Питер, где сидел царь?

А.

Потому, что не мог. Если бы пошел на Питер, его бы там сразу скандинавы угандошили.

Вот тебе и союзники и реальные и потенциальные.

У меня в городе даже не победит на выборах Тимошенко.

нравится или нет кому-то но это правда

8fhjgh.webp

Назад
Зверху Знизу