В українській мові таке слово відсутнє, та й бути його не може. Воно не вкладається в "музику" нашої мови. (Кожна мова має свою "музику". Це я так називаю, а лінгвісти, думаю, мають свій термін.)Не знаю даже. В русском точно используется.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В українській мові таке слово відсутнє, та й бути його не може. Воно не вкладається в "музику" нашої мови. (Кожна мова має свою "музику". Це я так називаю, а лінгвісти, думаю, мають свій термін.)Не знаю даже. В русском точно используется.
На жаль, з цим треба погодитись. На жаль, бо це, звичайно, не методи, та якщо ніяк не доходить...суды и судьи уже фактически доигрались со своей безнаказанностью...
я к тому, что они не считают нужным пояснять.
ранение полицая при исполнении, а пох
2014 годформально будут охранять суды, но в случае какой-то заварухи будут просто смотреть в другую сторону и делать вид, что ничего не видят! по принципу "итальянской забастовки"...
Чому суд звільнив підозрюваного у пораненні копа:
Інформація щодо обрання запобіжного заходу Федорченку О. М.
17.02.2018 на розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу Федорченку О. М. – підозрюваному у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.342, ч.3 ст.345 КК України.
За результатами розгляду вказаного клопотання слідчим суддею прийнято рішення про відмову у задоволенні клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного Федорченка О.М. Застосовано до підозрюваного Федорченка О.М. запобіжний захід у вигляді особистої поруки народних депутатів України: Семенченка С.І., Парасюка В.З., Соболєва Є.В., Костенка П.П.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
они ходят в окружении кучи людей, всегдану вот когда в следующий раз где-то будут жестко ****ить этих деятелей Сэмэна, Вову, Соболя, и этого четвертого - могут полицию на помощь даже не пытаться звать!
...
Однак поданий президентом законопроект про Антикорупційний суд суперечить рекомендаціям Венеціанської комісії,...
Вы знаете, вот вам верю, что началась. Но будучи сугубо циничным типом, придерживаюсь принципа: Нету тела, нету дела. Вот покажут отлюстрированного (реально) по делу судью ( а их там таких 99, 9 (в периоде), сразу об это тут и напишу. А пока только те кто на пенсию или хапнули нереально много и лень продолжать \рисковать на работе.Люстрация судей началась.
на загадку загадкой отвечу.почему честные судьи не набираются?
Пока как-то их это дело обходило.ну вот когда в следующий раз где-то будут жестко ****ить этих деятелей
еее, нас упячка знов намагаєтся гівном нагодувати?
Может кто подскажет, будут таки ремонтировать Николаевскую дорогу, или нет. А то разные какие-то сведенья, то пишут-будут, то отменяют.сами понимаете, какие у нас дороги