Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
6hddbh.webp

Дуров готов закрыть Telegram в России и Иране при продолжении давления со стороны властей

Москва. 29 сентября. ИНТЕРФАКС - Основатель мессенджера Telegram Павел Дуров, комментируя требования российских и иранских властей, заявил о готовности прекратить бизнес в тех странах, которые оказывают давление на компанию.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

И Твиттер им закройте, и Фейсбук. Пусть в одноклассниках сидят. ******и все.

Петро Порошенко
1 год ·

Бабин Яр – одна із найглибших ран, яких завдав Голокост. Це наша спільна трагедія, - перш за все, єврейського і українського народів.

Вічна пам'ять невинно убієнним.
hc1jhh.webp

Володимир Мартинюк
1 год
У грудні 2000 року я активно приєднався до протестів з приводу загибелі Гонгадзе - лише тому , що зауважив ознаки системної і дуже серйозно організованої інформаційної операції по розколу українського суспільства.
Ознаками цього стало очевидне втручання Росії в українські справи, зокрема втручання інформаційне. На українських каналах несподівано появилися російські пропагандисти Дмитро Кисельов і Доренко. Майже так само несподівано "втратив глузд" і Піховшик, який у своїй (популярній на той час телепрограмі) став змагатися в дурці і чорнусі із Дмитром Кисельовим і Доренком.
Нагадаю що ще на початку 2000-року - фактично одночасно з перемогою Путіна на президентських виборах Росії і початком ним нової війни у Чечні, в Україні "висадився" десант клонів російських газет на манір "Известия в Україне" і ще з десяток отаких " хер зна що в Україне". З ними в Україну - одноразово - в січні 2000-го року прибуло півтори сотні російських журналістів . В цих газетах знайшли заробіток і можливість ганяти "джинсу" і сотні журналістів українських.
Акція в центрі Києва що почалася у грудні 2000 року мала стати елементом політичної кампанії, яка за моїми припущеннями повинна була б закінчитися приблизно так, як закінчили російські протести в Москві у жовтні 1993 - жорстоким придушенням і фактичною ліквідацією демократичних механізм і традицій в Україні.
Головним аргументом для цього мала б стати активна участь у цих протестах лівих , а якщо й взагалі не перехід керівництва всіма протестами до рук Симоненка, Вітренко ті їм подібних.
Тому я фактично "поклав" свою власну "приватну" інформаційну агенцію "Інститут Громадянських звязків" - ІГС на те аби максимально розкрутити на той час некомуністичну акцію протесту проти загибелі Гонгадзе, долучити до того максимальну кількість активістів центристських і правих організацій.
Фактично однією із причин несподіваного успіху грудневої "акції на Майдані" стало те що всі комп'ютери ІГС декілька днів, день і ніч розсилали по всіх можливих факсових та інтернетних адресах інформацію та відозви організаторів, зокрема прекрасну відозву Михайла Свистовича.
Мого кума до речі. ;)
Акція вдалася - більше того вона спрацювала як сірник у скирді сіна . Почалися що більш то масовіші протести у центрі Києва.

З самого початку я був проти назви "Україна без Кучми" (УБК) яку вибрали організатори для цієї акції.
Тому що розумів що проблема полягає абсолютно не в Кучмі як особі і навіть не в Кучмі як Президенту.
Коли за моєю пропозицією було вирішено створити якийсь інформаційний центр для цієї акції то я наполіг, аби цей інформаційний центр називався не УБК, а "Майдан".
На початку це була просто стрічка інтернет -форуму, на якій я в режимі реального часу ставив найостанніші новини з акції.
Ці новини я підписував не як "УБК", а "Майдан" - згодом це стало назвою вже більшого інтернет-сайту, а потім навіть навіть порталу "Майдан" , І чи не найбільшим політичним брендом України. Вірніше світовим політичним брендом.
А "Майдан" якось непомітно приклеївся до мене як мій особистий нік на сайті "Майдан". Цікаво що на форму Української Правди, який став розкручуватися як альтернатива "Майдвну" мене так ніколи не зарестрували - ні як "Майдан" , ні тим більше як Мартинюк. Хоча ми тоді були ніби то як "дружні" сайти.
Пізніше там під цим ніком на форумі УкрПравди реєстрували всіляких авантюристів і провокаторів. Але тільки не мене. ;)

А спроба "приживити" на потужний пагін народних протестів комуністично-проросійську верхівку таки не вдалася , Навіть попри те що Симоненка до трибуни мітингів Майдану пару раз намагалися "пробити" силою. За допомогою "Беркуту" . Але завадили цьому УНСО і "Тризуб" . За що я дуже їх заповажав, особливо останніх.
Але про це пізніше.

Dmitry Medved
24 хв
Протискиваться в окно Овертона - любимый метод кремлёвских, как, впрочем, и любой другой день гопоты. Сначала их не воспринимают всерьез, потом рисуют красные линии, но они просто по шажку тестируют рамки дозволенного. И наглеют все больше, до тех пор, пока не нарываются на серьёзное сопротивление. Сейчас Украина вместе со всем цивилизованным миром обламывается зарвавшихся кремлёвских гопников, которые начинали с истерик на ТВ и мелких пакостей, а продолжили войнами и спецоперациями по всему миру. С мелкими пакостниками, вроде медиадеятеля, мечтающего о виселицах для несогласных с его ценным мнением и подхихичевающему ему министру, думаю, разберёмся сами. С гораздо более серьезными проблемами разбирались. Попытки повторить Радио Тысячи Холмов в Украине не пройдут. Но провокации могут быть. И министру хорошо было бы задуматься о судьбе одного из его предшественников и брошенных сгоряча высказываниях, которые попали на плёнку. А тут лайки, а они не горят. Вот как бы не повторились те события в том или ином виде, не дай Б-г.

Олена Монова
По поводу вчерашнего "старого НГШ выбросим, нам нужен новый военный, красивый, здоровенный"
Я давно не питаю иллюзий по поводу политиков и политики, которую в белых перчатках не делают, скорее в резиновых
Сейчас идут переговоры между БПП и НФ по поводу слияния. И я не хочу даже думать о том, какое рубилово разворачивается на глубине, под айсбергом
Но айсберг уже трясет так, что ****о альбатроса на его вершине смыло волной
И когда вдруг несколько говорящих голов от одной из сторон одновременно раскрывают рот и трубят "снять Муженко!", то хочется напомнить, что во всякой игре, как и во всяких переговорах, всегда есть две стороны
И когда ход на стороне заклятого партнера, а у министра МВД факапов больше, чем у портовой ****и мандавошек, то результат партии может стать совсем непредсказуемым
Лезешь в бутылку — всегда рассчитывай ширину горлышка до миллиметра

А машина внизу не Камаз?

-А що то у вас в кутку чорнiе, то не *******?
-Та нi, то рояль.
-А, ну добре. А що там бiлiе, то не *******?
-Та то рояль, а клавiшi з слонячоi кiстки.
-От клятi москалi, слонентко замордували.
:D
В оригiналi там, правда, були ***и, але з погляду на ситуацiю сьогоднi, все змiнюеться.

Юрій Сугак
отже, маємо:
- ******, вчинений "в потрібному місці в потрібний час".
- миттєва та синхронна реакція давно зашкварених "блогерів" зі дуже схожими "експертними висновками".
- одностайна позиція "опозиціонерів" з неначе написаними однією рукою меседжами.
все це виглядає як звичайнісінькі "совпадєнія" помножені на "совпадєнія"... чи хтось вважає інакше?

Павло Бондаренко
Стихли вибухи у Калинівці. Все скінчилося. Як з`ясувалося на холодну голову, путінські диверсанти підірвали склад старих боєприпасів, які сюди звозили протягом останніх 10 років за програмою утилізації, на яку все не знаходилося грошей. Що ж вийшла утилізація радикальним способом.

Але не про це мій пост. Хочу сказати тим, хто жене хвилю на наші спецслужби, ЗСУ і владу взагалі: так, це є наслідком нашої слабкості в царині безпеки. Аби такого не відбувалося в США на там на спецслужби та безпекові заходи витрачаються кошти на порядок більші за увесь бюджет України. Щороку. На жаль, ми собі дозволити цього не можемо.

Залишаються два старих перевірених способи. Для спецслужб - агентурна робота (а ви гадали, чому багато членів "п`ятої колони", яким треба сидіти не сидять, а швендяють по різним політичним тусовакам), а для суспільства - пильність.

Розп...о в армії, поліції, СБУ усе ще має місце бути. Але. Перед тим, як кричати "зрада", подумайте: а що ви особисто зробили задля забезпечення безпеки країни? Чи телефонували ви елементарно на нормер "102", побачивши безхозний пакет на вулиці? Зауваживши підозрілих "квартирантоів" по сусідству? В кого "забито" у телефон номер "гарячої лінії" СБУ?

Якось провів невеличкий експеримент на Центральному вокзалі Києва. Мав при собі акуратну коробочку з книгами. Яку пристроїв біля смітника на колонаді перед виходом з приміського вокзалу до електричок. А сам відійшов кроків на десять попросити приикурити у мужиків.

На те, щоб викурити сигарету іде до 5 хвилин. За цей час повз коробку пройшли сотні людей. В тому числі - поліцейський патруль. Я уже не кажу, що якраз поруч (хто знає) військова комендатура на вокзалі. І ніхто не звернув уваги на безгоспний коробок. Ані поліцейські, ані військові, ані - що головне - перехожі. А серед них зустрічалися й ветерани АТО в "цифрі".

Так от: ми занадто "жирно" живемо. Для більшості з нас війна і російська агресія - це щось далеке. Нам усе ще пофіг. У деяких провінційних містах сміття збирають просто на вулиці - господарі виносять мішки на тротуари і вони там лежать годинами в очікування сміттєвозки. У громадянина Ізраїлю, який побачить шеренгу пакетів, коробків та мішків уздовж вулиці, інфаркт точно станеться.
У нас - ні.

Так шо Калинівка - вона передусім у головах наших.
Якось так.

Зі - авакову пора у відставку.
Дуже дивно - вже десять годин, як ти написав, а тебе ще на шмаття не розірвали)))
А ще якіхось півроку тому за такі пости розривали.
Пам’ятаєте, я ризикнув *****у жбурнути в Авакова? Мотивуючи тим, що ті ж люди, тільки вже на вищих посадах, і щоб в цьому переконатися, достатньо зайти на сайт МВС області? Тепер хєр. Новий сайт, посади тільки начальника і трьох заступників. Лафа скінчилася. Швидка реакція)))
А кажуть - "ничего не меняется")))

А взагалі - це поки що така собі проба пера. Вийде - добре, не вийде - хоч реакцію побачити. ІМХО, звістно.

Sergey Tarabanovskiy
13 хв ·
Теперь всем должно быть ясно и понятно почему так перевозбудились все и критиканы власти, и "борцуны" против власти. Ведь там кормятся ВСЕ, кто так или иначе выступает против Порошенко и нынешней власти.
А Беня и Со. сейчас не скупятся - под ними земля горит.
Вот что мы имеем по информации lb.ua
"Суд арестовал четыре предприятия Коломойского
Арест наложен в рамках дела о махинациях "Приватбанка".
Печерский райсуд Киева арестовал имущество Орджоникидзевского горно-обогатительного комбината, Никопольского завода ферросплавов, Марганецкого горно-обогатительного комбината и "Днепроазота". Эти предприятия контролируют бывшие собственники "Приватбанка" Игорь Коломойский и Геннадий Боголюбов.
Определение от 14 сентября доступно в Едином реестре судебных решений.
Запрет наложен в рамках дела о махинациях "Приватбанка", которое было возбуждено еще три года назад. Должностные лица "Приватбанка" подозреваются в завладении 19 млрд гривен, выделенными Нацбанком на рефинансирование финучреждения.
Следствие установило, что "Приватбанк" выдал 42-м подконтрольным предприятиям кредиты в размере от 18 до 73 млн долларов под залог имущественных прав на товар. Эти предприятия, в свою очередь, заключили сомнительные сделки, осуществив 100% предоплату и перечислив деньги на счета нерезидентов якобы с целью получения товаров. Однако поставка товаров не состоялась, а деньги не возвращены.
Напомним, 4 сентября Печерский районный суд Киева в рамках этого же дела арестовал здание завода "Биола" (Днепр), здание в Киеве, которое арендует телерадиокомпания "Студия 1+1", а также самолет Boeing."

Ірина Попович
Чому не бути порохоботом для мене означає поразку в війні.
Це відбулось в 2014, - у самий тяжкий для країни час - тоді, коли я побачила заклики (в тому числі до військових) йти на Київ валити владу. Вони заполонили весь фейсбук. Тоді ніхто навіть не приховував таких намірів.
Тоді я зрозуміла - вони знащать Україну. Якщо їм не протистояти, - буде Руїна. Не позаздриш.навіть тим хто після неї виживе - найкраще, що їх чекатиме - буде праця на розбудові нових ГУЛагів.
Відповіддю на будь-які заперечення і застереження було: «Ти порохобот».
Причому - на порохоботів ставилося клеймо ганьби і сорому.
Повага до Пороха спочатку була підсвідомою – чому ті, хто намагаються зруйнувати країну, - ненавидять саме його?
А коли були підписані Мінські угоди, завдяки яким перестали щодня десятками гинути наші хлопці і на основі яких Захід почав проти Росії вводити санкції - прийшло свідоме розуміння - треба підтримувати нашого президента.
Потім було відродження нашої армії, твердий і безупинний курс на Євроатлантичну інтеграцію, стабілізація економіки, і навіть підвищення зарплат.
А я добре пам'ятаю, як в Києві, в мирний час, в 2012-2013 роках – водіям громадського транспорту постійно, по кілька місяців не виплачували зарплату.
Дивно, але в 2014, коли на казначейському рахунку було декілька тисяч гривень - таких затримок не було …
Навпаки, майже відразу почали підвищувати зарплати військовим. У червні 2014 року зарплату для учасників АТО збільшили вдвічі. А з 1 лютого 2015 за участь в бою стали платити 1000 грн в день. Зараз грошові виплати нашим військовим продовжують збільшуватись.
Вже за два роки війни, станом на вересень 2016 року власниками нових квартир стали 3500 військових. В 2017 ця цифра сягне 2000.
Це потім стало відомо, що той, проти кого розгорнута непримиренна інформаційна війна віддавав власні кошти на першочергові потреби країни.
Це за його ініціативою ГПУ співпрацює з Мінюстом США та ФБР.
На початку цього року їх зусиллями повернуто вкрадених з бюджету,1,5 млрд.дол. в червні – 500 млн. дол., днями – ще 200 млн.дол.
А невпинна євроінтеграція України означає реформаторський рух всього нашого законодавства.
Тому всілякі намагання «поглузувати» з нашої країни, наче під копірку передруковані з сайту «русская весна», не викликають в мене нічого, окрім бажання здійснювати їм непримиренний опір. Це просто чітке розуміння смертельної загрози.

Весь силовой блок должен быть у Президента. И тут ни о какой диктатуре речь не идет. Вопрос стоит о национальной безопасности. А сейчас, реально, в силовом блоке 45% за ВСУ, 45% за МВД и 10% за СБУ. По степени влияния в стране.

Знаете почему расстреляли Берию? Дивизии ВВ были укомплектованы по штатам пехотных дивизий. Берия, если бы его не остановили, мог реально взять власть.

Дивизия Дзержинского была самой боеготовой в стране. При штате обычной пехотной дивизии в 9 000 человек, штат ОМСДОН был 18 000. А в Москве на тот период было еще две дивизии МВД по 9 000 человек. А армия им могла противопоставить только две дивизии -- Таманскую и Кантимировскую по 9 000 в каждой. Соотношение было 2:1.

Это конечно срань полная, когда внутри государства дерутся, но опыт показывает, что иногда внутренние враги страшнее внешних.

Мне ветераны рассказывали, что когда Берию арестовали, вокруг гауптвахты, где его держали, рыли окопы, готовясь к штурму. Не знаю насколько это правда. Может и легенда.

======

А кстати, за кого сейчас зрадофилы и *****ы? Я что то не разобрал. За Авакова и Ко, или за Порошенко с Муженко? По идее, Аваков у них тоже ******.

Воду в госпиталь завезли ?

ВСУ без боеприпасов сильнее стали. Можно расслабиться.

Решил посмотреть какую-то новую русскую документалку о 41-м годе. Там обещали подробно рассказать про Киевский котёл..
Начал смотреть..
Блин.. ну почему столько пафоса и торжественной лжи? И на кого рассчитаны фразы, типа "Благодаря героической обороне Красной армии ******ам удавалось продвинуться всего на 50- 100 километров в день!".. да ещё таким парадным, торжественным голосом.
Ну а уж после сказанного с интервалом в 2 минуты:"На войну с СССР немцы выделили 4500 (там примерно) танков" и тут же:"В распоряжении (какого-то там красного генерала) на этом участке фронта было ВСЕГО 2500 танков". (загробным тоном.. типа, ну как же можно воевать такой манюнечкой), я бросил смотреть.
По фактам там интересно, но слушать эти кодовые фразы про героическую оборону со скоростью 100км в день и про "тотальное превосходство" немцев, называя при этом количество войск только одной из сторон... это просто мерзко.
Ну выиграли же войну.. Я понимаю, если бы проиграли, то можно было бы оправдываться "героической обороной" и "явным превосходством". Но ведь выиграли. Зачем эта мерзость?
Очень тяжело выдумывать, ведь Вермахт чуть Москву не взял.
Около 5 миллионов пленных,кадровой Красной Армии СССР.

Так ты ж у нас по госпиталям старший, и фотки у тебя есть. **** спрашиваешь? Завез?
Жду когда вы завезете ,вместо болтовни на форуме.
Займитесь реальным делом.Госпиталю нужна вода. Вперед завозить воду.

Назад
Зверху Знизу