Статус: Офлайн
Повідом.: 36129
Повідом.: 36129
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
По поводу вчерашнего "старого НГШ выбросим, нам нужен новый военный, красивый, здоровенный"
Я давно не питаю иллюзий по поводу политиков и политики, которую в белых перчатках не делают, скорее в резиновых
Сейчас идут переговоры между БПП и НФ по поводу слияния. И я не хочу даже думать о том, какое рубилово разворачивается на глубине, под айсбергом
Но айсберг уже трясет так, что ****о альбатроса на его вершине смыло волной
И когда вдруг несколько говорящих голов от одной из сторон одновременно раскрывают рот и трубят "снять Муженко!", то хочется напомнить, что во всякой игре, как и во всяких переговорах, всегда есть две стороны
И когда ход на стороне заклятого партнера, а у министра МВД факапов больше, чем у портовой ****и мандавошек, то результат партии может стать совсем непредсказуемым
Лезешь в бутылку — всегда рассчитывай ширину горлышка до миллиметра
А машина внизу не Камаз?
отже, маємо:
- ******, вчинений "в потрібному місці в потрібний час".
- миттєва та синхронна реакція давно зашкварених "блогерів" зі дуже схожими "експертними висновками".
- одностайна позиція "опозиціонерів" з неначе написаними однією рукою меседжами.
все це виглядає як звичайнісінькі "совпадєнія" помножені на "совпадєнія"... чи хтось вважає інакше?
Стихли вибухи у Калинівці. Все скінчилося. Як з`ясувалося на холодну голову, путінські диверсанти підірвали склад старих боєприпасів, які сюди звозили протягом останніх 10 років за програмою утилізації, на яку все не знаходилося грошей. Що ж вийшла утилізація радикальним способом.
Але не про це мій пост. Хочу сказати тим, хто жене хвилю на наші спецслужби, ЗСУ і владу взагалі: так, це є наслідком нашої слабкості в царині безпеки. Аби такого не відбувалося в США на там на спецслужби та безпекові заходи витрачаються кошти на порядок більші за увесь бюджет України. Щороку. На жаль, ми собі дозволити цього не можемо.
Залишаються два старих перевірених способи. Для спецслужб - агентурна робота (а ви гадали, чому багато членів "п`ятої колони", яким треба сидіти не сидять, а швендяють по різним політичним тусовакам), а для суспільства - пильність.
Розп...о в армії, поліції, СБУ усе ще має місце бути. Але. Перед тим, як кричати "зрада", подумайте: а що ви особисто зробили задля забезпечення безпеки країни? Чи телефонували ви елементарно на нормер "102", побачивши безхозний пакет на вулиці? Зауваживши підозрілих "квартирантоів" по сусідству? В кого "забито" у телефон номер "гарячої лінії" СБУ?
Якось провів невеличкий експеримент на Центральному вокзалі Києва. Мав при собі акуратну коробочку з книгами. Яку пристроїв біля смітника на колонаді перед виходом з приміського вокзалу до електричок. А сам відійшов кроків на десять попросити приикурити у мужиків.
На те, щоб викурити сигарету іде до 5 хвилин. За цей час повз коробку пройшли сотні людей. В тому числі - поліцейський патруль. Я уже не кажу, що якраз поруч (хто знає) військова комендатура на вокзалі. І ніхто не звернув уваги на безгоспний коробок. Ані поліцейські, ані військові, ані - що головне - перехожі. А серед них зустрічалися й ветерани АТО в "цифрі".
Так от: ми занадто "жирно" живемо. Для більшості з нас війна і російська агресія - це щось далеке. Нам усе ще пофіг. У деяких провінційних містах сміття збирають просто на вулиці - господарі виносять мішки на тротуари і вони там лежать годинами в очікування сміттєвозки. У громадянина Ізраїлю, який побачить шеренгу пакетів, коробків та мішків уздовж вулиці, інфаркт точно станеться.
У нас - ні.
Так шо Калинівка - вона передусім у головах наших.
Якось так.
Дуже дивно - вже десять годин, як ти написав, а тебе ще на шмаття не розірвали)))Зі - авакову пора у відставку.
Дуже дивно - вже десять годин, як ти написав, а тебе ще на шмаття не розірвали))
Чому не бути порохоботом для мене означає поразку в війні.
Це відбулось в 2014, - у самий тяжкий для країни час - тоді, коли я побачила заклики (в тому числі до військових) йти на Київ валити владу. Вони заполонили весь фейсбук. Тоді ніхто навіть не приховував таких намірів.
Тоді я зрозуміла - вони знащать Україну. Якщо їм не протистояти, - буде Руїна. Не позаздриш.навіть тим хто після неї виживе - найкраще, що їх чекатиме - буде праця на розбудові нових ГУЛагів.
Відповіддю на будь-які заперечення і застереження було: «Ти порохобот».
Причому - на порохоботів ставилося клеймо ганьби і сорому.
Повага до Пороха спочатку була підсвідомою – чому ті, хто намагаються зруйнувати країну, - ненавидять саме його?
А коли були підписані Мінські угоди, завдяки яким перестали щодня десятками гинути наші хлопці і на основі яких Захід почав проти Росії вводити санкції - прийшло свідоме розуміння - треба підтримувати нашого президента.
Потім було відродження нашої армії, твердий і безупинний курс на Євроатлантичну інтеграцію, стабілізація економіки, і навіть підвищення зарплат.
А я добре пам'ятаю, як в Києві, в мирний час, в 2012-2013 роках – водіям громадського транспорту постійно, по кілька місяців не виплачували зарплату.
Дивно, але в 2014, коли на казначейському рахунку було декілька тисяч гривень - таких затримок не було …
Навпаки, майже відразу почали підвищувати зарплати військовим. У червні 2014 року зарплату для учасників АТО збільшили вдвічі. А з 1 лютого 2015 за участь в бою стали платити 1000 грн в день. Зараз грошові виплати нашим військовим продовжують збільшуватись.
Вже за два роки війни, станом на вересень 2016 року власниками нових квартир стали 3500 військових. В 2017 ця цифра сягне 2000.
Це потім стало відомо, що той, проти кого розгорнута непримиренна інформаційна війна віддавав власні кошти на першочергові потреби країни.
Це за його ініціативою ГПУ співпрацює з Мінюстом США та ФБР.
На початку цього року їх зусиллями повернуто вкрадених з бюджету,1,5 млрд.дол. в червні – 500 млн. дол., днями – ще 200 млн.дол.
А невпинна євроінтеграція України означає реформаторський рух всього нашого законодавства.
Тому всілякі намагання «поглузувати» з нашої країни, наче під копірку передруковані з сайту «русская весна», не викликають в мене нічого, окрім бажання здійснювати їм непримиренний опір. Це просто чітке розуміння смертельної загрози.
Олена Монова
Так ты ж у нас по госпиталям старший, и фотки у тебя есть. **** спрашиваешь? Завез?Воду в госпиталь завезли ?
Очень тяжело выдумывать, ведь Вермахт чуть Москву не взял.Решил посмотреть какую-то новую русскую документалку о 41-м годе. Там обещали подробно рассказать про Киевский котёл..
Начал смотреть..
Блин.. ну почему столько пафоса и торжественной лжи? И на кого рассчитаны фразы, типа "Благодаря героической обороне Красной армии ******ам удавалось продвинуться всего на 50- 100 километров в день!".. да ещё таким парадным, торжественным голосом.
Ну а уж после сказанного с интервалом в 2 минуты:"На войну с СССР немцы выделили 4500 (там примерно) танков" и тут же:"В распоряжении (какого-то там красного генерала) на этом участке фронта было ВСЕГО 2500 танков". (загробным тоном.. типа, ну как же можно воевать такой манюнечкой), я бросил смотреть.
По фактам там интересно, но слушать эти кодовые фразы про героическую оборону со скоростью 100км в день и про "тотальное превосходство" немцев, называя при этом количество войск только одной из сторон... это просто мерзко.
Ну выиграли же войну.. Я понимаю, если бы проиграли, то можно было бы оправдываться "героической обороной" и "явным превосходством". Но ведь выиграли. Зачем эта мерзость?
Жду когда вы завезете ,вместо болтовни на форуме.Так ты ж у нас по госпиталям старший, и фотки у тебя есть. **** спрашиваешь? Завез?