fesky64
F
2fesky64 Хэппи бёздей, не? Соцсети не врут?
Ес, ес, не врут, не врут .

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
2fesky64 Хэппи бёздей, не? Соцсети не врут?
И это таки вот как работать то надо,пока все клювом щёлкали кто-то очередь создал и сам в неё первым себя и записал) Не,умения из СССР таки не пропить,вторым записывайте![]()
Ес, ес, не врут, не врут .![]()
куда без очереди?первый подарочный экземпляр мой.
куда без очереди?
Дивно, я до Вас на Ви... Тепер по темі - я не рахую, хто скільки заробляє, але коли Ви пишите про , як я розумію, страшні для Вас 300-500 тис. км , то вже цим стає зрозумілим ваш рівень. Шановний, більшисть ВАЗів проходить цю межу легко ( з кількома ремонтами), важаючись в доброму стані . Що стосується кузова, то як би він не був відремонтованим, наслідки ремонту не помітить тіьки той, хто нічого в цьому не тямить і не моє найпростіших індікаторів ( навіть не приладів ). При цьому майте на увазі, що я фахівець зовсім в іншій справі . На цьому закінчую, обчислюйте далі ваши роки в обслугованні авто. На все добре.
Гражданин,не нарушайте беспорядок,очередь создана,в тетрадку записывайтесь,перекличка на ветке,тех которые не пиу-пиу вычёркиваем.куда без очереди?
Pro et contra, а ты говоришь.
Кто-то из вас таки третий, или ты, или Хутчиш)))
Я для Гофера очередь займу, он многое сделал, а сейчас, наверное, завидует.
Не пропадай так больше
Гражданин,не нарушайте беспорядок,очередь создана,в тетрадку записывайтесь,перекличка на ветке,тех которые не пиу-пиу вычёркиваем.
Бабулько с Сепсовной без очереди,льготы у них.Во, пошло делоБалик, пора уже помощников подыскивать. САХАРа рекомендуют
нажми правой кнопкой, открыть в отдельном окне. там напишет. опера небосьДаже не говорит, что я перед тобой кому-то должен репу кинуть? Шо за дела?
Если таки сподобишься - первый подарочный экземпляр мой. ОК?) С автографом, все дела)