Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
РЕН ТВ | Новости‏Підтверджений профіль @rentvchannel 2 год.2 години тому

За захоронение тела Ленина выступают более 80% россиян:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

==============

Ну все, если начали расшаривать по СМИ, значит вопрос решенный -- Ленина похоронят.

Это минимум прошлогодний, если не позже паёк. Сейчас нет перловки в зелёных банках, а она кстати вполне ничё была.

Я перловку с мясом любил. Вот все не любили, а я любил. И менял на гречку.

Київська міська рада затвердила нову концепцію розвитку зовнішньої реклами, якою суттєво обмежила розміщення зовнішньої реклами у столиці та заборонила рекламу в історичному центрі столиці.

За це відповідне рішення проголосували 85 депутатів. Його ще має підписати міський голова Віталій Кличко.

Нові правила передбачають поділ Києва на п’ять зон – починаючи від нульової у центрі міста, де зовнішня реклама буде практично заборонена.

“Нульова зона – вільна від реклами, розміщення будь-яких рекламних засобів забороняється”, – йдеться у документі.

До нульової зоні потрапили головні центральні вулиці, площі та парки, також до цієї зони долучили низку транспортних розв’язок столиці.

Зокрема, реклами не буде у межах охоронної зони заповідника Києво-Печерська лавра, біля Софії Київської, на Андріївському узвозі, вулицях Володимирській, Богдана Хмельницького, Грушевського, Верхньому і Нижньому валах, Великій Житомирській, Стрілецькій, Лисенка, Ярославовому Валу, Софійській та Михайлівській площах.

Реклами також не має бути на вулицях Банковій, Басейній, Липській, Поштовій, Контрактовій і Європейській площах та багатьох інших.

Рекламу будуть демонтувати поступово після закінчення строку виданих дозволів на зовнішню рекламу.

мне такое кажется правильным.
бо наша реклама -этта штотта((

Это минимум прошлогодний, если не позже паёк. Сейчас нет перловки в зелёных банках, а она кстати вполне ничё была.

Я такого теж не бачив. Та і взагалі з 14:року пайків не їв... а у тих були банки з червоною етикєткою... А перловку я люблю. Якби ще не така жирна...

Класне печіво. Дієтичне. А ваша Галя балувана. Якщо є чорний подовий, та із салом, та гірчицею то да, які галети нафіг...

Мы их точим как семки, когда делать нех а червячок грызёт :D
Или с паштетом тоже норм, но он в пайках редко попадается :(

не отвлекайся, генерируй советы
странный ты человек - злой на весь мир... если тебе эти советы в х.. не тарахтели, то зачем ты просишь помощь? уже не первый раз за тобой такое замечаю: вбрасываешь типа проблему, а потом всем ебуки раздаешь за ответы

Team of ZinaPortnova‏ @Zn_Portnova

Шлагбаум подняли через 12 секунд

Подожди. Я тогда что-то не поняла тоже((
В запакованном сухпае недостача? Или Нет?
Если у всех, то это ж тогда и правда говенно же...
все правильно. только вот нахера мне пробежаться по соседям, можешь объяснить?

Компания China Harbour Engineering company Ltd. победила в аукционе в рамках тендера на проведение дноуглубления в районе трех причалов №23, 24 и 25 порта Южный. Об этом свидетельствует информация на сайте ProZorro.

Это проект "Реконструкция водных подходов, маневровых зон и операционных акваторий у причалов с учетом перспективного грузооборота морпорта Южный (первая очередь строительства)".

China Harbour Engineering company Ltd. предложила провести дноуглубление за 1,065 млрд гривен. Ближайший конкурент - LTD Novadeal ("дочка" бельгийской DEME Group) - заявился с предложением на 1,179 млрд гривен. Однако в ходе аукциона другой участник, Jan De Nul n.v., опустил цену до 1,113 млрд гривен и, таким образом, вышел на второе место по дешевизне, но лидера не обогнал. В Администрации морпортов при объявлении тендера ожидали, что стоимость работ составит 1,197 млрд гривен (без НДС)

там больше

Я такого теж не бачив. Та і взагалі з 14:року пайків не їв... а у тих були банки з червоною етикєткою... А перловку я люблю. Якби ще не така жирна...

Пайки уже раза три минимум поменялись. Были и с шакаладками правильными :D и с изюмками, и с чаем приличным, но всё меняется. Есть плюсы в комплектации, есть минусы, но чего точно нет так это зрады :D
По выходу с сектора могу подкинуть деликатеса перловочного с западников :D:D:пиво:

Маякуй - занесу на точку))
Кстати, вчера на точке дежурного не было, я заходила((

Та я сам как бы в состоянии накружить себе сладостей, но в ё равно спасибо :пиво:
А дежурный перетрудился чуток, только сёдня выполз :D

все правильно. только вот нахера мне пробежаться по соседям, можешь объяснить?

Тю! Вот ты ща ой как не прав((
Имелось в виду - соседи по столу, которые так же сухпай открыли вместе с тобой((
Эх((

РЕН ТВ | Новости‏Підтверджений профіль @rentvchannel 2 год.2 години тому

За захоронение тела Ленина выступают более 80% россиян:

==============

Ну все, если начали расшаривать по СМИ, значит вопрос решенный -- Ленина похоронят.
Похоже надо место освобождать. Володя идёт на ротацию.

Кирилл Новиков: 2017-й рік для аеропортів України. Що нового?

За результатами першого кварталу 2017 року аеропорти України значно наростили пасажиропотік. Так, аеропорт "Львів" показав приріст у 51% (у порівнянні із І кварталом 2016). "Харків", подаючи статистику кожного місяця, загалом рапортує про ріст у 60-70%.

"Бориспіль" зростає повільніше, але стає все більш помітним серед столичних повітряних воріт, посівши 3 місце в Європі за темпами зростання у минулому році. Після призначення генерального директора, аеропорт відрапортував про 32% приросту.

дальше тут

Назад
Зверху Знизу