Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
UopenEU‏ @UopenEU 5 ч.5 часов назад
Еще
Вийшов онлайн-каталог українських інвесторів в стартапи -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шкварки News‏ @ShkvarkiUA 10 мин.10 минут назад
Еще
Столярчук (прес-секретар Гройсмана):
- Цей "документ" дійсно не що інше, як підробка. Це фейк.
fga8gf.webp

Денис Пятигорец

Про «погану» владу
Дуже часто зустрічаю в коментарях тези про «погану» владу в Україні. І те влада зробила не так, і там вона в усьому винна, і взагалі, вона не чим не краща за попередню. Чи попередні. І все це підігрівається постійним: «відлік розпочато!», «владі залишились лічені дні», «третій Майдан» от зараз буде. Хоча ні, не зараз, а завтра. Ну, в середу – точно. І «владі нема куди буде втікати».
І весь цей трешак з’являється в коментах чи в постах час від часу при кожному проколі влади, яких, нажаль, вистачає – будемо відвертими. Але для об’єктивності давайте згадаємо й про інше:
- Саме ця «погана» влада пройшла весь шлях та домоглася безвізового режиму з ЄС;
- Саме ця «погана» влада підписала Угоду про асоціацію з ЄС;
- Саме ця «погана» влада не прогинається під диктат Росії;
- Саме ця «погана» влада створила всі сьогоднішні антикорупційні органи;
- Саме ця «погана» влада створила патрульну поліцію;
- Саме ця «погана» влада перетворила прокуратуру з «колєкторсько-рекетирського органу» на правоохоронний орган;
- Саме ця «погана» влада ліквідувала шахрайські схеми в системі державних закупівель, перейшовши на Prozorro;
- Саме ця «погана» влада ліквідувала схему фіктивного повернення ПДВ;
- Саме ця «погана» влада віддала мільярди гривень з Державного бюджету на місцеві ради, щоб вони самі вирішували на що їм витрачати гроші і як розвивати свої громади. А раніше це був зашморг для міських та сільських голів, щоб вони на колінах повзли до Києва та просили собі додаткові субвенції;
- Саме ця «погана» влада створила врешті повністю контрактну армію;
- Саме ця «погана» влада запустила процес реформування ЗСУ за стандартами НАТО;
- Саме ця «погана» влада запрошує інструкторів з НАТО для підготовки наших бійців;
- Саме ця «погана» влада укладає угоди про військове співробітництво з країнами НАТО;
- Саме ця «погана» влада кількістю своїх перемог на міжнародній дипломатичній арені дивує весь світ;
- Саме ця «погана» влада запустила прийом на державну службу на конкурсній основі;
- Саме ця «погана» влада змусила депутатів та чиновників декларувати свої статки та дала змогу громадянам України побачити, хто чим живе;
- Саме ця «погана» влада відмовилась від російського газу і при цьому зробила «Нафтогаз» прибутковим.
І це ж я перелічив не всі «перемоги», а лише ті, які НЕ РОБИЛА ЖОДНА ПОПЕРЕДНЯ ВЛАДА! Чуєш, Йуля? ЖОДНА! І це я не перелічував всього того, що вже сьогодні знаходиться на стадії законопроектів чи другого читання.
А тепер про головне – багато з того списку, що влада робила з великими пробуксовками. Суспільству, західним партнерам доводилось часто нагадувати про свої вимоги та змушувати владу зробити як треба. І влада прислухалася! І це дуже важливо. Бо саме тому ми маємо сьогодні весь цей список.
Я розумію, що по кожному пункту можуть бути зауваження. Але вони поодинокі та не носять системний характер.
Я розумію, що не все в нас ідеально.
Я розумію, що багато людей не сприймають «реформи», коли вони направлені на збільшення витрат з кишень громадян. Хоча саме через ці «великі тарифи», «збільшення пенсійного віку» і т.д. пройшли всі наші європейські сусіди з колишнього соціалістичного табору.
Я розумію, що претензій до влади в людей сьогодні може бути навіть більше, ніж цих пунктів, які я перелічив вище.
Я розумію, що мені зараз напишуть, що я "порохобот" 100500 рівня.
Але все це аж ніяк не може перекреслити того факту, що ця «погана» влада зробила для розвитку України в Європейському чи то цивілізованому напрямку більше, ніж всі «папєрєднікі» разом взяті.
Зі святом Безвізу, Хунта!
Все буде Україна!

распад и неуважение‏ @VictorKvert2008 4 мин.4 минуты назад
Еще
Пенс поблагодарил Украину за солидарность с США после газовой атаки Асада в Идлибе. АFT

Фрегат Військово-морських сил Росії "Адмірал Григорович" увійшов в східну частину Середземного моря та прямує до району, звідки американські есмінці в ніч на п'ятницю здійснили ракетний удар по авіабазі сирійських урядових сил.

п.с. интересно а топлива хватит?

Товарищи, "Ранним утром 7 апреля, около четырех часов по московскому времени....." (загробным голосом)
Кому интересно.. просто ради "для поржать":

Эх... Обамка-*** был культурный мальчик.. он всё ограничивался благородными пощёчинами...
Этот грубый мужлан Трамп начал сразу с подсрачников.. а ещё друг, называется :(

Марк Фейгін: Ситуація з Сущенком буде включена у звіт Держдепу з прав людини

Сырье и технология производства. Коньяк производится только из спиртов виноградного происхождения с последующим выдерживанием в дубовых бочках. Основой виски являются зерновые культуры (пшеница, ячмень, рожь, рис и кукуруза), впоследствии он тоже выдерживается в дубовых бочках.

тогда вопросы:
1. сивушные масла образуются при производстве спиртов виноградного происхождения?
2. ******* производится из спиртов виноградного происхождения?
3.Куда деваются сивушные масла из спиртов виноградного происхождения?
4. Водка производится из спиртов виноградного происхождения, но без выдерживания в дубовых бочках?
5.как делается спирт для водки?
6. водка отдающая сивухой это не водка?
Отожженая сивуха :браво:

Геращенко повідомила про відмову Росії створити п'яту підгрупу в Мінську з питань кордону:

Esther M Dihterman
5 хв. ·
FOXNews:
- Появились снимки со спутника, 20 самолетов разбили на базе.
- И русская аврора (Адмирал Григорович) прошла через Босфор и сунется в сторону кораблей США из которых пускали Tomahawk.
- Один из кораблей США перезарядили ракетами.
В Вашингтоне идёт заседании ООН.

Сегодня комиссионно, я и Фески64 осмотрели данный велик, для Владимира1.
Решение комиссии: не брать. Не потянет он Михалыча.стоит 25 кг украинских денех
adbee3.webp

Бейджин Мотор Верке

Андрій Шумило‏ @andykrim65 37 мин.37 минут назад
Еще
Сбылась мечта путриотов, крымнашистов и можемповторяк - столкнулись нос к носу со Штатами!
Но кроме нытья и криков "Так низззя!" - ничего...

Ангела Меркель: смещение Асада должно произойти политическим путем
07.04.2017

МеркельУрегулирование ситуации в Сирии должно быть достигнуто политическими средствами, а смещение президента Сирии Башара Асада — демократическим путем. Как сообщает Арменпресс со ссылкой на Тасс, oб этом заявила в Берлине канцлер ФРГ Ангела Меркель, комментируя удары ВС США по военной инфраструктуре Сирии.

«Сегодня я, как никогда, подчеркиваю, что правильно и важно все силы сосредоточить на политических переговорах в СБ ООН и в Женеве, чтобы добиться политического переходного решения и демократического смещения режима Асада, который принес так много страдания сирийскому народу», — сказала она.

Повреждение плаката с фото бойцов АТО: фигуранты пришли в полицию
Двое из трёх участников компании, которая попала на видео с камер наблюдения в центре города в момент повреждения баннера в честь бойцов АТО на площади Свободы, винят в произошедшем своего приятеля.

Двое друзей узнали себя на фото и видео в соцсетях и сами пришли в районный отдел полиции, сообщает сегодня отдел коммуникации Главного управления Национальной полиции в Харьковской области.

«Следователю молодые люди рассказали, что в ту ночь они, находясь в нетрезвом состоянии, возвращались с дня рождения домой. Когда они проходили по площади Свободы, их третий товарищ подбежал к баннеру с фотографиями погибших в зоне АТО бойцов и начал его срывать. Друзья пытались его остановить, но их слова на него не подействовали. Сейчас правоохранители проверяют правдивость слов молодых людей и устанавливают местонахождение третьего фигуранта», — говорится в сообщении облуправления полиции.

Сорванный баннер на заборе на площади Свободы 20 марта заметили проукраинские активисты. 21 марта в YouTube появилась видеонарезка из записей камер видеонаблюдения с разных точек в центре города, в том числе в районе площади Свободы. Полиция расследует инцидент по ч. 1 ст. 296 (хулиганство).

Назад
Зверху Знизу