as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Правильно сказано.

У 2014 році ми були без армії, без золотовалютних запасів, з мільярдними боргами і на межі дефолту. В принципі стояло питання існування держави. До кінця 2016 року в нас є армія, золотовалютні резерви, зупинили інфляцію і падіння курсу гривні, ми рік не закуповуємо газ у росіян і намітилося зростання. Запущена децентралізація, судова реформа, реформа армії, держзакупівель, кількість вироків за корупційними статтями б'ють рекорди. Список наших досягнень можна продовжувати довго.
Так, я порохобот, тому що у всіх перерахованих вище цифрах є велика частина роботи Порошенко і тієї ж БПП і НФ. Тому що на всі ці реформи потрібна була політична воля, розробка і прийняття законів.
І коли після всіх цих цифр до мене в коменти завалюються похмурі зрадофіли і починають нити про ліпецкуюю фабрику, вибачте, але я маю 100% право вважати їх імбецилами. У цих людей по життю - в одній руці ****о, а в іншій - ******и.
Щось не влаштовує - зміни це.
Не вмієш - навчись.
Немає часу - розстав пріоритети.
Немає грошей - зароби.
Немає бажання - займися іншим.
Немає можливості - створи її.
Не можеш нічого змінити - прийми це.
Але тільки не ной. Це твоє життя. Візьми відповідальність за неї. Ніхто не винен у твоїй нікчемності крім тебе самого.