Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
МолодецХорошо помнишь комуняцкие иназвания. Симоненко тобой гордится!
МолодецХорошо помнишь комуняцкие иназвания. Симоненко тобой гордится!
Нет. Ты заслужил красный галстук.3 из 9 учитывая что и бахмут и лиман это места где я бываю а днепр знают все, можно сказать шо по нулям...я заслужил рошенку?
Александр Полянский
Вчера в 23:15 ·
Друзі любі, скажіть мені, чому на супер патріотичному каналі Еспресо внизу в новинному рядку пишуть "На Україні", а не "в"??? Дуже чекаю відповіді друзів, які мають тісні зв'язки з журналістами і можуть напряму задати це питання. Або хочаб попередити їх, що ми задовбалися на це дивитися.
ПиСи. Хто зможе таки поспілкуватися, скажіть їм, що в дев'яностих і двотисячних люди мали співаків, журналістів та ще цікавих відомих людей за щось надзвичайне. Ніби небожителів. Ті часи пройшли. Ми виросли. Та падлюка, яка написала слова з фото нижче або вибачиться, або отримає зломаний ніс. Все просто. Вибачте, якщо когось образив. Відкритий до діалогу
![]()
![]()
3 из 9 учитывая что и бахмут и лиман это места где я бываю а днепр знают все, можно сказать шо по нулям...я заслужил рошенку?
Нет. Ты заслужил красный галстук.
А если по ссылке ваще не ходила на зефирку могу претендовать?)))))))))))А я не проходила. Можно мне тортик?
А если по ссылке ваще не ходила на зефирку могу претендовать?)))))))))))

Мы не дадим начать следующую сессионную неделю, если не будет создана ВСК по ценам на газ, - Тимошенко
Депутаты от фракции "Батькивщина" будут добиваться создания парламентской комиссии по изучению этого вопроса. Источник:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
И чё она кобенится ? Мужика ей, что ли не хватает ?Может кого из ХФ делегируем к ней, для этого дела ?
А я не проходила. Можно мне тортик?
Поєтому запретить не могу 

100%А если по ссылке ваще не ходила на зефирку могу претендовать?)))))))))))