Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Завтра в суде по державній зраді Януковича свидетельские показания будет давать Кровавій Пастор.
В качестве анонса.

Сегодняшние два часа допроса Пономарева стоят того.
Ох и ****и - овощные адвокаты, ох и ****и!
Судьи мне пока нравятся.
Кстати, сейчас на 112м Пономарев. Тоже интересно.

Щас там наверное этих стилей добрая сотня наберется:D
По этому спорить не вижу смысла. Имелось в виду- классический рок но более поздний в паре /Hard and Heavy/

так и есть

а я все ем. И даже не скажу, что самое любимое. Много чего
И Квины, и АЦэ-ДэЦэ, и Киссы, и Оззичка, и Слэйды. Вот такая каша, да
Это еще без Мьюзов и прочих Элтонов Джонов с Битлами и Нирванами)))

Alexey Petrov
24 хв ·
– Алльо, русские?! Доброго вам ивнинга! То вас Амеріка турбує.
– Хаюшки! Шо нада в натуре?!
– Вибачте, але там якись-то потвори зібрались нафтовий завод віджимати. Сподіваємось, що це не ви зненацька мозоком йопн@лись?!
– То не мы. Ваабще. Зуб даём... Даже не знаем, чем нефть отличается от завода. Нас тут нет вообще-то.
– Как это нет?! Вы же есть!
– Рэйбэны свои протрите. Нет, значит нет... Мы в Якутии сейчас... И не знаем куда это сейчас едет колонна бронетехники в сопровождении живой силы. И без понятия вообще, почему рязанские рожи косят под сирийцев. Нет нас, понятно. Мираж. Галюны. Ферштеен?
– Ну якщо нема, то значит нема. То напевно хтось інший зараз в приціли наших дронів та під удар Б-52 вползае. Вибачте товарищи, що потурбували. Добраніч.
– Ага. Добр... Так, стоп! Какие *** прицелы, какие дроны?! Абаждите... Аллё, аллё. Америка. Аллё... Памагиииитееее!

Не знаю, есть ли в ваших рецептах котлет такой, это теща моя так делает, к фаршу с хлебом она добавляет натёртую на тёрке картошку, от 30 до 40%.

Уверен, для твоей супруги, в фарш для котлет она этого не добавляет. Только спешиал фо ю.:D

Та не виправдовуйтесь. Зграя вас і так не засудить, а я ніхто, як тут сказали.

По зграе это к Тори.
Но тебе уже капитально бошку поправляет общение в здоровом коллективе.наконецто здраво оценил себя.

Не знаю, есть ли в ваших рецептах котлет такой, это теща моя так делает, к фаршу с хлебом она добавляет натёртую на тёрке картошку, от 30 до 40%.
Конечно. При чём картошку можно добавлять и сырую и варёную.. и даже с луком и грибами.. или сыром.. или укропом и чесноком..
Тут тоже вариантов несколько.

Підозрюваного міського голову Одеси Геннадія Труханова станом на вечір 14 лютого не привезли до Солом’янського суду Києва для обрання йому запобіжного заходу.

Про це повідомив прокурор Максим Кравченко, передає кореспондент Громадського.

«За інформацією, якою я наразі володію, підозрюваний Труханов не доставлений до суду для обрання йому запобіжного заходу», — сказав прокурор.

На запитання журналіста, чому його не привезли до суду, прокурор відповів: «як нам пояснили, наразі немає ресурсу».

Конвоюванням підозрюваного Труханова до суду має займатися Управління спецоперацій НАБУ.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

АХАХАХАХАХА :D Бензин закончился?

Anyway it's great you're here. How I miss the dinosaurs of the forum!!!(((
Кстати, в моем маленьком сыне тоже по крайней мере 4 крови намешано: русская, украинская, французская, итальянская и отдельной статьей - корсиканская. Это круто, я считаю. )))
Да, на этой планете лилось бы намного меньше крови, если бы эта кровь была смешанной до неузнаваемости.
Думаю, лет через сто так и будет.

«Жінок з війни не вміють зустрічати» – продюсерка документального фільму «Невидимий батальйон»

Жінка на війні – мало обговорювана тема. Незручна правда, що йде всупереч із суспільним стереотипним уявленням про те, що війна є суто чоловічою справою. «Дівчат в армії ніхто не чекає. Жінок з війни не вміють зустрічати, тому їм ще важче, ніж чоловікам, повертатися у мирне життя», – говорить Оксана Іванців, одна з продюсерок документальної стрічки «Невидимий батальйон», показ якого нещодавно пройшов у Києві.

Говорити про те, наскільки складно і часом боляче повертатися з фронту, важко й самим жінкам-військовим. Зустріч із режисерками цього фільму стала справжнім порятунком для декого з героїнь «Невидимого батальйону». «Я їм (авторкам фільму. – ВК) дякую за те, що вони слухали навіть тоді, коли вже не могли слухати. Це ви – перші люди, які вислухали. Не мама, не тато. Ну, ти ж не будеш мамі розказувати, як ти 45 трупів збираєш в поліетиленові пакети»,– сказала під час обговорення після показу стрічки Андріана Сусак, доброволець, одна з героїнь цього фільму.

«Я зовсім не була готовою до цієї історії», – згадує початок своєї роботи одна з режисерок «Невидимого батальйону» Аліна Горлова. – «Я йшла до Оксани Петрівни (Якубова Оксана була заступником командира батальйону по роботі з особовим складом. Потрапила під першу хвилю мобілізації. На момент, коли їй прийшла повістка, вона була головним економістом-фінансистом Міністерства фінансів України. – ВК), геть не розуміючи, куди я йду. Ми говорили протягом трьох годин, і з кожною годиною я все глибше усвідомлювала: це треба знімати. Ми домовились, що зніматимемо шлях реабілітації. Гадаю, Оксана Петрівна тоді теж не розуміла, як це буде. До цього я не стикалася із людьми, які мають такий сильний посттравматичний синдром, хоча я знала, що це таке. Ми розпочали зйомки, жили у тому ж санаторії, де проходила реабілітацію Оксана Петрівна. Було складно з психологами та психотерапевтами. Довести їм, що героїня фільму дала згоду зніматися. Вони нас усіляко перешкоджали. Там було кілька непоганих спеціалістів, але загалом, чесно кажучи, було зрозуміло, що психологи не готові працювати із такими людьми, не знають, як із такими людьми говорити».

«Ти боїшся розповідати, а люди бояться тебе слухати. І ти не знаєш, про що говорити з людьми. Це я вже зараз розумію. А вони (знімальна група «Невидимого батальйону». – ВК) почали слухати. І я почала говорити. Почала з собою працювати. Фактично ці зйомки мене спасли», – сказала Оксана Якубова.

Появі цього фільму передувала тривала робота: було проведено соціологічне дослідження участі українських жінок у війні проти російської окупаційної армії, було відзнято півсотні портретів жінок, які пройшли війну, і створено масштабний фотопроект. Фотовиставка експонувалась в українському Парламенті та Міністерстві оборони. Календар "Невидимий батальйон" отримав Гран-прі в Національному конкурсі соціальної реклами. Початковий етап проекту отримав підтримку відомих міжнародних організацій, зокрема УЖФ та UN Women. Документальна стрічка «Невидимий батальйон» відбулася завдяки грантовій підтримці американського агентства з міжнародного розвитку USAID. Про те, що не так із фільмом «Кіборги», знятого за бюджетні кошти, і якими мають бути фільми про війну, що триває в Україні, і про тих чоловіків і жінок, які знають про цю війну з власного досвіду, також йшлося у обговоренні після показу «Невидимого батальйону».

Автор фото – Лариса Артюгіна

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Конечно. При чём картошку можно добавлять и сырую и варёную.. и даже с луком и грибами.. или сыром.. или укропом и чесноком..
Тут тоже вариантов несколько.

Не, лук и так туда добавляли...

c6ecbe.webp

а я все ем. И даже не скажу, что самое любимое. Много чего
И Квины, и АЦэ-ДэЦэ, и Киссы, и Оззичка, и Слэйды. Вот такая каша, да
Вот прямо как я. От настроения зависит и времени суток, ну и атмосферного давления.:пиво:

С мест сообщают:
У нас тут во Флориде шутинг.в школе...пишут по крайней мере 3 погибло...50 Injured
Не знаю еще поймали или нет шутера...трамп уже что-то твитнул...комментаторы говорят надо крепко думать о продажах.оружия и об обслуживании психиатрами

Нет, ошибся, она на всех такие котлеты лепила, эхо войны 90-х
Да чего там "эхо"? Если фарш чисто свиной, то картошка в нём прекрасно себя чувствует. Она и лишний жир на себя возьмёт и упругости добавит за счет крахмала.
Правда 30% картошки- это уже что-то типа белорусского блюда, которое некоторые называют "души", но какая разница.. лишь бы было вкусно.
Я обычно если делаю с картошкой, добавляю совсем немного.. "для запаха" и для формы.

С мест сообщают:
У нас тут во Флориде шутинг.в школе...пишут по крайней мере 3 погибло...50 Injured

Капец..

а вот вам еще ***дства

Iryna Gerashchenko
4 год ·
Мінськ. Гуманітарна підгрупа, на жаль, завершилася безрезультатно через деструктивну позицію підконтрольних Кремлю представників ОРДЛО і іх кураторів з РФ . Вони блокують відкриття КПВВ « Золоте», росіяни не погоджуються на створення механізму з пошуку зниклих безвісти за іх участю та МКЧХ; й досі немає внятноі відповіді на украінську пропозицію по спискам заручників, натомість ОРДЛО намагається прив’язати звільнення заручників до питання амністіі ( стара іх тактика пов’язувати два різні питання). Украінська сторона ще раз повторила готовність до продовження процесу звільнення, ми також готові передати РФ засуджених за злочини перед Украіною російських громадян в обмін на політв‘язнів Кремля. Готові до компромісу задля якнайшвидшого звільнення й , попри всі препони, працюємо над цим.
Під час засідання гуманітарноі групи представники ОРДЛО спробували в некоректній формі згадати подіі Майдану й перейти до особистих погроз . Звичайно, я це рішуче зупинила, ми не дозволимо нікому принижувати пам’ять Героїв Небесноі Сотні і історію Украіни . Також на ТКГ украінські представники висловили нерозуміння, що координатор ОБСЄ Т. Фріш, як з’ясувалося, у Москві мав зустріч з радником Президента Путіна В. Сурковим і не поінформував групу і ТКГ ані про сам факт зустрічі, ані про іі результати. А перед цим він відмовився відвідати в старобельському СІЗО російського потіряшку Агєєва, мовляв, це були б політичні відвідини. Ми наполягаємо на неупередженому і незалежному підході координаторів до іх роботі , неприпустимості кулуарщини і вирішенні всіх питань в тристоронньому, а не двосторонньому форматі: Украіна- РФ- ОБСЄ.
Також ключова тема, яку жорстко підняв Л. Кучма на ТКГ- це безпека, й неприпустимість збройних провокацій. Він заявив про неприйнятність обстрілів як з боку ОРДЛО , контрольованих РФ, так і самоі Росіі, як приклад навів факт провокаційноі стрілянини в бік Украіни зі сторони російського населеного пункту Ушаковка.
Украінська строна наголосила, що в третю річницю підписання мінських угод невиконаними залишаються ключові блоки: безпековий і гуманітарний, й ми вимагаємо припинення обстрілів, негайного звільнення заручників і політв‘язнів, створення групи по кордону і формування зон безпеки на украіно- російському кордоні, безперешкодного доступу туди СММ ОБСЄ на постійній основі.
Р. S. Попри всі штучні препони, ми продовжуємо працювати над питанням звільнення заручників і вірю , що матимемо результат.

Назад
Зверху Знизу