Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Я, помиляєшся,дуже хочеш мої зуби побачити,зрештою не дочекаєшся.Дав слабину,хотів побачити хто є хто.
Сцикуни.

Ну что мне, десять раз ещё сказать что никто не собирался Вас обижать?

Хреновий Осипок ❦‏ @billi_67
Торговля пустыми баночками из под пива
#СССР

#какую_страну_просрали
В данном случае фигня. Мало ли чего народ собирал... Крышки пивные так точно.У меня была небольшая коллекция пальчиковых батареек, тогда когда их разных появилось. И ещё в СССР в киосках Союзпечати продавались наборы наклеек на спичечные коробки. И что? В СССР иных чудес хватало, а коллекционеры они везде коллекционеры.

Голос Америки‏Підтверджений профіль @GolosAmeriki
38 хв.38 хвилин тому

#НовостиСША60секунд

Новости США за 60 секунд. 13 ноября 2017 года

cc3egd.webp

Офіс Реформ МОУ‏ @reformsmod_ukr
12 год.12 годин тому

В суботу, коли українські громадяни відсипались від непростого тижня, Військово-медичний клінічний центру у #Харків взяв і перейшов на нову систему харчування за Каталогом.
А 15 числа на нове харчування перейде шпиталь у Вінниці.

cdced5.webp

hja0fd.webp

Канада задоволена прогресом в Україні – міністр оборони

В рамках саміту НАТО представники міністерств оборони США, Канади, Польщі, Литви та Великобританії провели окрему зустріч стосовно підтримки України.
Про це розповів присутній на ній міністр оборони Канади Харджит Саджан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Кожного разу, як ми збираємося у штаб-квартирі НАТО, то проводимо також зустріч із іншими державами, які надають підтримку Україні. Ми обговорюємо усе, що можна покращити і наразі ми дуже задоволені прогресом, який вдалося досягти, особливо стосовно тренувальної місії», - сказав Саджан.

Читайте також: Міністр оборони Канади одягнув вишиванку і звернувся українською
За його словами, під час зустрічі йшлося також про покращення взаємодії між різними країнами у підтримці України.

«Попереду досі ще багато роботи, тому ми тісно співпрацюємо із міністром Полтораком й іншими представниками уряду, аби досягти більшого», - зазначив міністр.

Окрім цього, представники США, Канади, Польщі, Литви та Великобританії обговорили важливість продовження в Україні реформ, які дозволять «змінити та збільшити наш внесок та тренування». Йшлося й про ініціативу розміщення на Донбасі миротворчої місії ООН.

Звичайно, ми поговорили про миротворчість і про те, як забезпечити, аби будь-яка подібна ініціатива була на користь Україні», - зауважив Саджан.

У зв’язку із цим він наголосив, що Канада «не підтримує пропозицію Росії стосовно розміщення миротворців, яка не поважає кордони України».

Я все понимаю. Но Фима Звягильский, не самый бедный, *****, в Украине человек. Оседлал в свое время шахту, приватизировал ее, заработал на ней сотни миллионов денег и теперь еще и пенсионный фонд ему платит 170 штук пенсию.

Иногда хочется одеть кожаную куртку, взять маузер и через мушку спросить -- какого ***?

не розганяйте зраду
героям - пошана, живі -мають жити. за те й герої помирають.

мене вразила клькість іноземців, що заходили до музею АТО. В будній день, в холодний дощ. Не тургрупами, а самі -по двоє, троє, сім`ями.
потім бачила у одного в інстє фотки з написами "power mother who protects ukraine from Rusha`s breaking"

вони поважають, що ми живемо повним життям під час війни
а уж як *****ів це коробить...

Я не разгоняю зраду. А показываю,что мне приходилось видеть, когда в центре города проводят в последний путь погибших в АТО воинов, отдавших свою жизнь за мир над нашими головами, а другие в этого время веселятся в ресторане. Я это видел своими глазами и аж противно становилось.

АХАХАХА :D

Никакой фантазии.

Задержанных с 6 кг взрывчатки в Киеве ранее выгнали из палаточного лагеря на Грушевского - Соболев

Задержанные вчера в Киеве с 6 кг взрывчатки мужчины за сутки до этого были выгнаны из палаточного лагеря под Верховной Радой. Решение об их изгнании принял комендант лагеря в связи с тем, что они систематически нарушали дисциплину.

Об этом KV стало известно из сообщения на странице народного депутата Егора Соболева в социальной сети Фейсбук.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я все понимаю. Но Фима Звягильский, не самый бедный, *****, в Украине человек. Оседлал в свое время шахту, приватизировал ее, заработал на ней сотни миллионов денег и теперь еще и пенсионный фонд ему платит 170 штук пенсию.

Иногда хочется одеть кожаную куртку, взять маузер и через мушку спросить -- какого ***?

Картинка - наброс. Ещё в 2016-м был ограничен макс.размер пенсии, около 10700 грн.

Картинка - наброс. Ещё в 2016-м был ограничен макс.размер пенсии, около 10700 грн.

Точно. Пошел удалять. Это пенсии до ограничения. А там, кстати, и указано, что пенсии на 2016 год.

as266, удалите свое цитирование с картинкой, если можно.

Назад
Зверху Знизу