Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мне одному показалось, что солист на моторолу похож?
Там еще у дудочницы фамилия ШарийА так, неплохо.
[MEDIs://www.youtube.com/watch?v=RX2gw0ffWG8
Повернись живим
29 хв ·
На війні гинуть не лише люди. Вмирають також міста – боляче, повільно і некрасиво.
У Мережі досі можна знайти рекламу елітних курортів у Широкиному. До ваших послуг Wi-Fi, кондиціонер, автостоянка та вікна з видом на море. Пансіонат "Єлєна", гостьовий дім "Малєнькая росія" (тонкий натяк, "перша ластівка" нинішніх подій), міні-готель "Азов Причал"... На узбережжі котеджі "найвищих світу цього": тут і прокурори, і футболісти, і чиновники.
Історія останніх чотирьох років цього літнього раю – це історія трансформації на місто-примару. Понівечені гойдалки, пляжні парасольки, покинуті і розтрощені іграшки, порожні вулиці, згарища – нагадує зону відчуження. Власне, це і є зона відчуження. Вікіпедія каже про 60% зруйнованих будівель, але на око їх значно більше. Адже «прилітає» досить регулярно.
Найзапекліші бої за селище тривали з вересня 2014 до липня 2015, Широкине було розірване навпіл, аж поки українські військові остаточно не витіснили бойовиків і не зайняли найближчі висоти. Контроль над селищем значною мірою блокує доступ до Маріуполя.
Зараз Широкине звільнене, але мертве. У руїнах будівель укріплюються і несуть варту бійці.
Води тут досі багаті на бички, а навколишні степи – на дичину. Місцеві птахи майстерно мавпують характерний свист міни – з незвички ведешся та озираєшся у пошуках найближчого укриття. Флора і фауна виявилися живучішими за людей і бетон.
RIP тобі, Широкине. Рано чи пізно на руїнах виросте нове місто. А поки лишається вгризатися в землю і тримати позиції. Та звісно, підтримувати українську армію:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Olena Maksymenko
Фонд «Повернись живим»
Для швидких переказів в Україні і за її межами:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
поддерживаю...Особенно женщины
это мы себя хотим успокоить, шо оно вроде как кажется. На самом деле оно так и есть. Если говорить про всю Украину, нас изначально разделили и сталкивали лбами. Вот западенцы такие , а те кто на юговостоке другие. Те кто на запад от Киева, те более свидомые, и если бы такие же свидоимые жили на восток от Киева, то президентом был бы Черновол. Вкидывали тему, про кто кого кормит. Вкидывали и сегодня вкидывают языковую тему. И много другого. А Украина, она такая как есть. С одинаковыми проблемами во всех регионах, может с немного разным менталитетом, тож по регионам. С исторически сложившимися разными сферами влияния. Короче, те кто хотят видеть Украину как вотчину, или шоб вообще её не было, просто умело пользуются всеми этими общими проблемами и тем чем мы живущие в разных кутках Украины, разные.Да, СВ, мне тоже иногда так кажется.
Больше на Леджера. И немного на Трухильо...что солист на моторолу похож
тут ты перегнул.А потом вся одежда куревом пахнет.
Я вообще не сторонник каверов, мне после оригинала они все выглядят и звучат убого. Мне даже песни в исполнении последующих разных солистов одной и той же группы уже не очень нравятся, подсознательно сравниваю с первоначальным вариантом.Прости, но нет(((
Эта дудка... Хотя, голос у солиста и неплох.
Не. Ну, не "1" во всяком случае. Оригинал душу вынимает. А тут срали-мазали.
Highway to **** лучше вообще не пытаться слушать...
Вот это мне больше от них зашло из каверов.
ага. Пытался найти оригинал, но пока не получилось. Наверное потому , что когда была популярной Металика, мне было уже не до неё.)))мне после оригинала они все выглядят и звучат убого.
Та ну...И немного на Трухильо...
МУЗЫКА 21 апреля 2017, 17:10
12-летний сын Роберта Трухильо дебютировал в составе «Korn»
моторовский enter sandman звучит как по мне лучше оригинала.они все выглядят и звучат убого