Спочатку відключили бан на пости в темах у тих в кого ти в ігноре. Я побачив що в цитатах проявились люби друзі та разігнорив всіх бо як інакше лад навести?
Опять власть меняется. (с) свадьба в малиновке
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Спочатку відключили бан на пости в темах у тих в кого ти в ігноре. Я побачив що в цитатах проявились люби друзі та разігнорив всіх бо як інакше лад навести?
...
А откуда такая уверенность что он будет их марионеткой выполняя их цели? Саакашвили далеко не овощ и скорее сам использует их в своих интересах.
Да потому что он человек пришлый. Его пригласили заниматься делом, реформами, для начала, в одной области, а он занялся политикой. И меня, например, больше раздражает его обсирание нашей власти, чем той же Юли, потому что она коренная.Вот именно никакой угрозы. Было такое мнение мол он разгоняет зраду и вобще шатает нашу стабильность. Но ведь этим занимаются многие, но такая реакция только относительно него.
Ну пусть посол поинтересуется, сколько, *****, украинских школ в Венгрии.Еще одни мовноущемленные, мляць, йовбаки
Бик, для якого здійснили "прорив" на арену, теж помилково думає, що він тут господар.
Бик не знає, що він вже ні на що не впливає, а "прорив" на арену - це не шлях до панування на ній, а кінець історії ще одного бика.
Бик не знає, що господарем на арені є ота мала смішна цятка. Є господарем не тому, що цятка сильніша, а тому, що цятка, навідміну від бика, має інтелект і є суб'єктом процесів, а бик лише об'єктом.
Бик не знає, що бути господарем арени він не може й теоретично. Бо в його документах написано "Бик". Тим більше, коли на арену його хочуть вивести *******ьно, без документів працівники стайні.
Бик не розуміє, що працівники стайні, які хочуть здійснити "прорив" бика на арену - це не його друзі, просто:
* одним набридло годувати бика,
* іншим набридло прибирати за биком,
* треті сподіваються поквитатись з матадором,
* четверті сподіваються, що бик зачепить когось з глядачів і можна буде поквитатись з керівником арени
* а п'яті вже приготувались кричати зрада в будь-якому випадку підбираючи речьовки: "Бика не впустили на арену, зрада", "Бика не можуть ***** з 1 удару. Поганий матадор. Зрада", "Бика вбили. Це не гуманно. Зрада", "Бик прорвався через огорожу і покалічив людей. Зрада, ганьба і позор".
Біда працівників стайні в тому, що вони не надто розумніші за бика і не розуміють, що рішення про те чи випускати чи не випускати бика на арену приймають не ті, хто прибирає гуано за биком, а директор стайні, директор арени і організатори кориди.
Біда працівників стайні в тому, що вони не надто розумніші за бика і не розуміють, що їхня спроба випустити бика на арену в якій є велика дірка в огорожі, тим самим показуючи недобрий приклад міським божевільним,... ця спроба не принесе нікому з них ніяких дивідендів і ніколи не перетворить працівників стайні в матадорів, зате може перетворити працівників стайні на вязнів.
Бо матадора від працівника стайні, тим більше від бика, відрізняє наявність інтелекту.
П.С. Під час написання посту жоден бик не постраждав.
П.П.С. Прошу пробачення в справжніх los toros bravos за таке недолуге порівняння.
действительно, о чем это я? все так быстро случилось и неожиданно, кто же мог подумать?А вот тут я официалку жду. Какая тебе реакция через 15 минут?
Юлю однако зафукали
І що? Михо *****в собі в штани, щоб смерділо Пороху? ****ец #лайфхак !
да пох, вата знает что построил , значит будет *******А пока это только планы когда его построят и построят ли в ближайший год хотя-бы неизвестно.
А у меня не хватает силы волия, кстати, тоже стараюсь
послушай, в свое время, в горах Таджикистана, я видел как действует наряд в рамках боевой задачи и на Китайской границе видел как парный наряд задерживал сотню китайцев.А он и действовал в рамках тех средств что им выделили на эту задачу. А средства можно и недостаточные выделить.
Да потому что он человек пришлый. Его пригласили заниматься делом, реформами, для начала, в одной области, а он занялся политикой. И меня, например, больше раздражает его обсирание нашей власти, чем той же Юли, потому что она коренная.
В чемпионате Украины по проёбам с явным отрывом победила команда Саакашвили. Прорыв государственной границы перекрывает ВСЕ проёбы Банковой. Слава победителю!
вспомним чуть раньше,когда он вошел в Парламент Аджарии с розой в руке.Я на події в Грузії в восьмому році зараз трошки інакше гляжу.
А у меня не хватает силы воли
Особенно бесит, когда не догоняешь- ****** пишет или просто ****ько переросток.