Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Спочатку відключили бан на пости в темах у тих в кого ти в ігноре. Я побачив що в цитатах проявились люби друзі та разігнорив всіх бо як інакше лад навести?

Опять власть меняется. (с) свадьба в малиновке

...

А откуда такая уверенность что он будет их марионеткой выполняя их цели? Саакашвили далеко не овощ и скорее сам использует их в своих интересах.

Я на події в Грузії в восьмому році зараз трошки інакше гляжу.

e9bjhe.webp

Вот именно никакой угрозы. Было такое мнение мол он разгоняет зраду и вобще шатает нашу стабильность. Но ведь этим занимаются многие, но такая реакция только относительно него.
Да потому что он человек пришлый. Его пригласили заниматься делом, реформами, для начала, в одной области, а он занялся политикой. И меня, например, больше раздражает его обсирание нашей власти, чем той же Юли, потому что она коренная.

Еще одни мовноущемленные, мляць, йовбаки
Ну пусть посол поинтересуется, сколько, *****, украинских школ в Венгрии.
Кстати, еще и Румыния в эту колею стала. Там, наверное, тоже сотни украинских школ.

Mason Lemberg
3 вересня о 21:15 ·
La corrida de toros

Бик, для якого здійснили "прорив" на арену, теж помилково думає, що він тут господар.
Бик не знає, що він вже ні на що не впливає, а "прорив" на арену - це не шлях до панування на ній, а кінець історії ще одного бика.
Бик не знає, що господарем на арені є ота мала смішна цятка. Є господарем не тому, що цятка сильніша, а тому, що цятка, навідміну від бика, має інтелект і є суб'єктом процесів, а бик лише об'єктом.
Бик не знає, що бути господарем арени він не може й теоретично. Бо в його документах написано "Бик". Тим більше, коли на арену його хочуть вивести *******ьно, без документів працівники стайні.
Бик не розуміє, що працівники стайні, які хочуть здійснити "прорив" бика на арену - це не його друзі, просто:
* одним набридло годувати бика,
* іншим набридло прибирати за биком,
* треті сподіваються поквитатись з матадором,
* четверті сподіваються, що бик зачепить когось з глядачів і можна буде поквитатись з керівником арени
* а п'яті вже приготувались кричати зрада в будь-якому випадку підбираючи речьовки: "Бика не впустили на арену, зрада", "Бика не можуть ***** з 1 удару. Поганий матадор. Зрада", "Бика вбили. Це не гуманно. Зрада", "Бик прорвався через огорожу і покалічив людей. Зрада, ганьба і позор".

Біда працівників стайні в тому, що вони не надто розумніші за бика і не розуміють, що рішення про те чи випускати чи не випускати бика на арену приймають не ті, хто прибирає гуано за биком, а директор стайні, директор арени і організатори кориди.
Біда працівників стайні в тому, що вони не надто розумніші за бика і не розуміють, що їхня спроба випустити бика на арену в якій є велика дірка в огорожі, тим самим показуючи недобрий приклад міським божевільним,... ця спроба не принесе нікому з них ніяких дивідендів і ніколи не перетворить працівників стайні в матадорів, зате може перетворити працівників стайні на вязнів.
Бо матадора від працівника стайні, тим більше від бика, відрізняє наявність інтелекту.

П.С. Під час написання посту жоден бик не постраждав.
П.П.С. Прошу пробачення в справжніх los toros bravos за таке недолуге порівняння.

А вот тут я официалку жду. Какая тебе реакция через 15 минут?
действительно, о чем это я? все так быстро случилось и неожиданно, кто же мог подумать?
Грицак, Князев, нач погранслужбы , Аваков, Луценко, всі в шоці и не знают что сказать стране, даже в ФБ или ТВИ.
Подумаешь прорыв госграницы, группой лиц, в сговоре и с помошью техсредств. Бывает, чё народ беспокоить по пустякам? Пусть танцы со звездами смотрят. Хорошо хоть танки не поставили в Краковце, а то бы их в день танкиста зашкварили :(
хоть Усик порадовал

Вот еще что из конспирологии есть

Антон Швец‏
@ardogun

Поздравляю Вас, Арсен Борисович. Наварили ****а на роту, а слабак Петя. На шаг ближе к Вашему перевороту. А я в вас всегда верил! С первого дна!

А он и действовал в рамках тех средств что им выделили на эту задачу. А средства можно и недостаточные выделить.
послушай, в свое время, в горах Таджикистана, я видел как действует наряд в рамках боевой задачи и на Китайской границе видел как парный наряд задерживал сотню китайцев.
нет, я не погранец.

Да потому что он человек пришлый. Его пригласили заниматься делом, реформами, для начала, в одной области, а он занялся политикой. И меня, например, больше раздражает его обсирание нашей власти, чем той же Юли, потому что она коренная.

Ну, для меня это только сорта, в которых я не разбираюсь. И у той, и у другого просто нет цели сохранить Украину, им важно сберечь себя.

Юрій Гудименко
В чемпионате Украины по проёбам с явным отрывом победила команда Саакашвили. Прорыв государственной границы перекрывает ВСЕ проёбы Банковой. Слава победителю!

"...Слободян також вважає, що ця ситуація може негативно вплинути на безвіз для українців і це питання може підніматися в Європарламенті. "Це логічно, бо безлад на кордоні з ЄС не є позитивом для іміджу України. Наші "друзі" (у лапках) скористаються цим, що б підняти питання про призупинення безвізу", - вважає він.Детальніше читайте на УНІАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А у меня не хватает силы воли:плачу:
Особенно бесит, когда не догоняешь- ****** пишет или просто ****ько переросток.

Вот, скажи, ты же иногда едешь в одном автобусе, когда туда заходит парочка пьяных? Ну, совсем же не обязательно с ними дискутировать. Вот и тут так. Просто помни, что это только увеличивает количество запаха перегара. Ну, правда же...

bje3fb.webp

Назад
Зверху Знизу