Че-то знают, наверное)))А че они говорят, что я брехун?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Че-то знают, наверное)))А че они говорят, что я брехун?
Зеленых ****и так, что даже нам их жалко было. Мы хотя бы город видели. А они постоянно за забором бегают и прыгают. Особенно 4 и 5 полки.
Если нас на полигон вывозили один день в неделю, то у них и по два и по три дня бывало. Нас, земляков, когда по частям разбросали, мы потом переписывались. Они там вешались. В переносном смысле слова. Но бывало, что и в прямом.
Так что, про таманцев аккуратнее. Не известно еще.
Самолет штурмовала только 9-я рота. Домики по тактико-специальной подготовке штурмовали все.

Так вот, Игорь. В дивизии бегали и землю рыли все, независимо от цвета формы. Линейные подразделения больше, тыловые и кухонно-сантехнические меньше.
Розкажи мені про мене. Але Олег 66 правий, тему тре міняти, що небуть про дівчат давай...

У второго полка в основном шагистика была. Мы их на полигоне почти не видели.

Може і номер частини нагуглиш?. Больше не буду.
А че они говорят, что я брехун?![]()

Я ж турист-пішохід. Мені було у кайф, погано що темп підлаштовувати доводилось, а не свій і лижи не любив... А так, ще й пяток автоматів у здохликів забирав і під ребра пинав тих хто затримує...![]()
И ныряли многие. Ото мать и смотрит, где при погружении ласты белеют.

Че-то знают, наверное)))

Спустя 363 года после Переяславской Рады Украина восстановила безвизовый режим с Европой.
Розкажи мені про мене. Але Олег 66 правий, тему тре міняти, що небуть про дівчат давай...
ЗІ Суслік, десь років двадцять пять тому мені хлопець один доказував, що бачив своми очима як я мав **** з однією співробітницею. Ми були з нею дуже близькі, але цього ну не було!!! От просто не цікавили у цьому сенсі одне одного. Так що ти будеш не перший...
«Питання полягає в тому, чи це відключення мало б стосуватися усіх в Росії чи персонально окремих осіб. ЄС не хоче запроваджувати санкції, що стосуватимуться простих росіян, які не несуть відповідальності за агресію проти України.
Путін не відреагує на санкції, коли пересічним росіянам житиметься гірше, прості люди його не цікавлять», - констатував Боні.
Блин. Ну не могу.
То же самое. Расскажи мне про то, как мне приснилось все, что я написал выше. Как мы от дивизии до деревни Новой бегали и как мы на полигонах умирали.
Вот зла не хватает и не докажешь же ничем.
Дафай дафай. Ти на полігоні а я у ньому КМБ проходив і присягу приймав, а потім у сусідній казармі спостерігав через вікно. Тому вірю тобі беззастережно і стовідсовково. Продовжуй, пліз, цікаво ж...Може і номер частини нагуглиш?.
Ги єдиний полк у дівізії який весь час навчався і бойове чергування ніс. Не збирав пьяних, не охороняв МВД, не супроводжував грузи мінфіна, лише полігон, показухи і дуже нечасті тоді бойові тривоги. От ***** таких вчити?
ЗІ А я ось сіре мєнтовське хб на полігоні бачив дуже мало, і бачив-то лише тому що у учбатах ваші були у вашій формі. І нічого що у кожної частини був свій день тижня на полігоні?
Суслик, слабо адресу свого полка викласти, бо мені теж цікаво, де саме ваш ППД і чи ревально з нього на полігон пішки. Я дійсно два роки за забором, або ППД або полігону... Ти бував у нас, а я вас ні разу...
Я
Один в обозе служил, ему из обоза виднее, как третий полк маршброски бегал, .

До речі з вертольотів у вікна стрибали знаєш з якого полку?