Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
:пиво:
И всем-всем-всем - ДЯКУЮ!
Я с вами редко здесь, но всех любдю и читаю всё-всё-всё!

И шо, от бабце было лениво написать, кого с Днем рождения? Я снова все пропустил((
С Днем рождения!

и еще немного...

Подробнее на РБК:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
После сбоя глава государства объявил выговоры вице-премьеру Дмитрию Рогозину, главе «Роскосмоса» Игорю Комарову,
Диме попало незаслуженно в этот раз.Оно ж и при СССР срабатывало.Выполнила свою миссию,возможно не дала сгореть ракете.А впрочем..Может дима обидится и хлопнет дверью? Во потеха то будет. Впрочем нет,пусть работает. А то вдруг действительно придёт нормальный руководитель.

И шо, от бабце было лениво написать, кого с Днем рождения? Я снова все пропустил((
С Днем рождения!
То я поздно вылезла ;). Не кроши батон на старушку!:пиво:

Лабутены круче, как по мне :yahoo::rolleyes:

С ДР :пиво:
Ну, то такое. Мне и то, и это очень даже. Но Лабутены шлягернее.
Спасибо за пздрвлн))):пиво:

блин, как вставить, чтобы изображение большим показывало?

Замість випускного - нові операційні: Школярі Харкова відмовилися від гучних свят заради порятунку життів (відео)

Навіть за простими підрахунками, випускники України щороку таким чином могли би збирати мільярд гривень на доброчинні справи.
Скрін відео
Більше двох десятків врятованих життів і ремонт в операційній - випускники однієї з харківських шкіл третій рік поспіль відмовляються від проведення гучних свят по закінченню 11 класів. Про це йдеться в сюжеті fakty.ictv.ua, передають Патріоти України.
Випускники віддають гроші у місцеву кардіохірургію, а лікарі на них купують необхідні для операцій матеріали.
"За три роки до ініціативи цієї школи не долучилася жодна інша", - каже директор. Хоча згадує, наскільки непросто було реалізувати ідею. Дітей, які одразу щиро відмовлялися від випускного заради благодійності - одиниці, а батьків - іще менше.
Переконали екскурсії до операційної. Водночас, навіть за простими підрахунками, випускники України щороку таким чином могли би збирати мільярд гривень на доброчинні справи.
Цього року в середньому на випускний батьки витратять близько 5 тисяч гривень, в Україні - майже 200 тисяч випускників. Якщо зібрати ці гроші, вийде мільярд гривень. Це майже сто тисяч вилікуваних сердець.
Дитячі вчинки змінили й батьків, кажуть у школі, багато дорослих продовжують допомагати кардіоцентру.

Видеосюжет ICTV:

И шо, от бабце было лениво написать, кого с Днем рождения?
А вдруг человек не хотел, чтоб знали? Я ж ночью постила, она уже спала. Спросить не могла.

Девчата - Бабулько и Сепсеп - вам в копилку о старом знакомом:
:пиво:

Spartak Lysenko
21 мин ·
Прочитал пост Бутусова о сенсационной
победе "Лестер - Сити" в чемпионате
Англии по футболу.
Я несколько лет работал в "Челси", когда
его тренировал Клаудио Раньери, тренер,
приведший "Лестер - Сити" к чемпионству.
Знаком и с ним, и с бывшим игроком "Челси",
а ныне защитником "Лестера", немцем Робертом Хутом.
Хотел было написать что-то об этом
знаменательном футбольном событии,
да теперь не буду. Опередили.
Бутусову лучше знать, как всё было.
Он же "эксперт". У него есть Google.

breaking mad ‏@breakingmad_ 2 ч.2 часа назад
На Первомайской демонстрации в Петербурге веганы и зоозащитники подрались с ЛГБТ

#классика

Oleh Yermokhin

13118994_10208070381650138_6239480533700926313_n.jpg
Так он вроде советником остается.

Pavel Bovsyn
9 год. ·

“До вечора в бліндажі було вже 25 надважких поранених. Місця критично не вистачало. Поранені лежали, сиділи, висіли одне на одному. Так тісно, що навіть кочегарити було не потрібно, та й нічим. Повсюди було чути стогін від болю. Медичне сортування досягало найдраматичнішого апогею. Деякі поранені не зверталися до медика, надавали допомогу один одному самостійно. Запаси ліків добігали кінця”. В таких умовах трохи більше року тому у Дебальцевому молодий військовий медик Олександр із позивним “Смайл” завершував складну чотиригодинну операцію на печінці, шлунку і підшлунковій залозі пораненого. Без наркозу, донорської крові, інструментів і апаратів, під світлом примітивного китайського ліхтарика. Пацієнт живий, стан стабілізовано. Його перші слова після того, як медик витяг дихальну трубку: “Док, я все чув! Ти перебирав мої кишки! Я хотів тебе *****!” 26-річний хірург Олександр із позивним “Смайл” дозволив пацієнту себе *******, якщо вони колись виберуться з цього пекла, зрештою випрямляє спину, що нестерпно болить, адже оперувати доводилося на колінах... За дев’ять останніх днів це була вже 95-та зареєстрована операція молодого медика. “Наступний!”
Зі своєю червоною медичною сумкою, яку бійці жартома називали косметичкою, Олександр, немов коректор долі, не один раз виправляв цифру “200” на “300”. Приємний і простий у спілкуванні, скромний – але з величезним багажем досвіду. Після інтернатури він встиг попрацювати в лікарні усього два місяці, і одразу вирушив на фронт, де протягом 14 місяців воював за життя бійців. Під Дебальцевим молодий лікар залишився єдиним хірургом на весь плацдарм. Результати його операцій нині дивують навіть поважних медиків.
– Спочатку я оперував у місцевій лікарні Дебальцевого, потім у Світлодарі. Поступово ці медичні заклади розбивали ворожі обстріли. Залишилась тільки лікарня в Артемівську. Раз у раз я намагався переконати себе, що ситуація повністю контрольована, та трапилось усе несподівано. Зранку на територію медроти влетів “уазик”. У ньому – поранений майор. Надаємо йому першу допомогу, переносимо в реанімобіль, плануємо виїжджати до Артемівська, як чуємо від нашого командира фразу: “Ви куди? Біля Логвинового прорвалися російські танки й перекрили трасу. Робіть усе тут.” У майора – кульове поранення в поперековій ділянці спини, зовні – кровотеча, що всередині, я гадки не мав. Йому потрібна була екстрена операція. Поки зупиняли кровотечу, табір піддався мінометному обстрілу. Я встиг накрити майора бронежилетами, впав на підлогу реанімобіля й почав молитися. Бог милував. Здавалось, що це сповільнені кадри якогось фільму. Але ми не глядачі, а виконавці ролей у цій фантастиці. Я розумів: наступний обстріл нас точно не омине. Вирішив перенести пораненого у бліндаж. Так і розпочалася наша “окопна” хірургія.
Із цього дня його операційною став бліндаж — яма, перекрита брусами дерева-кругляка, землею, бетоном, клейонкою та шинами. Операційним столом — лежаки, накриті карематами, із яких легко витирати кров, щоб потім на них спати. Операційними лампами – світлодіодні китайські ліхтарики. А мінімальний набір інструментів із лікарської сумки довелося поповнити кліщами електрика — вони перетворилися на ампутаційні кусачки.
– Уся спеціальна техніка знаходилася в реанімобілях, які були знищені у перші дні. Та найприкріше – відсутність засобів для наркозу. Наші анестезіологи творили дива. Із нічого створювали речовини, що могли забезпечити хоч якесь знеболення.
Під інтенсивним обстрілом у медиків майже повністю блокувався доступ до питної води. Залишалась технічна, але й її запаси швидко вичерпувались.
– Колега-анестезіолог вдався до тактики безшлакового підтримання життєдіяльності: перейшов на споживання винятково води і 5% розчину глюкози. Я теж спробував глюкозу, після чого вирішив поки що залишитися, як і більшість, на “шлаковому” раціоні, що містив печиво та брудну воду.
Останнім прооперованим бійцем у дебальцевському бліндажі став Сашко Тарасюк. Саме той, що хотів “*****” дока.
– Починаючи, я розумів, що оперую живий труп. Сварив анестезіолога, який був моїм асистентом, що рукави його вовняного светра постійно потрапляють у живіт пораненого. Для мене, як і для кожного хірурга, стерильність під час операції – понад усе. “Операційну лампу” тримав наш водій Андрійко Мазепа. Діставалося від мене і йому, бо я постійно просив, щоб світло падало на рану. Але ж та лампочка китайського ліхтарика не те що для операцій не годиться – під нею читати неможливо. Та іншого в нас не було.
Як тільки лікар вийшов із оточення, зателефонував до лікарні в Артемівську, щоб дізнатись про стан Сашка, одного з його найважчих.
– Чую від лікаря запитання: “Чому ви не поставили товстіші дренажі?”. Пояснюю медику, що дренажів у нас взагалі не було, я просто нарізав трубочок від системи для крапельниці. “Але ж ви розумієте, що потрібні товстіші дренажі?”. Знову пояснив, що операція проводилась в бліндажі, практично в повній антисанітарії, земля сипалась у живіт під час обстрілів. Лікар знову видає: “Треба було ще поставити шлунковий зонд”. Я запитав, звідки мені його було взяти в цих умовах. Ми розмовляли на різних мовах. Медик зрозумів мене тільки після того, як побачив фотографію з нашої операції.
P.S. Кажуть: “Хто рятує одне життя, рятує світ”. Врятованих світів молодий хірург не рахує. Лише зізнається, що за рік на фронті став набагато старшим.

13174129_572959979533783_2854302152967312698_n.jpg

Девчата - Бабулько и Сепсеп - вам в копилку о старом знакомом:

Блин, вот уж о чьих пэрлах и обосратушках тома собрать можно(((
Понаехало, *****, патриётофф(((

Igor Zubkov ㋡ ‏@IgorZ_ua 22 мин.22 минуты назад
Я думал, что видел всё.
#РФ Девочка рисует на ПРАХЕ своего прадедушки свастику!
#Победобесие

ChopY9uWMAAOrkU.webp

proxy.jpg

Блин, вот уж о чьих пэрлах и обосратушках тома собрать можно(((
Понаехало, *****, патриётофф(((
ChoicRrXAAQ5OlA.webp

Lenz Gottfried ‏@evergreen_dn 1 ч.1 час назад Украина
#Одесса @ServiceSsu
Max RT!
та самая ****а раздававшая аквафреши и колорадки на 2 мая
https://www.facebook.com/psn.alionacheban
ChogRnEU4AA3F3A.webp

ChogRmxU4AA7UwX.webp

Choq8BeVAAY3lvQ.jpg

Надолго его не хватит, так что пользуйся пока моментом. :D Головокружительная карьера у пацана - начал тоже советником, но при министре, а закончит советником при губере. Поедет опять в свою хрущобу в Мюнхене. Если немцы у него гражданство не заберут.
Да их отсюда не выгонишь:D Вон савик забесплатно готов работать:D

vAnilla Love t ‏@5AllanLeVito 2 ч.2 часа назад
История с картиной из праха прадедушки напомнила Аддамсов:

- Какой милый. У него дедушкины глаза.
- Да, вынь их у ребенка изо рта.

Непопулярно о Савченко
04 мая 2016, 20:37

Сегодня Надежда отказалась заполнять документы на экстрадицию. Я лично немного в шоке. И объясню почему.
Надежда ведет себя как человек имеющий гарантии неприкосновенности. И отказ заполнять документы, потому что они нарушают её чуткую душевную организацию - это уже перебор. Это либо дурость, либо игра на публику под гарантии неприкосновенности для участников этого цирка.
И пока вы меня не заплевали, я вам скажу вещи, которые вам расскажет тот, кто был в плену. На меня подписаны донбасовцы, айдаровцы, военные, которые были в плену, они подтвердят.
Так вот - в плену ломают всех. Вообще всех. Да, можно говорить что я полный ноль, который не видит настоящего героизма Надежды Савченко и её готовности *******. Но скажет мне это разве что диванный воен. Любой, кто был в плену расскажет вам, что когда ты "там" и с тобой "работают" - то ты живешь лишь мыслями о выживании. Посмотрите на Олега Кузьминых, которого сломанного вернули из плена. Олег сейчас ушел в религию, он не способен командовать подразделением. Его ломали. И сломали.

Посмотрите на Андрея Гречаного, на "Рахмана". Он до сих пор восстанавливается. Вспомните, как он сглатывал слезы, звоня матери сразу после освобождения.
Ни они, ни другие люди которые были в плену не попали бы в такую ситуацию, когда их пришлось бы уговаривать заполнять документы на экстрадицию.
А они герои. Люди, попавшие в плен при выполнении поставленной им боевой задачи, люди осознанно идущие в бой.

Да, вы можете мне сказать, что Надежда Савченко стальная, а всякие рахманы, кузьминых и прочие пленные - слабохарактерные нытики. Но у меня другое собственное мнение. Надежду не ломали, как других пленных, и она имеет гарантии, что так как с другими пленными - с ней обращаться не будут.
Так что я бы хотел, чтоб Надежда подписала эти документы, переступив через свою уязвленную гордость и вернулась в Украину. Не стоит переводить акцию по освобождению пленницы в акцию уязвленного самолюбия.

Cho1ZsYVAAAZsyr.webp

Останнє редагування:
Замість випускного - нові операційні: Школярі Харкова відмовилися від гучних свят заради порятунку життів (відео)

Навіть за простими підрахунками, випускники України щороку таким чином могли би збирати мільярд гривень на доброчинні справи.

Скрін відео

Більше двох десятків врятованих життів і ремонт в операційній - випускники однієї з харківських шкіл третій рік поспіль відмовляються від проведення гучних свят по закінченню 11 класів. Про це йдеться в сюжеті fakty.ictv.ua, передають Патріоти України.

Випускники віддають гроші у місцеву кардіохірургію, а лікарі на них купують необхідні для операцій матеріали.

"За три роки до ініціативи цієї школи не долучилася жодна інша", - каже директор. Хоча згадує, наскільки непросто було реалізувати ідею. Дітей, які одразу щиро відмовлялися від випускного заради благодійності - одиниці, а батьків - іще менше.

Переконали екскурсії до операційної. Водночас, навіть за простими підрахунками, випускники України щороку таким чином могли би збирати мільярд гривень на доброчинні справи.

Цього року в середньому на випускний батьки витратять близько 5 тисяч гривень, в Україні - майже 200 тисяч випускників. Якщо зібрати ці гроші, вийде мільярд гривень. Це майже сто тисяч вилікуваних сердець.

Дитячі вчинки змінили й батьків, кажуть у школі, багато дорослих продовжують допомагати кардіоцентру.

Видеосюжет ICTV:

Это про Бойко, инициатива достойная но руководство школы - Видродження.

Я просто открыла для себя Ленинград с песней "НА БТРах..." А потом другие. Как по мне, то лучше Ленингад с матами, чем то, что по м1 крутят у нас.

Ты наверное пропускаешь политзанятия в сахарной теме. Я тут Шнура открыл еще хрен знает когда.

Троль 90-го левела.

Чего только стоят его хиты про горящую Москву, патриотку и мусор.

Но больше всего мне нравится Красная смородина. Так тонко подъебнуть всю духовную нищету российского империализма мог только Шнур.

Талантище.

Непогана_Тетяна ‏@ian_tanya 27 мин.27 минут назад
В Португалии Интерпол с полицией накрыли Российскую ОПГ, связанную с футбольными клубами. Операция "МАТРЕШКА"
Cho2SucWkAELj_L.webp

Cho0SPpXIAEqTfT.webp

Petr Terentiev ‏@xxxpitx 2 ч.2 часа назад Украина
Партия Свобода помогает с проблемами электорату
ChonNfgWEAAaP0T.jpg

Лавров: "Асад нам не союзник, между прочим"
Президент Сирии Башар Асад не является союзником России в том смысле, в котором США является союзником Турции. В Москве поддержат любую форму государственного устройства Сирии, о которой договорятся сами сирийцы. Об этом заявил глава МИДа России Сергей Лавров в интервью РИА "Новости".

"Асад нам не союзник, между прочим. Да, мы его поддерживаем в борьбе с терроризмом и в сохранении сирийского государства. Но он не является союзником в том смысле, в котором Турция является союзником США", - сказал он.

"У нас позиция завершается на фразе "мы поддержим любое решение сирийских сторон". Они должны сами договариваться. Для этого есть рамки, которые Совет Безопасности ООН очертил, для этого есть и опыт сосуществования сирийских этнических, политических, религиозных групп", - сообщил глава российской дипломатии.

Главным вопросом сирийской повестки дня остается перемирие в стране, напомнил Лавров. С 27 февраля вступил в силу режим прекращения огня. В течение последних нескольких дней "режим тишины" действует в пригороде Дамаска - в районе Гута, а также в Латакии.

В своем интервью глава МИДа России также выразил надежду на то, что перемирие в Латакии и Восточной Гуте станет бессрочным. При этом он подчеркнул необходимость сделать все для того, чтобы вступило в силу перемирие в Алеппо, где в течение недели продолжаются массированные минометные и ракетные обстрелы города со стороны боевиков.

Министр иностранных дел РФ также надеется, что межсирийские переговоры возобновятся уже в мае. Такой же точки зрения, по его словам, придерживается и спецпосланник генсека ООН по Сирии Стаффан де Мистура.

Сергей Лавров напомнил в этой связи, что в предыдущий раунд переговоров, прошедший в апреле, сирийская оппозиция вышла из переговорного процесса. "Они опять сказали, что им нечего обсуждать до тех пор, пока не будет ясно, через какое точно время Асад уйдет", - пояснил он, отметив, что переговоры продолжились с теми сирийскими группами, которые остались в Женеве.

После частичного вывода российских войск из Сирии СМИ сообщали, что россия и США договорились об отставке Асада с переездом в другую страну. Однако в Кремле эту информацию опровергли, отметив, что "россия ни по дипломатическим, ни по иным каналам не обсуждает вопросы самоопределения третьих стран, в том числе и Сирии".

Отметим, в середине апреля британский парламентарий Дэвид Дэвис, недавно посетивший Дамаск и побеседовавший с Асадом, рассказал газете The Independent, что Владимир путин лично заверил Башара Асада в том, что россия не даст сирийскому правительству потерпеть поражение в гражданской войне с оппозицией.

По его словам, он спросил Асада, почему путин приказал вывести из Сирии часть российских войск. Асад ответил, что Россию критиковали за препятствование мирным переговорам. А затем, как будто невзначай, добавил: "путин обещал, что не позволит мне проиграть".

С 27 февраля в Сирии действует режим прекращения огня. Перемирие не распространяется на запрещенные в России и других странах организации "Исламское государство" (ИГ, ДАИШ), "Джебхат ан-Нусра" (сирийское подразделение "Аль-Каиды") и другие группировки, признанные Советом Безопасности ООН террористическими.

В апреле сирийские повстанческие группировки пригрозили войскам Асада ответить силой в случае нарушения перемирия и атак по мирному населению. В результате повстанцы перешли в наступление. Сирийская оппозиция считает, что Асад использует режим прекращения огня для укрепления своих позиций в стране.

Во вторник стало известно о готовящемся создании в Женеве российско-американского центра по контролю за режимом прекращения огня в Сирии, а также о скором объявлении режима тишины в Алеппо.

Ukrinform ‏@UKRINFORM 8 мин.8 минут назад
Фотографія з прибуттям військової техніки США в Молдову підкорила Інтернет

Cho9P9iXEAAeHpW.webp

Ukrinform ‏@UKRINFORM 9 мин.9 минут назад
Бойовик передав Україні список з понад 1500 "товаришів по службі"

5 канал ‏@5channel 14 мин.14 минут назад
Модний дім Chanel влаштував показ на Кубі
#відео

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу