Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Я тоже там сейчас часто бываю и заметила, что русский у многих очень ограничен. Если в семье на нём не говорят или не читают, то они правильным русским языком не владеют. На бытовом уровне да, но не больше. А уж писать без ошибок вообще сложно - пишут "можна" по ****огии с украинским.

а какой уровень может предложить русскоязычное тв сейчас? "Очевидное-невероятное" с Капицей точно транслировать не будут. Тот шлак, что транслирует Интер и иже с ним не надо быть 7 пядей во лбу, чтобы понимать. Писать при просмотре ТВ вообще то не надо. Поэтому я настаиваю, что мы с такими ребятами 1:1 в этом вопросе. Я тоже не учила, писать могу, но с ошибками, или с редактором.
Ну а научные фильмы с запада идут в украинском переводе.
Правда не знаю как будет с кабельным. У нас Тревел идет на русском и Натгеовайт вроде тоже, вот я уже и не различаю. Тв выключен, а на каком вчера про обезьян смотрели уж и не помню.

пишут "можна" по ****огии с украинским.

как слышат так и пишут. И шось мне подсказывает, что они то слово употребляют, и как на украинском пишут.Тут проблема уже не языковая, а грамотности.

Вот вы провели ****огию с украинским. А какая она, та ****огия?

Поэтому я настаиваю, что мы с такими ребятами 1:1 в этом вопросе. Я тоже не учила, писать могу, но с ошибками, или с редактором.
на русском или украинском? Вам субтитры с какого на какой нужны?

на русском или украинском? Вам субтитры с какого на какой нужны?

Мне? В этом случае вообще не нужны. Разве что с английского и любого другого на все равно русский, или украинский.:D
Это не мне
В западной части Украины, особенно в деревнях и маленьких городах, молодёжь плохо понимает русский, так как не учили его в школе. На бытовом уровне ещё поймут, о чём речь, а вот заумные дискуссии или фильмы по телевизору будут понимать с трудом.
Вот для них пусть хотя бы субтитры пишут.

Не учила украинский, но пишу с ошибками и на том, и на другом.
Не учила, в смысле я училась в РСФСР, в Нечерноземье.
Тогда пардон мадам.))) В этом случае вас понять можно. По поводу субтитров. Мне они не нужны ибо я понимаю о чём там кажуть на обеих языках. И да. Я , мои дедушки с бабушками ,родители, дети и внуки, родились и живут и прожили в сельской україномовній місцевості, при том одни с южных областей Украины, некоторые с Западной но субтитры при просмотре кино где на русском речь не нужны ни кому. Иногда, даже посмеиваемся с тех субтитров.

Хотя. Если того требует закон , то пущай они будут.

но субтитры при просмотре кино где на русском речь не нужны ни кому. Иногда, даже посмеиваемся с тех субтитров.
как это никому? есть довольно большая аудитория иностранных студентов и просто иностранных работников, которые изначально учили украинский перед приездом сюда...плюс туристы...и что они увидят? в Украине телевидение крутит передачи и фильмы на иностранном языке и даже без субтитров - грубейшее неуважение к собственным гражданам и государственному языку! кто-то из нас хорошо знает английский или немецкий - давайте тогда без перевода и субтитров и на них фильмы показывать по ТВ... а на остальных как-то *******!

есть довольно большая аудитория иностранных студентов и просто иностранных работников,
я ж не против. И вы тут действительно правы. А разговор то начинался про селян, и их детей, которые не понимають.

Я, в принципе, кроме радиорокс ничо не слушаю. Так у них и так контент меня устраивал. А теперь - не знаю. В 25 % нужно впихнуть всю классику рока. Ну, посмотрим.
А вот "русскоерадио-Украина" звучит явно по-дыбильному. и никому, кроме меня, ухо не режет, увы.
По-обывательски чисто скажу - может, и нужно было акцентировать именно на русском языке. Но тогда ж явно пришьют геноцид какой-нибудь, пидарасы.
Как говорит Гофер - сложно всё:)

***се? Я у маршрутці, о 6-й ранку, після введення квот почув після гарної української пісні "Рускоє радио" ледь не підстрибнув, подумав насниться ж таке, але ні не спав:D:D:D Потім все стало на місця, після пішла якась надпопсова руська какашка... Але на контрасті, шаблон було порвано. Навіть Рускоє радіо не змогло знайти такого гівна українською, щоб на його фоні іхні еталонні какашки не так дешево виглядали...

cabd2b.webp

Столярова, Шувалов - на вихід!
Приготуватися "Інтеру"?
Російським пропагандистам, рупорам Кремля, цинічним брехунам, ганебним маніпуляторам і відвертим ворогам України не місце в нашому інформаційному просторі.
В очікуванні справедливості.
Зорян Шкіряк.

Если брать молодежь, которая живет в самых отдаленных селах(!, "доця, в Україні нема дєрєвні,є село" говорил мне дядько один, мой первый знакомый в Украине) то те ребята и полтавский украинский не очень поймут. Да, в школе не учили, так же как и я украинский, было достаточно тв и общения, на ре годы в нашем городе не так много мовы было, поэтому я считаю себя с ними на равных в этом вопросе. Ну и титры в помощь, правильно.

Казав мені гуцул(!!! ) Сашко з Ворохти: "Навіть я балаканину верховинських гуцулів не розумію":D:D:D Але про полтавський то занадто. Бо дуже близький до літературного, а його навіть гуцули з найвіддаленіших місцин розуміють.

я ж не против. И вы тут действительно правы. А разговор то начинался про селян, и их детей, которые не понимають.

Реально столкнулась с такой молодежью с зу. Русский плохо понимают. Польский да, англ учат, на укр говорят.

Реально столкнулась с такой молодежью с зу. Русский плохо понимают. Польский да, англ учат, на укр говорят.

такое в Закарпатье есть,в Львовской,Волынской,Ивано-франковской в массе такого не было

такое в Закарпатье есть
Закарпатье , то интересный такой край. И разнообразный. И если в общем о Западной Украине, что большинство, или даже много не понимают русского языка, это совсем не так. Не разговаривают на нём, это одно. А не понимают - это совсем иное. Если честно, мне самому легко писать на русском, даже легче чем на украинском. Но разговариваю я всю жисть всегда и везде, на украинском. А вот интересно... в Германии, существуют диалекты, а в Украине у нас, в каждом крае тож типа своя мова, то у нас тож диалекты, или таки местный суржик.

Блин...
Такое вокруг варится, а они какой-то херней время занимают(((

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

СИЛОВИКИ ПРОВОДЯТЬ ОБШУКИ В 15 ОБЛАСТЯХ У КОЛИШНІХ НАЧАЛЬНИКІВ УПРАВЛІНЬ МІНДОХОДІВ, ВЖЕ ЗАТРИМАНО 23 ОСОБИ

11:40, 24 травня 2017

Брифінг проводять у "Києві", саме сюди на вертольотах доставлять затриманих

Глава МВС Арсен Аваков і військовий прокурор Анатолій Матіос на брифінгу. 24.05.2017

пресс-служба МВД

Силовики проводять обшуки в 15 обласних управліннях колишнього Міндоходів, вже затримано 23 особи. Про це на брифінгу, який транслював телеканал "112 Україна", заявили глава МВС Арсен Аваков і військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"Я думаю, що це найбільша антикорупційна операція, яка проходила і проходить дотепер у масштабах країни. Близько 96 млрд грн збитку державі група виявила. І зараз тут розташований штаб, тому що тут у спеціальному оперативному режимі проходить координація затримання підозрюваних по всій країні. Тут їх будуть приймати, Анатолій (Матіос) їх буде направляти в суд", - заявив Аваков.

Як розповів головний військовий прокурор Анатолій Матіос, на даний момент проводяться 454 обшуки, з яких 220 квартир, що належать фігурантам, 54 будинки, 36 гаражів, 21 об'єкт нерухомості, 85 автомобілів, юридичні особи і підприємства у вигляді елеваторів, заводів, фабрик.

Затримання екс-чиновників в рамках антикорупційної операції поліції і прокуратури. 24.05.2017

пресс-служба МВД

"На даний момент понад 1700 співробітників Нацполіції і близько 500 військових прокурорів проводять 454 обшуки на території 15 областей держави, відбувається одномоментне затримання низки осіб, які зараз у зв'язку з необхідністю їх доставки в суд для обрання запобіжного заходу, завдяки можливостям і сприянням МВС, Нацгвардії, будуть доставлятися авіатранспортом сюди з врученням підозр і відправкою до Печерського суду для розгляду по суті наших клопотань про обрання запобіжного заходу - арешт", - заявив Матіос.

112.ua

За словами Матіоса, частина людей вже затримані,*їм обирається запобіжний захід.

"Зараз відбувається операція щодо перших керівників та їх заступників всіх 15 обласних управлінь Міністерства доходів і зборів на той момент, так званих державних податкових адміністрацій, які мали пряме відношення до організації функціонування так званих податкових майданчиків, вони ж програмні підприємства, вони ж транзитери для податкових ям,*у результаті чого держава недоотримала,.. а фактично злочинна організація Януковича, Клименка та тих, хто досі перебував в Україні, змогла збагатитися за рахунок платників податків на доведену слідством суму у*97 млрд грн", - пояснив військовий прокурор.

На даний момент затримано 23 чиновників. Матіос перерахував їхні посади:

"Колишній глава Міндоходів*у Дніпропетровській області, колишній начальник Міндоходів, це обласні керівники, Луганська область, глава податкової АР Крим, кілька керівників майже всіх районів Києва податкових інспекцій, вони за статусом фактично дорівнюють податковим областям, заступники Полтавської податкової адміністрації, заступник начальника Міністерства доходів і зборів*у Харківській області, начальники податкової Полтави, начальник управління Державної податкової адміністрації в Харківській області, голова*Державної податкової адміністрації в Харківській області генерал-лейтенант Денисюк. Обшуки також проводяться щодо керівництва податкових адміністрацій інших областей, в тому числі Одеси, фактично за місцем знаходження всіх податкових майданчиків, куди заганяли підприємства реального сектора економіки".

Затримання екс-чиновників в рамках антикорупційної операції поліції і прокуратури. 24.05.2017

пресс-служба МВД

Глави силових відомств також роз'яснили, що це тільки перша хвиля затримань за цим провадженням.

"Ми припускаємо притягнути до відповідальності працівників органів прокуратури, працівників органів СБУ та працівників державних податкових адміністрацій. Без цього триєдиного спрута в державі не почалася б війна, тому що пограбування держави на такі мільярди гривень внаслідок тотального збагачення людей, які досі перебували в країні", - зазначив Матіос.

Додамо, що мова йде про статті КК "Сприяння існуванню злочинної організації", "Участь у злочинній організації" та "Зловживання службовим становищем, яке тягне за собою матеріальний збиток".

пресс-служба МВД

"Для кожного із затриманих фігурантів все готово зараз,*у даний момент. Частину людей, затриманих*у Києві, вже відправлено до Печерського суду для розгляду клопотань про арешт. Частині вручаються підозри, частину доставляють зараз, це особливий топ, Дніпро, Харків, Одеса, яких ми дуже чекаємо, тому що це люди, які цілком обізнані, зараз не при владі", - зазначив військовий прокурор.

Простите, я с тф, мне чистить тяжко текст((

Назад
Зверху Знизу