Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Напомним консулу:D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сантехник киевский ‏@santehnikki 2 ч.2 часа назад
Любі мої ! Я на цій самій колясці з Колчаковськіх фронтив вивозила Савченко! Кулі свєстіли в мене над головою!!
CjTSLBuWsAAxB63.webp

ȠpuŦyƛA-С ‏@PrytSLU 2 ч.2 часа назад
Адвокати були не в курсі
Юліна партія - не в курсі.
А де "чіткий план", "вона працює"?

СБ України ‏@ServiceSsu 44 мин.44 минуты назад
#СБУ викрила злочинне угруповання, що викрадало зброю з військових складів

13241418_133838890364944_3729236308862784549_n.jpg

ЗСУ - НАША ГОРДІСТЬ! ‏@UaForces 16 мин.16 минут назад
@UaForces В Парижі чоловіча збірна України з фехтування на шаблях здобула «золото» на етапі Кубка світу з фехтування.

Alik Derkach
2 мин
Знаю,кто следующйи заявит о своем вкладе в освобождение Надежды. Это будет Саакашвили и его "молодая команда".

Надежда Савченко отказалась от цветов и объятий лидера "Батькивщины" Юлии Тимошенко при встрече в аэропорту "Борисполь" после возвращения из двухлетнего плена в России.
"Мы с вами не достаточно близки", - ответила она Тимошенко и просто протянула ей руку. После чего украинская летчица отправилась в Администрацию президента.
Надеюсь, видео будет)

Dmitro Vovnyanko

Про Савченко. Трохи сумно.

Мабуть я буду оригіналом, але я таки подякую за це звільнення:

- українському дипломатичному корпусові;
- особисто міністру іноземних справ Павлу Клімкіну;
- політичному керівництву країни;
- президенту України Петру Порошенко.
- Службі Безпеки України;
- Службі зовнішньої розвідки;
- всім нашим західним союзникам, які гарно розраховують, міцно тиснуть і вчастно стримують.
- бійцям 92-ї бригади, що взяли в полон матеріал для обміну;
- українським слідчим і суддям, які не взяли кремлівський хабар. Бо скільки пропонували - мені фантазії забракне уявити.

Без них - хріна чого взагалі відбулося б. Згодні?

Yuriy Sergeyev @Yuriy_Sergeyev 4 мин.4 минуты назад
Пишаюся, що теж був причетний до того,аби Надя повернулася додому! з поверненням тебе, Надю! ми усі довго чекали!
CjTxH01XIAAPyea.jpg

Мамалуй возмущен освобождением лейтенанта. Я не понял, он не должен слушать стоя решение Верховного Главнокомандующего или это только судей касается?

Я тоже думаю, что возвращение Крыма и Донбасса и водружение украинского флага над Кремлем это спецом такой ход, чтобы отвлечь народ от реальной жизни, тарифов, мизерных зарплат и пенсий. :піп:

тих двоих террористов президент помиловал - они возвращаются невиновными людьми.
а савченко осужденный преступник .
Так шо это может быть просто возвращением бывших боевиков родину, почесным президентским рейсом.
ждем шо будет дальше

А шо с шефом не общаешься?
:піп: :піп: :піп:

Вы там все штоле с шефом не общаетесь?!

img

IgorGirkin
‏@GirkinGirkin
Не-не, ополченка ... "самый позорный" еще впереди ;)
CjTw8qPWgAINVoV.webp

Natalia Kapinus ‏@kapinusnatalia 16 мин.16 минут назад
ТРЕВОГА! Двух луганских милиционеров Александрова и Ерофеева похитили *****ы и везут в Москву! ЛНР срочно должна вмешаться!!! и ДНР прицепом

Andriy Tsaplienko
1 ч ·
"Я хочу попросити вибачення у всіх матерів, чиї діти не повернулися". Первые слова Надежды на украинской земле. Никогда не слышал такого от украинских политиков.
"Дайте мені не скурвитись, дайте мені не спаскудитись, я зроблю все, щоб ви в мені не розчарувалися"
Такого тоже не слышал..

Dmitro Vovnyanko

Про Савченко. Трохи сумно.

Мабуть я буду оригіналом, але я таки подякую за це звільнення:

- українському дипломатичному корпусові;
- особисто міністру іноземних справ Павлу Клімкіну;
- політичному керівництву країни;
- президенту України Петру Порошенко.
- Службі Безпеки України;
- Службі зовнішньої розвідки;
- всім нашим західним союзникам, які гарно розраховують, міцно тиснуть і вчастно стримують.
- бійцям 92-ї бригади, що взяли в полон матеріал для обміну;
- українським слідчим і суддям, які не взяли кремлівський хабар. Бо скільки пропонували - мені фантазії забракне уявити.

Без них - хріна чого взагалі відбулося б. Згодні?
одного и самого главного участника забыл упомянуть, который жизнь свою отдал, Вадим Пугачёв

Каменяр ‏@hu_lviv 14 мин.14 минут назад
Саакашвілі: Порошенко призначив уряд, який не зміг зруйнувати жодного дорожнього знаку!
CjTzpwcWsAE3wyZ.jpg

каким прицепом ? разве ********овка - это не единое целое ?
Не:D

****ый стыд...

Я тоже думаю, что возвращение Крыма и Донбасса и водружение украинского флага над Кремлем это спецом такой ход, чтобы отвлечь народ от реальной жизни, тарифов, мизерных зарплат и пенсий.

Стопудов. Это всё американцы затеяли.

А как же жена в недостроенной хате на родине?

Брысь
smiley14.gif

Каменяр ‏@hu_lviv 1 мин.1 минуту назад
Каменяр Ретвитнул(а) Еспресо
а я думав це звільнення є результатом "абсолютно чіткого плану тимошенко"
Еспресо
‏@EspresoTV
Звільнення української льотчиці та народного депутата #Савченко відбулось завдяки "нормандській четвірці", - Олланд.

А как же жена в недостроенной хате на родине?

Ти б свою жєну сходіл провєдал, чучєло. А то, я смотрю, ти так увльокся тєм, чьо там у ****ов творітся, что єйо поді ужє вєсь двор на дєтородном органє катаєт, пока ти тут Інтернетах Путіна с Кадировим прославляєш....

Назад
Зверху Знизу