Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Подожди пару годиков.. Эти же люди начнут ему памятники ставить. И совершенно искренне будут доказывать, что они всегда Порошенко уважали.
Что в очередной раз докажет, что мнение "народа"- это не та величина, которой можно оперировать.Навряд чи, нарід буде пам'ятати не реформи, а дорогий газ та зірвані шапки(навіщо було це робити, хз, може й справді не дуже хотілося на другий строк). Це я як безпосередній "контактер" можу сказати, бо у народу вже інший кумир, за якого і газ здешевшав, і бенз, і долар. Навіть, якщо стане гірше, усе буде списуватися на козні "папіредників"
Что в очередной раз докажет, что мнение "народа"- это не та величина, которой можно оперировать.
Да, внутренняя политика у Порошенко никак не получалась.Так, безумовно. Але у короткостроковій перспективі це дає результат, та ще й який!
І тим більше мене дивує, що наш "дипломат та гросмейстер"цей момент просто продовбав. Сам чи з "допомогою" консультантів, які вливали, що "усьо хорошо", вже не важливо. Маємо те, що маємо
Навряд чи, нарід буде пам'ятати не реформи, а дорогий газ та зірвані шапки(навіщо було це робити, хз, може й справді не дуже хотілося на другий строк). Це я як безпосередній "контактер" можу сказати, бо у народу вже інший кумир, за якого і газ здешевшав, і бенз, і долар. Навіть, якщо стане гірше, усе буде списуватися на козні "папіредників"
С долларом нужно до конца августа -начала сентября погодить.
До цих пір не знайшов пояснення такому аномальному укріпленню гривні.
Можливо, у вас є пояснення ...
Фурса на НВ виклав свою версію:До цих пір не знайшов пояснення такому аномальному укріпленню гривні.
У Калины в теме.
С кем ты споришь, коллега?Самое интересное, что ни ********, ни порохоботы, ни 73% этого ужасного *****-народа ни за российский Крым, ни за ДНР. Тут единицы не патриоты, но в обоих шалашах в процессе срачей так усердно выискивают врагов народа, что это зачастую превращается в охоту на ведьм. В лучшем случае человек, который имеет отличную от твоей точку зрения, глупый. В худшем - агент кремля.
До цих пір не знайшов пояснення такому аномальному укріпленню гривні.
Гройсман хоче залишити добрі спогади про своє прем'єрство.Неблагодарное это дело ванговать.
По моим прикидкам 2 фактора - сезонный и дефицит гривны.
Я **** избирательной комиссии на всех выборах. Смирись, выборы состоялись. Хочешь узнать отношение народа, а не сухой опрос- посиди за столом, повыдавай им бюллетени, послушай их вопросы типа "где тут против **** порошенковской проголосовать?". Это ненависть в чистом виде.
астроодессит;66278482 Раз они не хотят помогать стране сказав(ла):Тіки так, і обнести колючим дротом.
мадама, у вас есть точка зрения? просю