Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Как вам евробляха?

fddj0f.webp

Маруся Звіробій.

Якщо проведуть тест завтра.
теста не будет - "Евролаб" российская контора... напомнить историю про мельдоний? потому Зе так рвется сдавать ****изы именно туда... обоснованно ожидает, что кураторы его прикроют

Анатолій Мицкан

Без агітації! Просте питання від нас до ВАС. Бо нам потрібен діалог!

Ми - середній клас, бізнесмени, працедавці, ті, хто створюють робочі місця.
ВИ - молодь, яка вчиться і шукає роботу.

Ми - у переважній більшості підтримуємо Порошенка.
ВИ - Зеленського.

І я ВАМ зараз опишу, що будемо робити ми, якщо Ваш кандидат переможе. А ВАС прошу уважно прочитати. Бо нам потрібен діалог!

Ми підтримуємо свого кандидата, бо бачимо зміни, які дають нам можливості створювати робочі місця.
Ми упевнені у правильному шляху, яким іде країна.
Ми чудово розуміємо проблеми, які є у нас.
Нам теж багато чого не подобається.
Але нам подобаються реформи, які зараз є в країні.
Нам подобається всеосяжна зона вільної торгівлі з мало не всім світом, у тому числі з ЄС.
Нам дуже до вподоби перспектива вступу до ЄС найближчим часом.

Саме тому ми інвестували та інвестуємо багато грошей в Україну, український бізнес.

Ми - найменш упереджена частина суспільства. Ми дружимо найперше з калькулятором і добре все вираховуємо. І ми вирахували своє майбутнє, якщо Ваш кандидат переможе.

І у нас є всього три опції, як житимемо далі. Обирайте, яка Вам більше до душі.

1. Ми закриваємо свої бізнеси, згортаємо інвестиції, звільняємо своїх працівників і виїжджаємо у стабільні демократичні країни з ринковою економікою.

2. Ми закриваємо свої бізнеси, згортаємо інвестиції, звільняємо працівників і залягаємо на дно. Ми - небідні люди і можемо собі дозволити кілька місяців чи навіть років нічого не робити, чекаючи повернення кращих часів.

3. Ми продовжуємо працювати, частково згортаємо інвестиції, частково звільнюємо працівників, намагаємося пристосуватися до нової влади.

Насправді, є ще 4 варіант. Ми не захочемо другого Януковича і радикальна частина нас зробить революцію...

А тепер цифри.

За Порошенка у першому турі проголосували близько трьох мільйонів людей. З них ми - це близько 2 мільйонів.

На нас працюють від 1 до 20 працівників у середньому.

Візьмемо нижню планку і усереднимо до 10, навіть ще менше - до 5.

Тобто, ми забезпечуємо роботою приблизно 10 мільйонів людей.

Гадаю, насправді, більше. А це дві третини працюючих людей в Україні.

Із кола мого спілкування я можу приблизно розрахувати ці 2 мільйони працедавців по трьох категоріях, описаних вище, десь так:

1. 1 000 000 людей виїде з країни. А це близько 5 000 000 звільнених працівників, які стануть безробітніми.

2. 500 000 людей закриють бізнес і заляжуть на дно. А це ще 2 500 000 безробітніх.

3. 500 000 людей будуть виживати, скоротивши близько третини персоналу, а це ще мало не мільйон безробітніх.

Що ми маємо? Якщо Ваш кандидат переможе, ми зробимо безробітніми від 7 до 8 мільйонів людей. + сюди ще нас півтора мільйона - це в сумі мінус 9 мільйонів платників податків, які не зароблятимуть нічого і нічого не платитимуть до бюджету.

Те, що це обернеться колапсом держави, гадаю, зрозуміло.
Першими вимруть пенсіонери.
Потім ВИ - молоді, які не матимуть роботи, бо ми - працедавці, зникли і зробили це раптово.

А знаєте, чому бізнесмени - ядро підтримки Порошенка і у випадку обрання Вашого кандидата, діятимуть так, як я описав?

Тому що при Порошенкові більшість із нас стали бізнесменами. А програма Вашого кандидата, його висловлювання, висловлювання його експертів, зрештою, олігархи, які за ним стоять - це все в сумі вказує на неможливість ведення бізнесу в принципі.

Найпростіший приклад: Ваш кандидат схвально ставиться до увімкнення станку друкування грошей. А це миттєва інфляція. Все стає дорогим. Наші товари і послуги - теж. Люди купують їх все менше. Платити зарплати нашим працівникам стає неможливим...

Шановні виборці кандидата Зеленського. Ви закінчите свої університети і не матимете роботи. Бо Ваш вибір вгробив бізнес. Держава зупинилась... Зрештою у такому стані її може викупити дядя Вова - той, що в Кремлі. Тоді усім знайдеться робота на сибірських лісоповалах, нафтових чи газових родовищах... А жити там є де: бараки ГУЛАГу ще стоять...

Тепер просте питання: Ви справді хочете такого майбутнього?

Ще в першому роліку-зверненню Шута до Президента я звернув увагу на обличчя Зе. Там було декілька крупних планів. На його обличчі я побачив чи то ознаки старіння швидкого, чи ознаки алкоголізму .
Дуже схоже на алкозалежного. Я бачив такі обличчя.
:D:пиво:

Він маленький ростом шкіри мало, тому вага шкіри мала і не обтягує обличчя.:D
Я також бачу кожен ранок біля кіоску коли йду за цигарками.

Андрей Шор
3 ч. ·

На Тарутинском полигоне, что на юге Одесской области, проходят испытания новейших ракетных комплексов. Сегодня, 4 апреля, там была протестирована «Ольха-М».

Эта реактивная система залпового огня с корректируемым боеприпасом имеет максимальную дальность стрельбы в 130 км – сегодня данная характеристика была озвучена впервые. Как сообщил генеральный директор КБ «Луч» Олег Коростелев, «Ольха» получила новое топливо, новую систему управления и новую систему позиционирования и подготовки курса.

покажите эту статью всем поклонникам Зе, особенно молодёжи!

cbabf0.webp

Електоральна карта Зеленського-2019 - це електоральна карта Януковича-2010. Зараз поясню.

Я співставив результати трьох кандидатів першого туру президентських виборів 2010 і трьох кандидатів 2019 років. Янукович+Тігіпко+Симоненко з 2010 року. Зеленський+Бойко+Вілкул з 2019 року (99,5% підрахованих голосів).

І, о диво! З 25 регіонів у 17-и похибка не перевищує 5%!
У п'яти регіонах похибка 5-7%. І в трьох регіонах похибка 8-14%, але це частково окуповані Росією регіони - Луганська і Донецька області (при чому тут мінус, -8,2% і -13,9% підтримки проросійських кандидатів), а також Чернівецька (в 2010 тут була висока підтримка Яценюка, і, очевидно, його голоси перетекли в основному до Зеленського, але результати Яценюка не враховуємо, звідси й різниця 11,9%).

Я також на калькуляторі додав зміну відсотків у кожній області. Сума похибок по Україні склала 0,6%! Я також поділив цю похибку на 25, на кількість регіонів. Результат зміни - 0,024%. Ця похибка взагалі прямує до нуля!

Взагалі, як на мене, найкраще подібність електорату Януковича і Зеленського показує табличка по кожній області. А також додана карта, на якій видно, що у кожній області відсоток голосів поділився практично порівну.

Зауважу, що я не кажу про будь-кого особисто, хто голосуватиме за Зеленського, в моїй стрічці точно є його прихильники, які б в житті за Януковича не проголосували. Виборець Зеленського може й не підозрювати, що загальна карта електорату Зеленського збігається з електоральною картою Януковича, цього кривавого тирана. Я не берусь казати, яким президентом може бути Зеленський, я просто показую, чий, відсотково, електорат його вибирає.

Вибори-2014 не порівнював, вони не показові, це були екстрені вибори. Також на карті є загальний результат по Криму в 2010 році, але з виборами 2019 його, самі розумієте, не можна порівняти.

Зеленский избегает независимого обследования на алкоголь и *********, - штаб Порошенко
Делиться ****изами со своими сторонниками - безусловное право кандидата Владимира Александровича Зеленского.
Как передает Цензор.НЕТ, об этом в Фейсбуке сообщает пресс-служба штаба Петра Порошенко

В сообщении отмечается: "Но следует учитывать, что владелец лаборатории "Евролаб" Андрей Пальчевский является политически ангажированной "звездой" каналов Виктора Медведчука.

Кроме того, согласно сообщениям ряда авторитетных украинских СМИ, он открыто выражает свои симпатии к Владимиру Зеленскому. Все это означает, что Пальчевский не сможет объективно рассмотреть биологические пробы и образцы, отобранные для ****иза.

Смысл же медицинской экспертизы заключается в ее объективности, беспристрастности и доверии со стороны общества. Именно такого обследования по непонятным нам причинам и избегает кандидат Зеленский".

Анатолій Мицкан

Без агітації! Просте питання від нас до ВАС. Бо нам потрібен діалог!

Ми - середній клас, бізнесмени, працедавці, ті, хто створюють робочі місця.
ВИ - молодь, яка вчиться і шукає роботу.

Ми - у переважній більшості підтримуємо Порошенка.
ВИ - Зеленського.

І я ВАМ зараз опишу, що будемо робити ми, якщо Ваш кандидат переможе. А ВАС прошу уважно прочитати. Бо нам потрібен діалог!

Ми підтримуємо свого кандидата, бо бачимо зміни, які дають нам можливості створювати робочі місця.
Ми упевнені у правильному шляху, яким іде країна.
Ми чудово розуміємо проблеми, які є у нас.
Нам теж багато чого не подобається.
Але нам подобаються реформи, які зараз є в країні.
Нам подобається всеосяжна зона вільної торгівлі з мало не всім світом, у тому числі з ЄС.
Нам дуже до вподоби перспектива вступу до ЄС найближчим часом.

Саме тому ми інвестували та інвестуємо багато грошей в Україну, український бізнес.

Ми - найменш упереджена частина суспільства. Ми дружимо найперше з калькулятором і добре все вираховуємо. І ми вирахували своє майбутнє, якщо Ваш кандидат переможе.

І у нас є всього три опції, як житимемо далі. Обирайте, яка Вам більше до душі.

1. Ми закриваємо свої бізнеси, згортаємо інвестиції, звільняємо своїх працівників і виїжджаємо у стабільні демократичні країни з ринковою економікою.

2. Ми закриваємо свої бізнеси, згортаємо інвестиції, звільняємо працівників і залягаємо на дно. Ми - небідні люди і можемо собі дозволити кілька місяців чи навіть років нічого не робити, чекаючи повернення кращих часів.

3. Ми продовжуємо працювати, частково згортаємо інвестиції, частково звільнюємо працівників, намагаємося пристосуватися до нової влади.

Насправді, є ще 4 варіант. Ми не захочемо другого Януковича і радикальна частина нас зробить революцію...

А тепер цифри.

За Порошенка у першому турі проголосували близько трьох мільйонів людей. З них ми - це близько 2 мільйонів.

На нас працюють від 1 до 20 працівників у середньому.

Візьмемо нижню планку і усереднимо до 10, навіть ще менше - до 5.

Тобто, ми забезпечуємо роботою приблизно 10 мільйонів людей.

Гадаю, насправді, більше. А це дві третини працюючих людей в Україні.

Із кола мого спілкування я можу приблизно розрахувати ці 2 мільйони працедавців по трьох категоріях, описаних вище, десь так:

1. 1 000 000 людей виїде з країни. А це близько 5 000 000 звільнених працівників, які стануть безробітніми.

2. 500 000 людей закриють бізнес і заляжуть на дно. А це ще 2 500 000 безробітніх.

3. 500 000 людей будуть виживати, скоротивши близько третини персоналу, а це ще мало не мільйон безробітніх.

Що ми маємо? Якщо Ваш кандидат переможе, ми зробимо безробітніми від 7 до 8 мільйонів людей. + сюди ще нас півтора мільйона - це в сумі мінус 9 мільйонів платників податків, які не зароблятимуть нічого і нічого не платитимуть до бюджету.

Те, що це обернеться колапсом держави, гадаю, зрозуміло.
Першими вимруть пенсіонери.
Потім ВИ - молоді, які не матимуть роботи, бо ми - працедавці, зникли і зробили це раптово.

А знаєте, чому бізнесмени - ядро підтримки Порошенка і у випадку обрання Вашого кандидата, діятимуть так, як я описав?

Тому що при Порошенкові більшість із нас стали бізнесменами. А програма Вашого кандидата, його висловлювання, висловлювання його експертів, зрештою, олігархи, які за ним стоять - це все в сумі вказує на неможливість ведення бізнесу в принципі.

Найпростіший приклад: Ваш кандидат схвально ставиться до увімкнення станку друкування грошей. А це миттєва інфляція. Все стає дорогим. Наші товари і послуги - теж. Люди купують їх все менше. Платити зарплати нашим працівникам стає неможливим...

Шановні виборці кандидата Зеленського. Ви закінчите свої університети і не матимете роботи. Бо Ваш вибір вгробив бізнес. Держава зупинилась... Зрештою у такому стані її може викупити дядя Вова - той, що в Кремлі. Тоді усім знайдеться робота на сибірських лісоповалах, нафтових чи газових родовищах... А жити там є де: бараки ГУЛАГу ще стоять...

Тепер просте питання: Ви справді хочете такого майбутнього?
можна пруф:пиво:

Бандеровец Русскоязычный

Рейдерский феншуй.
Светлана Самборска

По сути дела, то, что мы сейчас наблюдаем, мы уже видели. Но не в таком масштабе. Сейчас происходит рейдерский захват Украины. В типичном для Коломойского стиле – наглом, нахрапистом, со свистом и гиканьем.

Помните, «неизвестные вооруженные лица» в Киеве под Укртранснафтой в 2014? Оказавшиеся батальоном «Днепр». Или «Кофе идешь пить?» Тогда он захватить не смог. Теперь, возможно, сможет. И оставит после себя рожки да ножки, как с ПриватБанком.

Ну а что, «долги отдают только трусы». Что и произошло на практике – выведенные Коломойским вклады населения в Приватбанке были компенсированы государством через национализацию и докапитализацию. Т.е. свои же вклады компенсировало население через свои же налоги. Два раза вложили. Посмотрим еще, не придется ли третий вкладывать.

И вот теперь Коломойский со всей страной делает то, что сделал с ПриватБанком. Весело, нагло, дешево. Почему дешево? Потому что всё краденое.
Сюжет «Слуги народа» украден из одноименной книги 2001 года выпуска.
Текущий сюжет «хакни выборы виртуальным персонажем» украден из 3 серии 2 сезона «Черного зеркала».

Обязательно посмотрите, серии друг с другом прямой связи не имеют, у каждой отдельный сюжет. Впрочем, рекомендую весь сериал – он крайне интересен. К тому же, раз уж мы так восприимчивы к технологиям, то вполне возможно, на нас еще какой-нибудь эксперимент из сериала поставят, лучше иметь представление заранее.

Итак, Коломойский проведёт рейдерский захват страны, посадит своего зиц-председателя, вернее, Зец-председателя, заведёт своих людей в Совет директоров – в Раду то есть. И вперед, грести горстями куда руки достанут.

Вопрос, как нам из этого потом выгребать. Какие рожки да ножки нам останутся от страны? ДНР/ЛНР с особым статусом и правом вето, с особой фракцией в Раде? Информационное поле под прямой российской пропагандой, с альтернативой в виде 1+1 и Интер? Изо всех щелей Киркоров со Стасом Михайловым, как альтернатива – Сердючка и Потап? Суды снова под Портновым и Лукаш штампуют решения нон-стоп? Госдолг + 30%, а в Казначействе останутся 2 копейки? А главный итог – все было зря. Потери – зря, лишения – зря, Кремль выскочит из-под санкций – как ни в чем ни бывало, как после Грузинской войны. Только там им удалось нагнуть одного Саакашвили, а тут всю страну.

И никакого будущего. Забыть о Томосе намекают прямо сейчас. На очереди безвиз. Никакого ЕС и НАТО – не за тем Азаровы и Добкины из кожи вон лезут. В лучшем случае болтание в ополонке «ни туда, ни сюда» под строгим надзором карабасов-барабасов.

А что, даже феншуйно. С одной стороны Зец-председатель-буратинка, за спиной которого Веселый Беня, с другой – ДНР-буратинки, за спиной которых Хмурые Чекисты. Красиво. Икебана.

И логично. Раз целую нацию хакнули виртуальным персонажем, то и управлять ею будут посредством марионеток. Это удобно: если вдруг что – отвечать будут буратины. А кукловоды – наслаждаться результатами операции, потому что для них она будет успешной вне зависимости от судьбы буратин.

«А ты шо здесь делаешь?», або як Коломойський з Найемом на каву ходили

Напалмом! Яніна Соколова та Роман Скрипін
Зараз дивляться: 8 892

Блин. Вчера обсуждали стадион-не стадион. Сегодня уже евролаб-не евролаб. Завтра будем обсуждать новые забаганки. А время идёт. Заканчивается первая неделя из трёх до второго тура.

Звонил в Днепр переселенцам. Они уехали в 2014г вместе с ДТЭК из Докучаевска. Снимают жильё, работают, родили дочу. Спросил про выборы - говорят, что Днепр 100% за Зе. Аргументов нет.

Мы, в своё время, не знали что такое гибридная война. Принимали за чистую монету картинку из ТВ. Через время стали выясняться всякие подробности - рос. ГРУ в форме укр. Беркута на Майдане, гастроли артистки ярославского театра, распятые мальчики в Славянске и т.д. Всё никак не доберёмся до того - кто разоружал 25 бригаду и стоял с иконами на мосту возле Славянска... Да много чего ещё.

Мне в последнее время кажется, что эти выборы с Зеленским тоже какая-то спецоперация. Подробности которой узнаем позже. Ну не может такого быть, чтобы ПАП настолько всех достал, делая ништяки для страны, чтобы выбрать себе даже не Юлю, а клоуна по_приколу.

Назад
Зверху Знизу