Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я математику могу. И труд у девочек)) А вообще - все предметы до 7 класса включительно. В следующем году и 8-й осилю)))

Під прикриттям "захисту мови" нинішня влада, яка активно проштовхує новий мовний закон, хоче відрізати українців від світу і перетворити в "німе" плем'я 3 сорту. Українська належить до слов'янської групи мов, тому нам так просто вивчити російську. Тобто, нам запросто володіти мовою світової науки. Але нас позбавляють можливості вчити математику, фізику, хімію та інше російською, і "горе-патріоти" відрізають українців від світових знань, літератури, відкриттів, технологій, бізнесу та комунікації. А обдарованим одиницям доведеться перенавчатися. Чому вони це роблять? Може, тому, що майбутнім прибиральникам, доглядальницям, збирачам полуниці і просто жебракам не потрібно багато знати? Вони повертають Україну в "кріпацтво", де темним, забитим українцям нема чого думати? Звичайно, для миття туалетів інтелект не потрібен,
– заявила вона.
Формулы привидения усвоил,
А я их боюсь, привидений этих) Говорят они воют)

Математики? Можно на уроки по скайпу записываться?)))
Бучко, у сьогоднішньому відео, згадав про твіт, де хтось сфотографував одного з протестуючих у Полтаві з тату на шиї у вигляді корони російської імперії.
Не знаю як вставити скріншот.
Бучко, у сьогоднішньому відео, згадав про твіт, де хтось сфотографував одного з протестуючих у Полтаві з тату на шиї у вигляді корони російської імперії.
Не знаю як вставити скріншот.
Ладно, я и на труд для девочек согласна))я это...Раньше намекал на вакансию. Математика...Заявление не писал, но...Дорогу мне лучше не переходить. Формулы привидения усвоил, так шо...![]()
В очередь! Будет конкурс.Если шо - я директор!
Минуточку! Про "работать" мы не договаривались. Речь шла о зарплате, вам 4 штуки баксов, мне, как директору - 40 штук. Я скромный!В очередь! Будет конкурс.
Много начальничков развелось - работать некому.

Странный ты. Чего нас бояться?![]()

все интересней и любопытней. Хоть бы они не начали мочить один одного раньше срока. Есть еще темные пятна.Пауки в банке