Не плохо смотрела. Он скулит, что всё дорого, был бы бенз по 18, его бы всё устраивало. ***ня, ****** 146%.
Я смотрела хорошо, тенденция порадовала.
Dmitro Vovnyanko
12 год ·
Отже.
Вже місяць - п'ять тижнів, я викладаю дайджест #тижденьарештів
Зібрався певний пласт інформації, який дозволяє зробити якісь висновки.
Позаяк кількість лайків і перепостів зменшилася від пари сотень - під першим постом, до кількох десятків під останнім, я роблю висновок, що більшість френдів просто задовбує читати сухі рядки статистики.
І вони праві! Статистика - до сказу нудна наука. Аби її оживити - треба періодично наповнювати її деталями. Розкажіть людині, що король такий-то розбудував армію аби завоювати тих і тих - слухач позіхатиме. Але розкажіть йому скільки дівчат перекохали офіцери в процесі створення армії - і успіх гарантований. А скільки їх чекало офіцерів на завойованих теренах.......
Коротше.
Я вирішив виділити кілька тем що відіграли протягом місяця, користуючись власним же дайджестом.
Отже.
Тема перша - ЯНУКОВИЧ.
19 червня - Розпочата процедура заочного засудження у 6 кримінальних провадженнях стосовно 7 осіб – В. Януковича, О. Клименка, Р. Богатирьової, С. Арбузова та інших посадовців винних у масових вбивствах під час революції гідності. «Ці справи зараз знаходяться на розгляді у судах, і після винесення ними рішень ми матимемо змогу звертатись до європейських судів», - наголосив Генпрокурор, додавши, що також це дозволить повернути кошти, отримані злочинним шляхом цими особами. На сьогодні триває ознайомлення у 2 кримінальних провадженнях стосовно 5 осіб: мова йде про 5 затриманих співробітників міліції. Наразі суд триває. Всього від лютого поточного року про підозру оголошено 144 особам.
17 липня - На резиденцію "Межигір'я" Януковича накладено арешт. Печерський районний суд Києва за клопотанням слідчого Генпрокуратури наклав арешт на майно ТОВ "Танталіт" - резиденцію "Межигір'я".
Тема два - МАЙДАН.
24 червня - 15 років отримав учасник Одеського антимайдану Володимир Цаплін. Суд встановив вину підсудного у замаху на життя депутата від партії УДАР Андрія Юсова, замахові на офіцера міліції, незаконному зберіганні зброї, тощо.
22 червня - В Харкові у готелі Національ, де проживає мер міста Геннадій Кернес було проведено обшук. За словами міністра МВС Арсена Авакова обшук проводився водночас у 18 місцях і пов'язаний зі справами по злочинах здійснених на Майдані, спробами дестабілізації у Харкові та співпрацею з сепаратистами. За словами ген прокурора Віктора Шокіна обшук не стосувався кримінального провадження проти Кернеса.
1 липня - Генеральна прокуратури направила до суду звинувачувальний акт стосовно 4 керівників київського спецпідрозділу міліції "Беркут" за силовий розгін Майдану 30 листопада 2013 року.
3 липня - Суд над Кернесом. Харківський мер продовжує затягувати розбір. Ледве розпочавшись, суд був перенесений на 28 липня – через відсутність одного з адвокатів. Всі інші приводи перенести засідання суддя відхилив, але тут – не причепишся. Мер Харкова обвинувачується у викраданні і тортурах активістів Євромайдану, і докладає всіх зусиль аби максимально затягнути впровадження. На перше засідання він не явився, з другого поїхав, на третьому інші звинувачені заявили, що не до кінця ознайомилися з матеріалами справи. Це - четверте.
3 липня - Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно судді, яка обрала учасникам Євромайдану запобіжний захід – тримання під вартою.
3 липня - Баришівською міжрайонною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно керівника комунального підприємства Березанської міської ради. Посадовець обвинувачується у розтраті коштів комунального підприємства при направленні службового автотранспорту для перевезення людей до м. Києва для участі в масових заходах на підтримку «Антимайдану».
6 липня - Святошинський районний суд Києва сформував колегію присяжних при розгляді справи проти колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" Сергія Зінченка і Павла Аброськіна, обвинувачених у вбивстві 39 активістів Євромайдану. Наразі звинуваченим зачитано звинувачення. Суд триває.
10 липня - ГПУ направила до суду обвинувальний акт проти трьох "оплотівців", які "відзначилися" під час Майдану.
13 липня - Кіровський райсуд Кіровограду визнав голову Запорізької облради Віктора Межейка винним у силовому розгоні Євромайдану та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим терміном на 3 роки. Вирок уже оскаржений Генпрокуратурою.
15 липня - Військова прокуратура закінчила досудове розслідування кримінального провадження стосовно екс-начальника департаменту СБУ, генерал-майора Володимира Бика, який під час Євромайдану співпрацював з ФСБ Росії. Справу передано до суду.
Це - за ОДИН місяць.
Коротше - владанічогонеробить. Насзливають! ВСЕПРОПАЛО!
Далі буде. Мене що називається роз'ятрили.
Я обов'язково підіб'ю бабки про боротьбу з корупцією.
Бо задовбали! Критикуйте владу! На кутні критикуйте! Але, ***ха ЗА ДІЛО критикуйте, а не за власні параноїдальні страхи.
Дістали брехнею.