Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ - Part 12

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Антологія зради

2. От другоє дєло Ізраєль, всєх імєлі ввіду і єб@шать кого хочуть і де хочуть. Но то ж понятноє дєло, єврєі, а нє Вальцман.

Отблять ненавижу неучей. Вот за это. Израиль сидел под санкциями и через много лет был ВЫНУЖДЕН отдать обратно Синайский полуостров и вывезти оттуда своих поселенцев, которые там уже дома и поселки построили и обжились. Шарм-эль-Шейх - это бывшее израильское поселение, емнип.

Расскажите исчо как Израиль всех имел. Я вам еще расскажу про то что еще Израиль отдал.

Кстати, общался со знакомыми из НГ(для себя место пробиваю), так вот тем хлопцам, которые стоят на самом передке, реально выплачивают по 1000 в день. За ВСУ незнаю, а вот в НГ именно так.

думаю, нужен закон о ****ажданах. но, наверняка, заипут всякими венецианскими комиссиями и аналогичной фуйней

А как прибалты пропетляли?

Вон видео из Макеевки гуляет - мужик ведет видеоблог. Был за ДНР, правосеки каратели ******ы, выкладывал про это видео, сейчас выкладывает видео - ездим туда, а где ******ы и каратели, где они.

Не плохо смотрела. Он скулит, что всё дорого, был бы бенз по 18, его бы всё устраивало. ***ня, ****** 146%.

Рекламный мотороловский ролик.

Коротко - бурят просит украинских солдат не воевать, а еврей, приехавший из Израиля утверждает, что все мы братья-славяне и хочет дойти до Берлина, что бы там поднять свой флаг.

А с пунктом 8 прояснить кто могёт? Я чёт туплю походу

Потому, что зрада.

О христианском миролюбии и всепрощении.

CKCxHOMUwAAgA8e.webp

А как прибалты пропетляли?
я хз. тогда ведь союз сыпался, карта мира перекраивалась. . ну я венецианскую комиссию привел чисто для примера, она ведь на слуху. мож нам придецца и в конституцию правки вносить. но если будет воля у пороха, то внесут и все будет ок. по крайней мере право голоса для начала можно лишить, как первый этап. если будет быковать- тогда и гражданства со всеми ништяками. ништяков, канешно, не так много, как хотелось бы, но они есть.

Защитники прав потребителей вместе с представителем Общественной палаты РФ и борцом с реэкспортом Павлом Сычевым провели рейд на Дорогомиловском рынке — и нашли продукцию, запрещенную ко ввозу в Россию с августа 2014 года. Сычев сообщил «Известиям», что в открытой продаже были обнаружены сыры итальянского, французского, немецкого производства со свежими датами изготовления, также была замечена мясная деликатесная продукция (пармская ветчина, испанский хамон), свободно продавались импортные овощи и фрукты из ЕС.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

****, за сыр Родину продают!

eaf91180152e95a77aab719fe8471b1e.jpg

Коротко - бурят просит украинских солдат не воевать, а еврей, приехавший из Израиля утверждает, что все мы братья-славяне и хочет дойти до Берлина, что бы там поднять свой флаг.

Это не все. Ещё просят сделать то, что заявляют в превью своих сегодняшних митингов Правый Сектор: устроить ещё один Майдан и скинуть власть.

Останнє редагування:
Не плохо смотрела. Он скулит, что всё дорого, был бы бенз по 18, его бы всё устраивало. ***ня, ****** 146%.

Я смотрела хорошо, тенденция порадовала.

Dmitro Vovnyanko
12 год ·
Отже.
Вже місяць - п'ять тижнів, я викладаю дайджест ‪#‎тижденьарештів‬
Зібрався певний пласт інформації, який дозволяє зробити якісь висновки.
Позаяк кількість лайків і перепостів зменшилася від пари сотень - під першим постом, до кількох десятків під останнім, я роблю висновок, що більшість френдів просто задовбує читати сухі рядки статистики.
І вони праві! Статистика - до сказу нудна наука. Аби її оживити - треба періодично наповнювати її деталями. Розкажіть людині, що король такий-то розбудував армію аби завоювати тих і тих - слухач позіхатиме. Але розкажіть йому скільки дівчат перекохали офіцери в процесі створення армії - і успіх гарантований. А скільки їх чекало офіцерів на завойованих теренах.......
Коротше.
Я вирішив виділити кілька тем що відіграли протягом місяця, користуючись власним же дайджестом.
Отже.
Тема перша - ЯНУКОВИЧ.
19 червня - Розпочата процедура заочного засудження у 6 кримінальних провадженнях стосовно 7 осіб – В. Януковича, О. Клименка, Р. Богатирьової, С. Арбузова та інших посадовців винних у масових вбивствах під час революції гідності. «Ці справи зараз знаходяться на розгляді у судах, і після винесення ними рішень ми матимемо змогу звертатись до європейських судів», - наголосив Генпрокурор, додавши, що також це дозволить повернути кошти, отримані злочинним шляхом цими особами. На сьогодні триває ознайомлення у 2 кримінальних провадженнях стосовно 5 осіб: мова йде про 5 затриманих співробітників міліції. Наразі суд триває. Всього від лютого поточного року про підозру оголошено 144 особам.
17 липня - На резиденцію "Межигір'я" Януковича накладено арешт. Печерський районний суд Києва за клопотанням слідчого Генпрокуратури наклав арешт на майно ТОВ "Танталіт" - резиденцію "Межигір'я".
Тема два - МАЙДАН.
24 червня - 15 років отримав учасник Одеського антимайдану Володимир Цаплін. Суд встановив вину підсудного у замаху на життя депутата від партії УДАР Андрія Юсова, замахові на офіцера міліції, незаконному зберіганні зброї, тощо.
22 червня - В Харкові у готелі Національ, де проживає мер міста Геннадій Кернес було проведено обшук. За словами міністра МВС Арсена Авакова обшук проводився водночас у 18 місцях і пов'язаний зі справами по злочинах здійснених на Майдані, спробами дестабілізації у Харкові та співпрацею з сепаратистами. За словами ген прокурора Віктора Шокіна обшук не стосувався кримінального провадження проти Кернеса.
1 липня - Генеральна прокуратури направила до суду звинувачувальний акт стосовно 4 керівників київського спецпідрозділу міліції "Беркут" за силовий розгін Майдану 30 листопада 2013 року.
3 липня - Суд над Кернесом. Харківський мер продовжує затягувати розбір. Ледве розпочавшись, суд був перенесений на 28 липня – через відсутність одного з адвокатів. Всі інші приводи перенести засідання суддя відхилив, але тут – не причепишся. Мер Харкова обвинувачується у викраданні і тортурах активістів Євромайдану, і докладає всіх зусиль аби максимально затягнути впровадження. На перше засідання він не явився, з другого поїхав, на третьому інші звинувачені заявили, що не до кінця ознайомилися з матеріалами справи. Це - четверте.
3 липня - Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно судді, яка обрала учасникам Євромайдану запобіжний захід – тримання під вартою.
3 липня - Баришівською міжрайонною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно керівника комунального підприємства Березанської міської ради. Посадовець обвинувачується у розтраті коштів комунального підприємства при направленні службового автотранспорту для перевезення людей до м. Києва для участі в масових заходах на підтримку «Антимайдану».
6 липня - Святошинський районний суд Києва сформував колегію присяжних при розгляді справи проти колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" Сергія Зінченка і Павла Аброськіна, обвинувачених у вбивстві 39 активістів Євромайдану. Наразі звинуваченим зачитано звинувачення. Суд триває.
10 липня - ГПУ направила до суду обвинувальний акт проти трьох "оплотівців", які "відзначилися" під час Майдану.
13 липня - Кіровський райсуд Кіровограду визнав голову Запорізької облради Віктора Межейка винним у силовому розгоні Євромайдану та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим терміном на 3 роки. Вирок уже оскаржений Генпрокуратурою.
15 липня - Військова прокуратура закінчила досудове розслідування кримінального провадження стосовно екс-начальника департаменту СБУ, генерал-майора Володимира Бика, який під час Євромайдану співпрацював з ФСБ Росії. Справу передано до суду.
Це - за ОДИН місяць.
Коротше - владанічогонеробить. Насзливають! ВСЕПРОПАЛО!
Далі буде. Мене що називається роз'ятрили.
Я обов'язково підіб'ю бабки про боротьбу з корупцією.
Бо задовбали! Критикуйте владу! На кутні критикуйте! Але, ***ха ЗА ДІЛО критикуйте, а не за власні параноїдальні страхи.
Дістали брехнею.

В Туле отлили гигантскую сковороду, чтобы накормить жареной картошкой весь Тамбов

Лопаты, надеюсь, поставляются в комплекте?

1755246_20150721120209.webp

Я до сих пор под впечатлением от ролика...
Поляне, таки, разбираются в барышнях ....

владелец франшизы отстаивает свой бизнес как может...
CKba28KUcAAFTbV.webp

Интерпол приостановил розыск бывшего президента Украины Виктора Януковича. Адвокаты бывшего президента заявили, что его преследуют по политическим мотивам.

Об этом говорится в сообщении адвокатской компании Joseph Hage Aaronson, которая представляет интересы семьи Януковича, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на lb.ua.

Интерпол снял карточку бывшего президента Украины после того, как юристы подали жалобу, заявив, что уголовное дело против Януковича носит политический характер.

И никакой зрады.

Интерпол приостановил розыск бывшего президента Украины Виктора Януковича. Адвокаты бывшего президента заявили, что его преследуют по политическим мотивам.

Об этом говорится в сообщении адвокатской компании Joseph Hage Aaronson, которая представляет интересы семьи Януковича, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на lb.ua.

Интерпол снял карточку бывшего президента Украины после того, как юристы подали жалобу, заявив, что уголовное дело против Януковича носит политический характер.

И никакой зрады.

В стране не существует институтов полиции, прокуратуры, суда .... шо ты хочешь?

Орда опять тихо из нас сделала руину. Не лшюбят они нас.
Нужно тупо стиснуть зубы ....
«Та нехай собі як знають божеволіють, конають – нам своє робить!» (с)

Borys Filatov
26 мин. ·

************ Порошенко продолжается.

Шокин подал на снятие депутской неприкосновенности с Андрея Лозового.

Именно того депутата, который собирает подписи за отставку Шокина.

На Лозового подал. Не Вилкула. Не Бакулина. Не Бойко.

На Лозового.

...

Это все, что вы должны знать о прокуратуре режима Порошенко.

Ждем "широкой коалиции" с Оккупационным блоком.

Господи, несчастная страна.

Если честно, то я в шоке. От степени безумия и цинизма людей, которые пришли во власть на чужой крови.

Назад
Зверху Знизу