Тут могла бути Ваша реклама!

27.08.14 вторжение войск РФ

🔴 21:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
Ivan Luti II

Пять вопросов от Зеленского. Дешифровка.
1. Вы не против пожизненно посадить Порошенко, без суда и следствия? Все мои попытки сделать это на юридических основаниях тщетны, а Украину сдать Хуйлу не могу, пока он на свободе.
2. Вы не против создать в Украине оффшорную зону? Так деньги из бюджета легче тырить, а то проклятые порохоботы считают каждую копейку.
3. Вы не против сократить количество депутатов? Чтобы в Раде была только ЗЕ партия + ОПЖЗ, а то ЕС нам жизни не дает, а мы хотим быть вместе.
4. Вы не против, если я буду долбить медицинский канабис за государственный счет? А то у меня синдром хронической усталости, я уже устал от этих вопросов, а впереди еще самый главный вопрос. Вот тогда и посмеетесь.
5. Здесь все сложно, но не буду ходить вокруг да около. Вы не против простить Хуйла? И взвалить разрушенный Донбасс на свои плечи. Понимаю, что это может быть последний вопрос в моей жизни. И все же.
Теперь можно смеяться.

«Серед новинок КБ «Луч» у лінійці ПТРК – надлегкий керований протитанковий комплекс…»

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вкладення

• 2020-10-18_090801.png
    2020-10-18_090801.png
    775.6 КБ · Перегляди: 279
В воскресенье, 26 июля...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тепер я знаю, для кого на кетчупах під фотографією помідорів пишуть, що всередині не помідори, а кетчуп.

Я звісно вибачаюсь, але в мене питаннячко, а коли ви Донецьк з Луганськом підете визволяти???

Я звісно вибачаюсь, але в мене питаннячко, а коли ви Донецьк з Луганськом підете визволяти???
Так запитай обраного тобой ЗеГовнокомандуючого.Я його відповідь з цікавістю б послухав.

Апелювання напряму до "народу", в обхід законів, в обхід державних інститутів – це перша ознака авторитаризму, – політолог.

Це – замах на конституційний лад. Проблема в тому, що його намагається здійснити президент, гарант Конституції.

Про це пише політолог Євген Булавка.

"Здається, що намір Зеленського провести "опитування" в день місцевих виборів вже розклали по кісточках як примітивний і нахабний спосіб привести на дільниці свого виборця. Втім, цю затію варто розглядати і у більш далекосяжній перспективі.

Спікери Банкової і "слуг" прямо кажуть про те, що результат такого опитування хоч і не матиме юридичних наслідків, може бути підставою для дій влади. Свого роду "дороговказ вождю", або, як це бувало за часів радянської влади і тепер повторюється прем'єром Шмигалєм - "вимога трудових колективів".

В принципі, апелювання напряму до "народу", в обхід законів, в обхід державних інститутів - це перша ознака авторитаризму. Не випадково питанням номер 1 було озвучено "довічне для корупціонерів". Бо плебсу треба кинути ще одну порцію ненависті, дати ілюзію можливості винесення вироку натовпом і від імені натовпу. Це ще одне підживлення "гніву", але гніву керованого. Адже основний важіль, за допомогою якого Зеленського привели до президентства, і за допомогою якого намагаються там утримати - це емоції.

Тому таке опитування, якщо воно не провалиться, очевидно не останнє. Сама методологія справді дуже схожа те, що вже тривалий час просуває Медведчук. Вона нічим не відрізняється від "референдумів" у Криму або в Донецьку у 14 році. Бо на підставі написаного на коліні "результату" можна спробувати обгрунтувати будь-яке рішення.

Це - замах на конституційний лад. Проблема в тому, що його намагається здійснити президент, гарант Конституції", – пише Євген Булавка.

кто там забыл уже про "зеленый коридор", который россияне обещали нашим в августе 2014 под Иловайском и потом расстреляли выходящих? история повторяется, только теперь уже в Карабахе... с 00-00 часов 18 октября по местному времени действует временное гуманитарное перемирие для обмена пленными, вывода войск, т.д. ... азербайджанская армия прекратила огонь согласно договору, а также начала вывозить раненых и технику из зоны боёв... и тут по их колоннам армяне ударили из всех стволов! а может и не армяне, а очередные "отпускники" из Рашки... стиль и почерк явно их

Назад
Зверху Знизу