Степан Полторак
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Останні 5 років були дуже важкими для країни і для мене особисто.
Я дякую кожному солдату, офіцеру, генералу за те, що ми разом змогли реформувати Збройні Сили, за те, що ми разом почали змінювати відношення до військових і зробили все можливе аби армія була першим пріоритетом в країні.
Я багато чому навчився у кожного із вас, тому що ви люди, які мають величезне серце і ціль.
Переконаний: людина, яка ризикує своїм життям та керує кожного дня своїм підрозділом, приймає рішення, які, на жаль, за останні 5 років були не просто рішеннями, адже за кожним вашим рішенням стояло життя людей.
Я прошу всіх солдатів, офіцерів, генералів про декілька простих речей. Перше: завершити те, що ми почали, друге: щоб ми міняли відношення одне до одного і до кожного, хто проходить службу в Збройних Силах України.
Не хочу, щоб армія повернулася у 2014 рік. В мене жодного сумніву не має, що ви зі своїм досвідом просто не дасте це зробити нікому.
Я дуже прошу щоб ви зробили все можливе, аби Збройні Сили не виходили на другий план, щоб вони були завжди в пріоритеті.
Я дуже прошу передати вітання усьому особовому складу ЗС України.
Я тисну руку кожному солдату, офіцеру, генералу і дякую за те, що ви дали змогу мені як людині і генералу максимально зробити те, що можна було зробити, для наших Захисників. Дякую за те, що ви мені допомогли, за те, що повірили мені і разом ми працювали ці нелегкі 5 років.
Дуже сподіваюсь, що це були найважчі 5 років у житті нашої країни.
Честь маю!